usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
makine elemanları 2 - bütünleme - 2015-2016 bahar
Makine Elemanları 2

İnanılmaz garip bir sınavdı sorulabilecek her şey vardı. Emniyet kontrolleri yoktu. 2 kasnak, 2 dişli bir sistem var. Tüm sorular bu sorudan geliyor. 3 soru. Giriş çıkış-moment güç vs, minimun diş sayısı, dişliye gelen kuvvet yönleri büyüklükleri, kasnak genişlik uzunluk vs, v kayışı düz kayış yapsak vs neler olur. Güç kayıpları vs. Yatak tepki kuvvetleri, rulman seçin. Helisel diş olduğundan eksenel kuvveler falandı oluyor. Sorular acayip uzuyor. Yalnız ilk soruda giren güç çıkan bir tane milden daha düşük bu da şaşırtıcı :D Bakalım nasıl gelecek. Kaymalı yatak ve kavrama dışında her konudan soru vardı. Puan skalası ise 35 35 30´du. Her soruda yanlış hatırlamıyorsam 2 şık vardı.

gönderen: forzamakine - 05/08/2017 - 15:56

 Ders Notu Hakkında Yapılan Yorumlar:

HİÇ YORUM YOK, İLK YORUMU SEN YAP!

Yorum Ekle
 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.