usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
sistem analizi finali 2010 bahar - hasan heperkan
Hasan Heperkan-Sistem analizi

1-bir tane regresyon soruyor hoca bizde lnP=A+B/T fonksiyonu verilmişti P ve T lerin tablosu vardı,en uygun A ve B değerlerini buluyordun veyazdığın denklemden istenilen sonucu örn: T=.. için P=? gibi.
2-Bir tane kimyasal tepkime vermişti ve bu tepkimeye giren mol sayıları vb şeyleri vererek bizden minimum maliyet hesabı ve kısıtları istiyordu.
3-Akışkan haldeki havanın sıcaklığını ölçen sensör vardır soruda derste yapılana benzer. havanın zamana bağlı sıcaklık değişimini vermişti sensörünkini bulmamızı istiyordu.
4-Bir sistem vermişti newton raphsonla bulmak için,ısı transferi ağırlıklı yine ısı değiştiriciler vardı sanırım ama hatırlayamıyorum.

3. soru zorunlu idi,1-2-4 arasından da 2 tanesi yapılacaktı.
Kolay gelsin

gönderen: lizabel - 16/06/2010 - 12:56

 Ders Notu Hakkında Yapılan Yorumlar:

HİÇ YORUM YOK, İLK YORUMU SEN YAP!

Yorum Ekle
 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.