usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
makine elemanları 2 - 2.vize - 2014-2015 güz
Makine elemanları 2

V kayışlı kasnak sorusu. Küçük ve büyük çaplı kasnaklar arası mesafe a bulunurken çaplar bulunduktan sonra pisagor bağıntısıyla işlem yapmak gerekiyordu zira soru bizim çözdüğümüz gibi eksenler aynı yatay düzlemde değildi. Bizden kayışın geometrik özelliklerini (d2, Le, a ve Bv yi istemiş. Z yi de zaten vermiş ekstra işlem yaptırmamış. Ayrıca sorudaki çakallık d1 in örneklerde çöDüğümüz gibi tablodaki değerin 8e bölümüyle bulunmamaaıydı çünkü bize direk vermiş onun üzerinden işlem yapacaktık.
Yatak seçimi sorusu oldukça kolaydı.

Sözel sorunun biri burçlu kavramayı çizip anlatın diğer şıkta ise yatak numaralandırmalarındaki her bir numaranın ne anlama geldiğini açıklamamızı istiyordu.

gönderen: forzamakine - 04/08/2017 - 14:31

 Ders Notu Hakkında Yapılan Yorumlar:

HİÇ YORUM YOK, İLK YORUMU SEN YAP!

Yorum Ekle
 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.