usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
mukavemet 1 - final - 2015-2016 güz
mukavemet-1

1.bir parça vermiş vidalı 30 dereceli iki ucundan p çekme kuvveti uygulanıyor sigma emniyet ile kayma emniyet verilmiş p nın olması gereken değerini soruyor. Yapmadığım için tam hatırlamıyorum sekil de karışıktı.
2. cidar vermiş a sıkkı b sıkkı vardı b sıkkında 45 derece döndürülünce oluşan gerilme mi ne sormuş bunu da yapmadım zor gibiydi.
3. Basit bir egilme sorusu oldukca basit kare profil vermiş tekil bir yük iki mesnet kare profilinin kenar uzunluğunu bulun diyordu verilenler cinsinden
4.konik cisimlerin burulma açısı ile ilgili. ibrahim erenin slaytlarında var bakıyorum hala anlamıyorum o integral nasıl cozulur
5.basit bir burulma sorusu hiperstatik vermiş bir de ortadan burulma momenti vermiş her bir aralığın kayma gerilmesini soruyordu profili de içi dolu daireseldi.
Başarılar

gönderen: forzamakine - 05/08/2017 - 12:39

 Ders Notu Hakkında Yapılan Yorumlar:

HİÇ YORUM YOK, İLK YORUMU SEN YAP!

Yorum Ekle
 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.