usis - mkm
AnasayfaHoca Bilgi BankasıDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
demekkı ben ortalama hesaplamayı bılmıyormusum
arkadaslar bır kac kez ortalama hesapladım ve 1.5 gelecek ortalamam dıyodum cok uzuluyodum. 2. donem calısmam mı lazım sımdı dıyodum... ama ortalamam 2.01 geldı az kalsın sevıncten bayılcaktım. kalbım durdu gıbı bıse oldu. cok mutluyumm.... valla rabbım hepımızın yardımcısı olsun. ben sevındı sızde sevının ınsallah. 4 ders den kaldım uzuluyodum allah boyle yuzumu guldurdu...


gönderen: wellgirl - 31/01/2012 - 12:35
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
kahkaha222
(31/01/2012 - 12:47)
Hayırlı olsun. 2. dönem çalışmana gerek kalmamış.
mechanical_
(31/01/2012 - 15:43)
Allah çalışmayanın yanında bu nasıl iş ya?
bende artık çalışmıyorum benimde yüzümü güldürür belki..
dua et kardeşim belki yüzünü güldürmenin ve çalışmana gerek kalmamanın yanı sıra not ortalaması hesaplama yetisinide kazanırsın..dua et..
cp3
(31/01/2012 - 15:46)
süphanallah kardeşim ibretlik bir olay
waterlox
(31/01/2012 - 16:13)
ne alakaya havadan gelen bişey deilki bu hakkınla kazandıgını sen yanlış hesaplamışssın sistem dogruyu göstermiş pek bir ibretlik olay görmedim açıkcası.
wellgirl
(31/01/2012 - 16:18)
cok sevındım insanlarla paylastım. ama nedır bu laf batırma aman cok bılmıs ayakları yaaa.. hırsım yok not umrumda degıl . oyle bır ıhtımal olsa 20 senede bıle bıtse bu okul umrum olmaz.. haa hayat gayesı yok falanlada alakası yok bugun. kafaya takılacak o kadar cok sey varken notun kafaya takılması gerekn seyler arasında dahı olmadıgını dusunuyorum... haa bunu dusunuyorum ama bende arada kafama takmıyor degılım. ılk defa bu donem taktım yanı yalan yok .cevremde repeat den korkan pek cok ınsanla beraber bende kendımı onlar arasında buldum.. neyse olan olmus sımdı tatılın tadını cıkarayım gelecek kaygısı yasamaktan anın tadını cıkarmayı unutmusum. saygılar meslektaşlarım..:)
wellgirl
(31/01/2012 - 16:18)
ibretlık olay yokda dalga gecmek var gibi :)
tornavida
(31/01/2012 - 17:29)
sanırım sen aldığın krediyi fazla hesaplamıssın ondandır.. bende oyle yanlıs hesaplayıp okulu erken bitireceğimi sanmıstım :) sevindim senin adına tebrikler daha da yükseltmen dileğiyle :)
nypd
(31/01/2012 - 18:16)
yaşadığın heyecan doğal repeat olma durumunda olan herkese oluyor böyle şeyler
ama illa bişeye üzülmek istiyorsan ortalamnın düşük olmasına üzül ve nasıl yükselteceğini düşün
ortalama önemli değil bizim bölümde söylenen en büyük yalanlardan biridir.
beCko
(01/02/2012 - 03:51)
Şöyle bir şey var ki -genelde- dersi anlarsan sınavları iyi yaparsın, sonucunda doğal olarak iyi notlar alırsın. Burda önemli olan notu almak değil, dersi anlamaktır.

Bu dersler, ileriki derslerin temelini oluşturur. Öğrendiklerinle, ileride mantığı derste mantığı verilmeyen şeyleri araştırdığında şaşıp kalmaz, bu nereden geldi diye kendi kendine sormazsın. Daha önce anlamışsındır. Doğal olarak bilgi birikimin artar. Veya karşına çıkan problemleri rahatlıkla çözebilirsin. (Ben, karşıma çok bilinmeyenli denklem çıktığında, alırken ne işime yarayacak dediğim lineer cebiri kullanıyorum.)

Evet, birçok firma ortalamana bakmaz. Ancak bir mesleği yapıyorsan, o mesleği iyi yapmana bakar. Şimdiden 4 dersten kalmış, ya yönetmeliği doğru dürüst okumadan ya da 4 işlem bilmeden ortalama hesap etmeye kalkışmıssın. Burada 2 tane sorun çıkıyor:

1. Bu hızla devam edersen hayatta meslek bulamazsın.
2. Daha not ortalaması gibi basit bir işlemi yapamamaktasın. Daha ağır görevleri nasıl yerine getireceksin?

Kafaya not ortalaması takılmaz, ama gelecek kaygısı takılır. Eğer bir işi yapıyorsanız, onu düzgün yapın.

Sonrasında yaşayacağınız anlar, zaten tatlı olacaktır.
handsome40
(04/02/2012 - 12:01)
Bence sen bir daha hesapla ve emin ol notundan sonra önümüzdeki dönem üzülme. Çünkü arkadaşımın başına geldi böyle bir durum. Usis , ortalamasını fazla hesaplamıştı .
müendiz
(22/02/2012 - 18:49)
Kör istemiş bir göz Allah vermiş iki göz ne diyelim, yine de çalışmak iyidir her zaman bu durum böyle olmayabilir.
sontegin
(23/02/2012 - 20:36)
Lan, ´görl ´ falan deyince nasıl da doluşulmuş, yorumlar yapılmış..

ben yazsam şunu bunca yazılmaz...:)

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - 2011 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir,
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.