usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
kurs-online eğitim veya faydalı bir site
Merhaba arkadaşlar,
Yapım gereği pratik kadar (hatta belki bir nebze daha çok) teorik çalışmayı da seven birisiyim ancak ya ben bulamıyorum ya da gerçekten internet aleminde henüz en azından benim istediğim derinlikte bir bilgi dünyası oluşmadı. Çok fazla cevapsız sorum oluyor son dönemlerde.

Acaba sizin bana bu hususta önerebileceğiniz bir şey var mıdır? Buna ek olarak önerebileceğiniz kursları da sormak istiyorum. Birçok kişi üçüncü binyıl eğitimlerinden bahsediyor ki gördüğüm kadar sitede de reklamları çıkıyor, sizce istedikleri ücreti hak ediyorlar mı? Veya sizin gidip verim alığınız bir kurs, online eğitim oldu mu daha önce?


gönderen: SEYFODAYI - 16/05/2022 - 10:58
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
Physical Graffiti
(16/05/2022 - 21:00)
reddit sitesinde istediğini sorabilirsin, çok hızlı cevap almak için ideal. Ayrıca ingilizce Writing gelişir yaza yaza.
muratid
(22/05/2022 - 12:43)
Hangi dala yönelik eğitim almak istiyorsun?
SEYFODAYI
(22/05/2022 - 20:59)
Aslında birçok alana hevesim var. Kalıp tasarımı aşırı ilgimi çekiyor aynı zamanda analiz üzerinde de ilerlemek istiyorum. Açıkçası tek bir alana odaklı durumda değilim şu an, bir bilgi açlığı var diyebilirim.
muratid
(28/05/2022 - 14:40)
tek bir alanda uzmanlaşman senin için daha iyi olur. eğitime gelince birebir eğitime odaklanman lazım. online ile olacak bir şey değil bu mesela talaşlı imalat bölümünde çalışmak istiyorsan sandvik´in kurslarını birebir alman çok iyi olur ya da hidrolik-pnömatik dalını seviyorsan yine bu alanda birebir eğitim veren kuruluşlar var. demek istediğim internet sana bir şey(en azından beklediğin kadar) katmaz teorik olarak zaten üniversitede eğitim aldın.
cikolatalisos
(29/05/2022 - 14:42)
Mmo´nun webinarlarını takip edebilirsin. Geniş yelpazeli eğitimler olabiliyor.

Buna ek olarak ben de kurumsal eğitim veren firma arıyorum. Çalıştığım yerde, otomasyon ve makine mühendisliği teknik kursları gibi eğitim verecek firma arıyorum.

Bilgisi olan arkadaşlar yönlendirmelerinizi beklerim. Teşekkürler.
qanoglu
(17/09/2022 - 22:59)
youtube da yükseklisans doktora seviyesi dersler bulabilirsin en azından ben elastisite teorisi,enerji metotları,katı mekaniği,sürekli ortam mekaniği,sonlu elemanlar teorisi gibi derslerin video serilerini bulmuştum

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.