usis - mkm

AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
avl geleceğin kadın mühendisleri buluşuyor
AVL 1948 yılında Avusturya da kurulmuş olup bugün dünyada 60 ın üzerinde ülkede 10.000 in üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteren bağımsız bir mühendislik firmasıdır. 2008 yılında Türkiye de ki faaliyetine başlayan AVL Türkiye ülkemizde AR-GE ve İleri Mühendislik hizmeti vermektedir. Uzmanlaştığımız alanlar İçten Yanmalı Motorlar, Elektrikli Motorlar ve Güç Aktarma Sistemleri ve Otonom Sürüş Sitemleri dir. Türkiye organizasyonumuzda 250 mühendis ile Otomotiv, Savunma Sanayi ve Ulaştırma sektörlerine hizmet vermekteyiz.
Hem sektörde hem de şirketimizde kadın mühendis sayımızın azlığı kadın mühendislere yönelik bir organizasyon yapma ihtiyacını hissettirdi. İlkini 2015 yılında gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin beşincisini bu sene 6 Aralık 2019 tarihinde yapacağız. Okulunuzun Makine/ Otomotiv/ Mekatronik/ Elektrik & Elektronik/ Kontrol/ Yazılım ve Uzay & Havacılık Mühendisliği bölümlerinde 3 ve 4. sınıflarda okuyan kadın mühendis adaylarını şirketimizde 1 gün ağırlamak istiyoruz. Bu 1 günlük programımızda AVL nin faaliyet alanları, bilimsel projeleri, mevcut kadın mühendislerimizin başarı hikayeleri hakkında bilgilendirme sunumlarının yanı sıra kadın mühendislerin sektöre kazandırılmasına ilişkin paylaşımlarda bulunarak onları yüreklendirerek sektöre kazandırmayı amaçlıyoruz. Ayrıca programımızda katılımcılarla gruplar halinde “vaka çalışması” yapmayı planlıyoruz. “Vaka Çalışması” sonucunda 1. ve 2. olan gruplara ödüllerimiz olacaktır.
Bu amaçtan hereketle sizden bu bölümlerde okuyan kadın mühendis adaylarına ulaşma noktasında desteğinizi rica ediyoruz.
Başvuru sayfasına ulaşabileceğiniz linki aşağıda bulabilirsiniz.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenU8yM01PFrWw4B0rlCzRhDyOYMLGsKGZe5G1659nZvaJM3A/viewform


gönderen: ELİF - 18/10/2019 - 11:17
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:

HİÇ YORUM YOK, İLK YORUMU SEN YAP!

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.