usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
sadece stajı kalmış öğrencilerin askerlik durumu
merhaba arkadaşlar,

eylül ayı itibariyle, mezun olmak için sadece stajı kalmış öğrencileri ilgilendiren bir durum var.

biliyorsunuz, ders almıyorsak harç yatırmamıza gerek olmuyor ve stajımızı dönem içinde bu şekilde yapıp mezun olabiliyoruz. yalnız eğer benim gibi azami öğrenim süresi hakkınızı doldurduysanız, harç yatırmayacağınız için öğrenci haklarınız olmadığından askere çağırılma durumunu düşünebilirsiniz. ben de bu korkuyla bugün şubeye gittim ve şu açıklama yapıldı:

"harç yatırsan da yatırmasan da sen hala öğrenci görünüyorsun ve sistemde yıl sonuna (2014 Aralık) kadar da öğrencisin. eğer aralık ayının sonuna kadar mezun olursan, belgelerini getirip tecil işlemlerini yaparsın."


bu konuda çekinceleri olan ve sırf bu yüzden harç yatırmayı düşünen arkadaşlar varsa içleri rahat olsun diye bu duyuruyu yapmak istedim.

iyi günler herkese.


gönderen: civan1 - 12/09/2014 - 08:29
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
n\a
(18/09/2014 - 09:32)
eyw
apoke
(24/09/2014 - 20:27)
işime yaramıyo ama ince düşünmüşsün eyvallah
ritüel
(25/09/2014 - 12:15)
teşekkürler vakit ayırıp yazdığın için.

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.