usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
aveakirmizikusak KARİYER İÇİN 2 DAKKİKA AYIRMALI
GEÇEN SENE KATILDIM VE İNANILMAZ FAYDALI BİR PROJE OLDUĞUNU BİZZAT TECRÜBE ETTİM. İLİLENENLER GÖZ ATSIN SAĞLAM BİR PORJE.
KAYIT OLMAK 2DK NIZI ALIYOR ZATEN..


Kırmızı Kuşak, Türkiye’nin en genç GSM operatörü Avea’nın, kendi geleceğini şekillendirmek isteyen yetenekli gençler için başlattığı yeni bir programdır. Avea’nın gençlere sürekli yatırım yapma hedefine yönelik yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra, 2007 yılında başarılı gençleri iş dünyasına kazandırmak amacı taşıyan “Genç Avealı” programının devamı olan Kırmızı Kuşak, daha zengin bir içerikle karşınızda.

2007-2008 senesinde toplam 27 yeni mezun ve 80 stajyeri “Kırmızı Kuşak” olarak şirket bünyesine kattığımız süreç, hem Avea yönetimi hem de üniversite öğrencileri tarafından sahiplenildiği için son derece başarılıydı. Bu başarı, programı daha ileriye götürme sorumluluğunu da beraberinde getirdiğinden programın içeriği zenginleştirildi ve hedeflenen kitleyi ifade eden Avea’nın yaratıcı, iddiali ve dinamik kuşağı yani “Kırmızı Kuşak” adını aldı.



gönderen: cambaz - 18/11/2008 - 19:27
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:

HİÇ YORUM YOK, İLK YORUMU SEN YAP!

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.