usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
USİS OLSAYDINIZ??
Ben USİS olsaydım öncelikle ders seçimini gece 12 değil de gündüz 12 yapardım..Yazık değil mi ewinde interneti olmayan elemana? Bir aarkadasının yanında kalmaya çalışıo weya bi akrabasına gitmek zorunda kalıo weya daha kötüsü bi arkadasına ezilip büzülerek 'ya işin erken biterse benim derslerimi de seçermisin' diyebiliyor ancak.Gündüz yapıwer gitsin çocuk internet kafesine weya gece gece milleti rahatsız etmesin...

Ayrıca ders seçimini saatlere ayırırdım.

12.00-13.00 arasında ortalaması 2'nin altında olan we repeat olanlar ders seçsin.Bunlar zaten tokatı yemişler bare rahat bırakın kolay hocalardan ders alsınlar..

13-14 arasında ortalaması 2-2.30 arasında olanlar ders seçsin.bunların da repeat enselerinde bunlarada kolaylık sağlamak lazım..

14-15 arasında da yeni gelenler we ortalaması yüksek olanlar ders seçsin.bu elemanlar zaten geçiolar kardeşim dersleri. bırakın zor hocalardan alsınlar.farketmiyoki bunlara hoca moca..yeni gelenler ise hoca bilmezler bişi bilmezler bırakın ilk sene zorlansınlar en son ders seçsinler iyiyi kötüyü kendileri ayırt etsinler zora alışsınlar hayatı ilk seneden öğrensinler:)ama korkmasınlarr bu sistemde nasıl olsa kötü gelirse ortalamaları bi sene sonra ilk dersi seçicek olan yine kendileri:)


nese sabah sabah saçmaladım repeat olmasaam bu senaryoyu tersten kurardım.. yoq çap yapacam yoq şu uniwersiteye geçecem yoq derece yapacam koyacam çocugu derdim herhalde:=


gönderen: korfezzz41 - 22/09/2008 - 16:00
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
cowboy
(22/09/2008 - 21:16)

f(x)=1
(22/09/2008 - 23:11)
ciddiyim çok süper fikir ama ne yazik ki benzerleri gibi harcanacak

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.