usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
Dönem Dışı Makina Dinamiği
Dersin dönem dışı açılmasını isteyen arkadaşlar bölüme dilekçeyle başvurabilir. Yeterli sayıya ulaşmamıza az kaldı ha gayret arkadaşlar


gönderen: johnalp - 19/09/2008 - 17:40
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
rcn
(19/09/2008 - 17:51)
bastır johnalp yürü be :) sen bu gidişle açtırırsın bile bu dersi :)
n\a
(20/09/2008 - 14:44)
ben de dilekçe verdim.
galatas
(21/09/2008 - 11:43)
bende makina dinamiği açılmasını istiyorm ama istanbul dışındayım ve okulun ilk haftası gelmcm, bayram tatilinden sonra gelcm. o dilekçe işini nasıl halledebilirm bilen varmı acaba?
deniz120
(21/09/2008 - 16:22)
galatas faks cekmeyi dene basarı durum belgenle birlikte ,resmi olmasa da işe yarar belki .Dönem dışı açılan derslerin ne zaman ilan edildiği hakkında fikri olan var mı
johnalp
(22/09/2008 - 05:00)
galatas, her konuda oldugu gibi bu konudada bölüm ısrarla işi yokuşa sürmeye uğrasıyo. yapabileceklerin sunlar:

Bir arkadasına rica edersin o senin adına bolume goturur dilekceni.

İkna edebilirsen bölümdekileri bölüme fax cekebilirisn. Fakat bu konuda cok sinirler ben yurtdısı(sehirdışı bile değil)'nda staj yaptıgım icin gelemeyecegimi belirttim FAX'ımız çalışmıyo arkadaşına rica et o getirsin dediler. Ben böle bi yerin fax ının calısmadıgına inanmıyorum, çalışmıyosa da neden çalışmıyo böle saçma şey olmaz.

Okulu arar durumunu anlatırsın. İlk hafta gelemeyeceğini ama bitirme durumunda olduğunu söylersin. Dilekçeyi dönüşte versem olur mu dersin, muhtemelen olmaz derler ama en azından bu dersi isteyen bi kisi daha oldugunu bilirler.

Not: 2. dönemden baska dersiniz yok ise bunu özellikle mutlaka bildirin, hadi hayırlısı açılsın artık bu ders:((



@deniz: Bu hafta ici belli olur sanırım.
makinasal
(22/09/2008 - 15:44)
saf olma ya arkdaşın senın yerine çakma bi imza atsın olsun bitsın kımse bakmıo bızım okulda ole gercekmı deılmı die haah amaç sayı artsın kı ders acılsın ben o dersi gectim size tavsıyem budur !!!

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.