usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
akademi böyle bir yer mi?
Arkadaşlar yüksek lisans vs. yapan varsa aydınlata bilir mi? Bu yazıda anlatılanlar doğru mu?

https://muhendisgundemi.com/akademi-dunyasi-cadi-kazani-nda-emegi-hic-edilmis-ogrenciler/

Eğer böyle ise hapı yuttuk.


gönderen: mobikaapp - 06/01/2022 - 08:51
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
SEYFODAYI
(06/01/2022 - 18:41)
Hali hazırda İtü´de araştırma görevliliği yapan biri olarak en azından burada durum böyle değil dostum. Muhtemelen bahsi geçen durumlar daha düşük seviye üniversite ve bölümler için geçerli. Malum bölüm ve okul kalitesi düştükçe genel olarak hoca kalitesi de düşüyor. Doğal olarak davranışsal olarak farklılıklar da mevcuttur. Ama burada ne mobbing ne angarya var. Sadece sınav gözetmenliği, sınav kağıdı okuma ve projeler vs. Maaşının sabit kalması hariç diğer yönlerden rahat bir meslek ar-gör mesleği. Malum hocaların yarısı yurt dışı doktoralı, çay kap gel diyecek adam yok aralarında.
Physical Graffiti
(06/01/2022 - 21:45)
Yüksek lisansta sen öğrencisin yine lisansa benzer ama hocalarla daha çok iletişim kuruyorsun, hocalar senin fikirlerini daha çok dinliyor diyalog daha fazla sadece. Akademide hiyerarşi olduğu bir gerçek, ben de hiç sevmesem de var yani. Ama üstteki arkadaşa katılıyorum, yine de ben araştırma görevlisi değilim ortamı bilmiyorum, bilen birileri yazsa daha aydınlatıcı olabilir.

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.