usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
topraksuyu hakkında desteğiniz...
Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Arta kalan vakitlerde kendime bir meşguliyet olması maksadıyla bir site yayınlayıp orada blog paylaşımları ve güzide bilgiler paylaşmaya gayret ediyorum. Bir şeylere yardımcı olabilecek hissi veya insanlara en ufak aaa! bu da mı var, çok yardımcı oldu demeleri beni tatmin etmektedir. Sanal aleme giren bir şeyin kaybolmayacağını düşünerek belki bugün birine faydalı olmaz ama yarın biri için değerli bir bilgi olur zihniyeti ile sayfayı doldurmaktayım. Bir nevi hayrat gibi düşünün bir çeşme yaptırırsınız ayda yılda bir kişi geçer ama en gerektiği anda imdadına koşmuşsunuzdur.

Velhasıl kelam sizlerde destek olmak ve ilgili olduğunuz konuda paylaşım yapmak isterseniz e-mail adresinden yazılarınızı veya görsellerinizi ileterek bunlar pdf/jpeg/word vb. formatlarda olabilir.

Linkedln´de paylaşım yaparak bağlantılarınıza hangi alanda ilgili olduğunuz konusunda da fikir edinmelerini sağlayabilirsiniz.


E-mail: topraksuyu21@gmail.com

https://www.topraksuyu.com/Blog_Yazilari.html

Şimdiden herkese teşekkürler :)

[url]https://www.topraksuyu.com/Blog_Yazilari.html


gönderen: n\a - 18/12/2021 - 20:54
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
n\a
(19/12/2021 - 06:15)
https://www.topraksuyu.com/
n\a
(26/12/2021 - 07:41)
https://www.topraksuyu.com/pdf-indir.html

Statil Hibbeler Pdf için link sayfası... daha fazlası için takipte kalın

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.