usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
fren teknigi matlab grafik cikarma
Arkadaslar acaba, son yillarda muammer ozkan hocadan lisans bitirme calismasi olarak, matlabden optimum fren grafigi cikaran var midir aranizda? Çok zorlandım, bayagi ugrastim yapamadim da... Burada projeyi yapan varsa ve yazdigimi okuyosa bilir ne demek istedigimi, eger benle iletisime gecebilirse vallahi cok sevinirim 🤔


gönderen: sonmühendis - 08/12/2021 - 03:11
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
pack
(15/12/2021 - 23:19)
Kardeşim merhaba, ben almadım ama birazcık matlab biliyorum. İstersen senin için de bakabilirim projeye yardımcı olabileceksem
makinaci651
(19/12/2021 - 01:49)
2019 mezunuyum. Ben konuyu merak edip maktas olarak yapmıştım. Üstüne birde bitirme konum vardı. Proje olarak aldıysanız çok çok zor. Proje Bitene kadar yazdığım kod satır sayısı 1000 küsür idi. Üzerine wordde projeyi yazıyorsun solid model hazırlıyorsun üzerine poster ve sunum hazırlıyorsun. Sunumda konuya hakim olduğunu göstermen lazım. Hoca bilmediğin yer olduğunu farkederse oradan sorar. Birde yardım istemek için Muammer hocaya gitmeyin asla yardım etmez. Asistanına gidin. Tavsiyelerim bu kadar.
Bol Şanslar….

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.