usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
part-time iş
İlan bölümüne açamadığım ve konunun acil olması sebebi ile buraya açtım arkadaşlar. Adminler daha sonra isterlerse taşıyabilirler.

Gebze Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Torun Bakır Alaşımları Metal San. Ve Tic. A.Ş firmasının Ar-Ge merkezi bünyesinde part-time çalışabilecek (Haftada 2-3-4 gün) 3. ve 4. sınıf öğrenciler aranmaktadır.

Alınacak Kişi Sayısı : 1
Çalışma Saati: 7:30-17:30
Tercihen ikamet konumu : Gebze, Tuzla, Pendik , Bostancı, Kadıköy
Çalışacağı bölüm : Ar-Ge merkezi ( Her gün öğleden önce üretimde bulunacak eğitilmesi için )
Çalışacağı konu: Sıcak dövme presleri ve kalıp imalatı proses iyileştirme ve geliştirme

Özet bilgi: Alacağımız arkadaş direk bana bağlı çalışacak. Her gün dövme-döküm-kalıphane gemba ve asakilere katılacak. Kendisine verilen 6S,proje dökümantasyonu, proje takibi, proje ihtiyaçları için saha çalışmaları yapacak. Bununla beraber farklı başka işleri de olacak. Bunları ilk mülakatta online olarak benle görüştükten sonra açıklayacağım. Genel beklentimiz makale araştırabilecek kadar İngilizcesinin olması, problem çözme odaklı olması, ekip çalışmasını sevmesi ve üretim Ar-Ge arasında bir köprü kuracağı için insanlarla iletişiminin harika olması gerekmektedir.

Özelden ulaşabilirsiniz.


gönderen: kskn - 02/11/2021 - 07:19
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:

HİÇ YORUM YOK, İLK YORUMU SEN YAP!

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.