usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
beşiktaş kampüsü
Arkadaşlar merhaba,

Eski bir Yıldızlı olarak, Beşiktaş kampüsümüzün son durumunu merak ediyorum, nedir son durum külliye zımbırtısı devam ediyor mu?


gönderen: Makine Tayfa - 28/10/2020 - 23:44
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
zencipanda
(29/10/2020 - 08:44)
kampüsün yarısı geçtiğimiz yıllarda elimizden çıktı. kalan yarısının durumu hakkında kimsenin kesin bir bilgisi olduğunu sanmıyorum. öncelikle okulda bir öğrenci ruhu yok, vur ensesine al lokmasını pısırık tiplerle dolu ortalık.
Alone_Wolf_Pack
(29/10/2020 - 10:43)
@zencipanda ya katılıyorum önce eski iibf binasını aldılar. Orayı yaver binası gibi bir şey yapmışlardi sanırım. Etrafını çitlerle sardilar. Sözde tadilat yapılıp okula geri verilcekti ama sonra durum ne kimse bilmiyor. Sonra rektörlüğü ve çukursarayı citlerle sardilar ordada tadilat yapılacaktı ama iki senedir ses seda yok. Ben yeni mezun olacağım ama yeni rektör ve bolumumuzden umutluyum. Umarım kampüsümüz eski günlerine geri döner.
ardaninkaresi
(29/10/2020 - 18:24)
Ben rektörden beşiktaş konusunda pek umutlu değilim açıkçası. Kendi reklamını iyi yapıyor sadece. Sonuçta onu da kimin atadığı belli
roosevelt
(29/10/2020 - 19:20)
@zencipanda katılıyorum, bizim zamanımızda da böyleydi.
myman
(01/11/2020 - 20:56)
bu kadar apolitik bir üniversite olamaz..

tamam, isyan direniş özgürlük ruhu olsun demiyorum ama, öğrenci dediğin kampüsüne sahip çıkabilmeli. okuduğun kampüsü savunmaktan bile insanlar korkar oldu ..bunda belki de hepimiz suçluyuz.

iyi öğrenci derslerine bakar, bu tarz şeyleri umursamaz mottolarıyla buralara geldik.

oysa bir ara ne güzel üniversite yıldızı savunmakta birleşmişti.
makinemimakinamı
(02/11/2020 - 17:20)
2017 mayıstan beri yeni bir olay gerçekleşmediği için kampüste bir tepki ortamı oluşmaması normal. bu devirde rahatça meydana çıkabilmek kolay değil insanları anlamak gerek ama okulun da potansiyelini küçümsememek lazım. 2017 baharındaki protestoya katılanlar zaten bahri şahin´in nasıl çevik kuvvetin arkasından okulu terk ettiğini de hatırlar. etkisi ne kadar oldu tabi tartışılır ama o günlerde o protestolar olmasaydı sadece çukursaray´ın elden çıkmasıyla kurtulamazdık. makine pendik´te, gemi de tuzla´da bulurdu kendini. günün birinde kampüsün alınan kısmının iade edilmesi güzel bir hayal ancak şu devirde eldekini savunmaktan da öteye gidilebilineceğini sanmıyorum.

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.