usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
mühendislik matematiği çok yoğun
sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum, 2 haftada slayt üzerinden matrisler, determinantlar, maykıl Jordan yöntemi falan hepsini geçtik bu kadar hızlı gidiyoruz da bana mı böyle geliyor sadece merak ettim.

Bir de ben matrisi çözmek için bir yöntem belirlemişsem niye hepsini tek tek öğrenmeliyim ki, sınavda belirli bir yönteme zorlayacaklar mı?



gönderen: Physical Graffiti - 23/10/2020 - 16:16
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
alohomora
(23/10/2020 - 23:52)
ben de dersi çok yoğun buldum, bir de online şekilde daha da zor oluyor
Physical Graffiti
(24/10/2020 - 00:40)
Ders programını ağırlaştırınca daha öğretici olmuyor ki. Matris determinant olsun, tüm dönem onları görelim mühendislikte karşılaşacağımız uygulamalarla örnekler görelim vs. Ama bunun aksine olan şey : Teorem 1 , teorem 2. İspatlama soruları. Bunlar benim işime yaramayacak ki. Matematik teorisi çalışmıyorum ben.

Ders aşırı yoğun. Verimli geçemez ki. Kağıt üstünde öğretildi gözükecek sadece. Hadi bu teorik matematiğe katlanmıştık lisanstayken, servis dersleriyle vs. Şimdi yüksek lisansta yine matematik bölümü tipi bir servis dersi olacak ise de bu kadar ağır, yoğun, zor olmamalıydı.


pearljam
(25/10/2020 - 00:30)
daha ilk dersi izliyorum ben ama siz öyle diyosanız doğrudur. bi de mikrofon sakat heralde bazen anlaşılmıyor hocanın söyledikleri. bu arada online devamsızlık sorun yaratıyor mu bilen var mı?

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.