usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
akademik ahlak
duymuşsunuzdur doktora, Msc, lisans tezlerini "akademik danışmanlık" hizmeti adında yazan firmalar var ve bu sektörde milyonlarca lira dönüyor bahsedildiğine göre. şimdi makaleyi muhattabının kendi özverisiyle yazması gerektiğini geçtim, artık arkadaş eş dost vasıtasıyla birbirlerinin makalelelerine atıfta bulunanlar, yağmacı dergilere para karşılığında makale gönderenler felan (hatta bir grup akademisyen bunun için 1 milyon lira dolandırılmıştı) derken olay çığrından çıkmış. yakında devletimiz buna el atacaktır diye umut ediyorum.

ilgili sayfayı takip edebilirsiniz:
https://twitter.com/AcademikAhlak


gönderen: muratid - 05/10/2020 - 23:57
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
defansagel
(06/10/2020 - 00:52)

makinaci651
(07/10/2020 - 16:59)
Bu okulda bu gözler para karşılığı hocaya bitirme/maktas yaptıran insanlar gördü. Siz neyden bahsediyorsunuz!
brr
(09/10/2020 - 19:15)
abi adam mühendisliği sevmiyorsa işini parayla yaptırıyorsa zaten mühendislikte çok başarılı olamaz, bırakın bence herkes kendi sınırları içinde yaşasın, gafile laf antmak boşa olur.

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.