usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
staj -yaz okulu
Arkadaşlar ben bir şeyi anlayamadım , staj ofisine de mail attım bana duyuruyu atmışlar cevap olarak dalga geçer gibi .

Şimdi bildiğiniz gibi duyuruya göre dersi hiç olmayip sadece stajı kalmış öğrenciler final haftası durumundan dolayı 15 Haziran´da, ancak geri kalan tüm öğrenciler 29 Haziran´da başlatabiliyor stajını . 20 iş günü süreli staj 15 temmuz günü staj yapılamadığindan dolayı 29 haziran günü başlasa dahi 27 temmuz günü bitiyor. 27 temmuz da ONLİNE yaz okulu derslerinin başlangıç günü. Yani yine duyuruya göre staj tarihiniz ile yaz okulu tarihi cakistigi için ( 1 gün ) staj evraklariniz içinde yaz okulu onaylanmış ders programı olmayınca staja basvuramiyorsunuz. Bu yaz okulu ders programları zaten yaz okulunun başlamasına sayılı günler kala kesinleştiğine göre bu tarih aralığında staj yapmak imkansız hale geliyor yaz okulundan ders almayı düşünenler için .

Şimdi diyelim ki yaz okulu ders programı kesinleştikten sonra basvuruyoruz bu belgeyi de elimize alıp . Bu tarih hadi yaz okulunun başlamasından pozitivist bir tahminle 2 hafta önce olsun . Tam o gün basvurdugumizda 14 gün sonrasına yani yaz okulunun başladığı gün staja baslayabiliyoruz. Bu da 27 temmuz günü yapıyor . 27 Temmuz- 1 Eylül tarihi aralığında staj yapılabilecek iş günü sayısı 23. Öğrencinin haftada en az bir gün yaz okulu dersi olacağı kesin olduğuna göre staj için maksimum gün sayısı yine 19 da kalıyor . Bu da tabii ki bu tarihler araliginda yaz okuluyla birlikte staj yapmayı imkansız hale getiriyor.

Şimdi çok samimi olarak soruyorum, bende mı bı hata var? Yoksa okul, kardeşim ya yaz okulu alacaksın ya staj yapacaksın mi demeye getiriyor? Yani YTU Makine Mühendisliğinden bir ogrenci ´yaz okuluyla birlikte staj´ ve/veya ´bir yaz içerisinde hem staj hem yaz okulu´ nasıl yapıyor, biri bana açıklayabilir mi ?







gönderen: prozonal1 - 05/06/2020 - 03:06
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
prozonal1
(05/06/2020 - 03:15)
Bol şimdili olmuş . Şimdiden kusura bakmayın . :)
n\a
(05/06/2020 - 03:45)
Cumartesileri de staj yapabilirsin. Onun haricinde bir çözüm görmiyorum.
bluesbass
(05/06/2020 - 07:45)
Cumartesi staj yapilabilmesi icin isyerinin cumartesi gunleri tam gun calisiyor olmasi lazim. Cumartesi tam gun calisan isyerinde staj yapiyorsan isyerinden “bu isyeri cumartesi gunleri tam gun calismaktadir” yazisi yazdirmak gerekiyor staj evragina.
Eger isyeri cumartesi oglene kadar calisiyorsa staj burosu cumartesiyi kabul etmiyor.
Mm1453
(06/06/2020 - 17:22)
Aynı durumda bende sıkıntıdaydım fakat mail yoluyla sordum. Cevap olarak cumartesi günü iş yerinin çalıştığına dair belge yada yazı istemiyorlarmış.Ama benim staj yapacağım yer cumarteside çalışıyor bunuda söyliyim.
orhunkprn
(10/06/2020 - 04:18)
Okul 28 eylülde açılacak staj takviminde, yaz okulu sonrası için bile plan var. ağustos sonu eylül 25 i şeklinde. Bu değerlendirilebilir.
lavinia
(10/06/2020 - 13:13)
Yaz okulunda alacağın ders pazartesi günleri yoksa, çakışma da olmayacağından sıkıntı olmaz herhalde :) Ama bütünlemeler sıkıntı. İş yeri her gün seni stajda istiyor okulda bütünlemeye girebilirsin diyor. Nasıl gireceksin ki..

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.