usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
usis musise protesto...
yahu hazırlık gbi bi nimet sonrası ders seçmek bi yana bi de sistem yaratıp insanları oaraya mahkum edip zamanlarını çalıolar.....sabahlayanlar,benm gbi ilk defa grcek olup bi halt bilmeyenler,.....gel de liseyi falan özleme sınıfın belli saati belli dersin belli....uğraşmana gerek yokacaba hayatı anlayalm die mdr bu sistemler?


gönderen: furky - 04/09/2008 - 17:44
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
Larva
(04/09/2008 - 18:40)
dostum yanılmıyorsam mühendis adayıyız. ilerde mühendis olacaz, biraz bişilerin sorumlulukları alınmalıdır. sistem belki daha güzel bir hal alabilir. okulun geneli anlamında konusuyorum, ama ilkokul gibi herşey hazır olsa, nerde kaldı üretkenlik,pratiklik zekası.
blizzard_912
(04/09/2008 - 18:42)
sen protesto et ders falan seçme o zaman
furky
(04/09/2008 - 18:53)
eğer üretkenlik insanların boşluğunu yakalamaya çalışmak ve hakkın olan bi şeyin sırasını beklemekse ben tüketici olayım daha güzel....pratik zekayı da derslerde kullanmayı tercih ederim.... ders seçmez mym seçicem tabi en uygunundan ama eleştirimi de yapıcam....
rolfgrin
(04/09/2008 - 19:25)
8 kere ders seçtim
tavsiyem şu olacak
bir gece uykusuz kalmak bir dönem boyunca daha mutlu olmaya değer.
oturun bilgisayar başına, tüm dersleri seçene kadar kalkmayın
yarın seçerim, kontenjan açılır, vs. vs. demeyin, durumunuzu şansa bırakmayın.
hoş gerçi ahmet koyun ve ahmet çelik yok artık okulda
kakariku
(05/09/2008 - 01:30)
Sahurdan önce baya keyifli oluyor
dahstres
(05/09/2008 - 02:27)
siz şükredin..

(bkz : Aras..)
Larva
(05/09/2008 - 17:54)
herkese sölüyorum sadece yıldızı görmüşünüz ağır eleştiri toplarına tutmayın.

Diğer ünivlerde sistemler çok kolaydır. Kontejanlar sınıflar hocalar önceden bellidir.

Ben Selçuk üniv. de 2 sene boyunca bankaya paramı yatırdım ve yarım saat sonra sistemim aktif olurdu,dersleri seçmek sadece yanındaki kutucuğa işaretlemekten ibaretti.

bunun yanında hocalarımız sınav sonuclarını okudukları gibi sisteme girerlerdi bizde ordan öğrenirdik sonuclarımızı, aslında çok güzel sistemler mevcuttu bu örnek ünivde.

amaaaaaaaaaa

burdaki gibi hocalarını seçememe imkanından dolayı az melemedim. hiç istemediğim sevmediğim ve derslerinden ağzımla kuş tutsam dahi geçemiyeceğimi bildiğim bir hoca son dönem 4 dersime birden geldi.... yanında değişmeyen ders programı, 2. öğretimsin saat 3 te ders vaşlamış 5 te bitmiş arada 2 saat boşluk var bekliyorsun tekrar 7 derse girip akşam 9 da cıkıyorsun.

Şimdi Güzel Kardeşlerim Yıldız Teknik Bana hocayı seçme dersin saatini seçme şansını vermiş, ben neden bir gece uykusuz kalacam diye topa tutayım bunları. sitemin kralı bizde biraz daha iileştirme yapmaları gerekecek ama, bölesi inanınki iyi, usisi eleştirecek olan bence başka yere gitsinde usisin kıymetini öğrenipte gelsin,

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.