usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
çin´de burslu yüksek lisans
Merhaba arkadaşlar,
Şangay´da akustik alanında yüksek lisans eğitimi alıyorum. Güz döneminde bir projem için Yıldız´a değişim öğrencisi olarak geldim ve bu güzel okulunuzla tanışma imkanı buldum.
Buraya yazma amacım eğer aranızda yurt dışında eğitim almayı düşünen arkadaşlar varsa yardımcı olmak isterim. Biliyorsunuz ki avrupadaki birçok ülkenin bursları hem zor çıkıyor hem de maddi açıdan yeteri kadar tatmin etmiyor. Ama Çin, Kore gibi uzak doğudaki ülkeler eğitiminiz boyunca herhangi bir geri ödeme veya okulda çalışma şartı olmadan eğitim, konaklama, sağlık ve yaşam giderlerinizi devlet bursu kapsamında karşılıyorlar. Yani burs sayesinde herhangi bir yerden ek olarak maddi desteğe ihtiyaç duymuyorsunuz. Şuan Şangay´daki 3. yılımdayım ve sağlanan şartlardan büyük ölçüde memnunum. Ayrıca birçok Çin üniversitesi dünya sıralamasında oldukça yüksek sıralamalara sahip. Eğer Çin´de eğitim almak isteyen arkadaşlar varsa sorularınızı canerbaydur@tongji.edu.cn mail adresime gönderebilirsiniz. Akustik alanında çalışmak isteyenler torpilli


gönderen: kana - 03/01/2020 - 01:46
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
Larva
(03/01/2020 - 14:38)
Başarıların devamını dilerim, yüksek teknoloji ürettirecek bir alanda doktoranızı da tamamlamanızı temenni ederim.
kana
(03/01/2020 - 18:49)
Teşekkürler, şuanda Türkiye´de pek çalışılmayan ama oldukça önemli bir konu üzerinde tez çalışması yapıyorum. Akustik Meta malzemeler (acoustic metamaterials). Bu meta malzemeler sadece akustik alanında değil diğer alanlarda da oldukça popüler. Zamanın olursa bir bakmanı tavsiye ederim.

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.