usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
tusaş staj ile ilgili sgk işlemleri duyuru
Staj bürosu ile mailleştim. Genel bir bilgilendirme duyurusudur. İzni mevcuttur.


Merhaba,

Tekgül KOTİL Hanım´ın, yarın staja kabul edilecek öğrencilerin haftalık staj günlerini içeren listeyi bize göndermelerini bekliyoruz. Yarın gönderilecek bu listedeki bilgilere bağlı (staj yapılacak gün sayıları, öğrenci bilgileri vs..) kalarak SGK işlemleri gerçekleştirilecektir. SGK işlemleri için gerekli ön kayıt işlemleri önceden tarafımızca yapılmış olup eksik bilgilerin tarafımıza iletilmesi durumunda SGK işlemleri tamamlanacaktır. Bununla beraber Makine Fakültesi olarak gerekli başvuru evrakları bizim tarafımızca hazırlanacak olup evrakların hazırlanmasından sonra bölümlerin web sitelerinden staja kabul edilen öğrencilerin staj bürosuna gelerek doldurması kendilerine verilecek ve getirmesi gerekenler (nüfus cüzdan fotokopisi, vesikalık fotoğraf) ilan edilecektir. Öğrencilerin staj bürosuna gelmesi gereken tarih aralığı (muhtemelen ilan tarihinden itibaren 2 gün kadar) bölümlerin web sitelerinde ilan edilecek olup gelen öğrencilerin SGK işlemleri tamamlanacaktır. SGK evrakları tamamlanmış olan öğrencilerin evrakları Bölüm,Dekanlık, TAİ yetkililerine staj bürosu tarafından tamamlanarak öğrencilerin SGK evrakları TAİ yetkililerine iletilecektir. Süreç bu şekilde işleyecek bölümüzün web sitesini takip ediniz.

Bilginize.


gönderen: alylmzdsk - 18/11/2019 - 20:58
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:

HİÇ YORUM YOK, İLK YORUMU SEN YAP!

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.