usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ytü öğrencilerinden yeni bir platform abouterasmus
www.abouterasmus.com

Merhabalar arkadaşlar Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri olarak dünya çapında kullanılmasına yönelik bir platform oluşturduk.

About Erasmus isimli web sitemiz ile Erasmus´a gitmiş öğrenciler ile gidecek öğrenciler arasında bir yardımlaşma platformu olmayı hedefliyoruz.

Amacımız Erasmus´a gitmiş öğrencilerin, siteye üye olup, belli başlı bazı soruların cevaplarından yola çıkarak (gittikleri ve gezdikleri ülkelerde aylık harcamaları ne kadar oldu, ulaşım&konaklama problemi yaşadılar mı, iklim&gece hayatı nasıldı? vb) tecrübelerinden bahsetmelerini sağlamak ve karar sürecindeki pek çok öğrenciye yardımcı olmak.

Eğer siz de erasmus deneyimi yaşama şansı bulduysanız lütfen bizimle anılarınızı paylaşın.Herkes için Erasmus deneyimini kolaylaştıralım

Ve her şeyden önemlisi sosyal medya desteğinize ihtiyacımız var.Her bir takip bizler için çok değerli. Ayrıca yorumlarda siteye bir kere bile olsa girip göz atıp eksiklerden bahsedebilirseniz yeni kurulmuş bu platformu bir adım daha ileri götürmek için bizlere yardımcı olmuş olursunuz.

Şimdiden herkese teşekkür ederiz ve iyi bir vize haftası geçirmeniz dileğiyle

www.abouterasmus.com
instagram.com/abouterasmus
twitter.com/AboutErasmus


gönderen: scrobell - 31/10/2019 - 22:19
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
alylmzdsk
(01/11/2019 - 12:14)
:)

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.