usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
erasmus yapmış arkadaşlar topluluk kuruyoruz
Merhabalar arkadaşlar,
Yeni Dönemde herşey gönlünüzce olsun


Almanya´da düsseldorf´ta Erasmus yaptım bu sene ve bazı problemler yaşadım. Buna bağlı olarak yaptığımız gözlemlerde mentorluk eksikliğinin çözüm getireceği tespitinde bulunduk. Buna bağlı olarak bu ikinci duyurumuzdur. Şuanda 12 kişilik bir listemiz var fakat her sene 100 kişilik bir erasmus öğrenci topluluğu olan bölümümüz de bu sayı bazı okullar için yetersiz. Bölümümüzün kalitesini arttırmak ve ihtiyaçı gidermek adına; Erasmus yapan bütün ülkelerde, arkadaşlar özel´den iletişime geçebilirse sevinirim. Ayrıca Erasmus´a gidecek olan arkadaşlara da tecrübelerimizi aktaracağımız bir iletişim topluluğu oluşturabiliriz böylece bizden sonra gidecek arkadaşlara bizim tecrübelerimizle daha kolay ve güzel bir Erasmus süreci geçirmelerine yardımcı olmak güzel olabilir.

dasik.aliyilmaz@gmail.com´dan iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca görüş ve geliştirmelerle dahil olabilirsiniz.

İyi çalışmalar ve tatiller


gönderen: alylmzdsk - 08/09/2019 - 15:36
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
defansagel
(08/09/2019 - 17:46)
Gayretin için tebrikler çok güzel bir şey yapıyorsun @alylmzdsk, kolay gelsin

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.