usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
usis´e erisilememe skandali
Butler basladi ama hangi dersten gectigimizi veya kaldigimizi bile ogrenemeden usis patladi.Sorarim skandal degil de nedir bu?


gönderen: cesuratmaca - 16/01/2019 - 13:17
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
cayirbasisk
(16/01/2019 - 13:32)
yarın veya cuma günü bütü olupta bundan haberi olmayan arkadaşlarıma gerçekten geçmiş olsun.

Güzide okulumuzda malesef her şey mümkün, o yüzden fazla şey yapmamak lazım...
atmaca0506
(16/01/2019 - 14:10)
gunlerdir ayni, insan suna bir bakar da duzeltir. yarin butu olup olmadigini bilmeyenler var, ayiptir.
n\a
(16/01/2019 - 14:25)

Rektör alt yüz bilmem kaç milyarlık arabaya bineceğine, enformatik bölümüne 2-3 tane tane fazladan yazılım mühendisi alınsaydı; sadece usis´in bu problemi değil, ders seçerkenki problemler de hallolabilirdi belki. Ama boşverin Silivri soğuk diyorlar

KBLYMN
(16/01/2019 - 15:22)
ulan vito Allahta seni güldürsün .d
Physical Graffiti
(16/01/2019 - 16:15)
Skandal mı? Welcome to YTÜ. Bu skandal değil ki YTÜ´de sıradan bir gün sadece
Reilnas
(16/01/2019 - 19:16)
güzide üniversitenin güzide sistemi

edit öncesi cümle :"kolpa üniversitenin kolpa sistemi" yazmıştım bazı arkadaşlarımız çok üzüldüğü için kolpa sıfatımızı güzide olarak değiştirdik.
n\a
(17/01/2019 - 01:03)

Eksiklikler, yanlışlıklar var diye koskoca 100 yıllık çınara "kolpa" sıfatı kullanmak da yakışmaz. Kimse kusura bakmasın burası mahalle mektebi de değil yani. Eksiklikler tabii ki olacaktır; ODTÜ´de, İTÜ´de hatta Standford´da veya Oxford´da her şey raylı rayında mı sanıyorsunuz, orda da eksiklikler, şikayetler oluyor muhakkak. Hatta bu usis´in aynısı ODTÜ´de de var aynı ders seçim problemleriyle.

Tabi ki usis´in bu durumda olması kabul edilemez ama bu veya bunun gibi durumlar koca Yıldız Üniv.´sini "kolpa" sıfatına layık etmez. Eleştireceğiz, sorunlara çare arayacağız, yeri geldiğinde muhalif de olacağız ama her şeyden evvel de üniversiteyi bağrımıza basacağız.

Herkese başarılar, bütünlemesini bilmeyenlere sabır diliyorum valla işiniz zor

antijensiz
(17/01/2019 - 01:37)
teknik demeye dilin varmamış vito
makinaci651
(17/01/2019 - 04:59)
Akademik takvimde yazıyor zaten kapanacağı kolpa diyen arkadaşın kendisi kolpa aç akademik takvimi oku
thingsweneverdid
(17/01/2019 - 06:14)
Akademik takvimde Ocağın 14´üne kadar not girişlerinin yapılması gerektiği de yazıyor. Yine akademik takvime göre 17´sinde bütler başlıyor. Usis kapanana kadar bir dersimin harf notunu ne usiste ne mailimde görebildim, ancak bugün usis açılınca bakabildim mesela. Kendi akademik takvimine uyamayan üniversite ve onun görevlilerine kolpa demeyelim, gönüllerini hoş tutalım, bağrımıza basalım isterseniz. Bütüne az zaman kala notunu öğrenememiş arkadaşlara sabırlar.
Reilnas
(17/01/2019 - 08:52)
makinacı651 hayırdır kardeş olayı kişisele taşımaya çalışıyorsun bir sorunun mı var?

akademik takvimde açıklanmış olması mağduriyet yaratmasına engel olamayacağını düşünebiliyorsundur umarım.

ama sizin için sıfatımı değiştireceğim,çok seveceksiniz.
makinaci651
(17/01/2019 - 11:49)
Hangi durumdan mağdur oldun acaba yazar mısın ? Hangi hakkın yendi? 1-2 gün notlarına bakamadın diye. Yaptığın yorumlar çok yersiz üstelik kendinde yanlış bulmuşsunki değiştirmişsin yorumunu.
Physical Graffiti
(17/01/2019 - 12:38)
ne meraklısınız burda millete laf söylemeye. Okul mağdur etti öğrencileri, öğrenciler de dertlerini anlatıyor burda neyini savunuyorsunuz? Hocalar size not vermeyecek yanlış platformda yapıyorsunuz yalakalığı.

Öğrencilik bitmeden yalakalıklar ve linççiler bitmeyecek. Her eleştiriye bir linç.
makinaci651
(17/01/2019 - 15:42)
Mezunum ben yalnız! Neyin notunu kim verecekse her dönem ayni terane abi iki gün not bakamadiniz diye bide neyin mağduru olduğunuzu bir yazsanız. Hangi hakkınız yendi ? İşin sonunda okul dahi olsa haklı kimse ben onu savunurum.
lafili
(17/01/2019 - 16:03)
Bugün bütünleme sınavları başladı ve usis dün gece hala kapalıydı. Her harf notu maile gelmedi. Olay bu her şeye bi savunmanız var. Harf notunu öğrenmek bundan önemli insanlara. Ben mağdur olmadım ama olan bir kişi bile varsa her türlü konuşmaya hakları var. O yüzden mezunsan bi sor önce millet niye tatava yapıyor diye burda.
Reilnas
(17/01/2019 - 16:05)
Mezunsan seni alâkadar etmeyen mevzular için boş konuşup beni daha fazla yorma
thingsweneverdid
(17/01/2019 - 17:09)
Arkadaş illaki ayrıntılı örnek istiyor herhalde veya kendi mağdur olmadığı sürece kimseyi mağdur saymayacak. Ben kendi adıma yazayım, kendisinin mağduriyet katsayısını aşabilirsek okulu eleştirme hakkına ancak sahip olabileceğiz sanırım. Motorlar dersinin harf notunu 17 ocak perşembe günü öğrenebildim ben, usis açılınca anca. 18 ocak sabahı motorlar bütünlemesi var arkadaşım, benim hadi kafam rahattı nasılsa yüksek notum var bütünlemeye kalmadım diye, bir başkası belki dersten kaldı veya dc aldı yükseltmek için büte girecek. Bütünlemeden 24 saat önce notunu öğrenmesi normal bir şey mi? Bu hadi benim şahit olduğum, belli ki başka derslerde de benzer sıkıntılar olmuş. Mezun adam da geliyor, hangi hakkınız yendi diye soruyor. Yav arkadaşım insaf, mezun insansın, hangi hakkımız yenmedi ki şu okulda, vallahi insaf. Akademik takvimde not girişleri tarihi var, "normal" bir yerde o tarihlerde insanlar notlarını görebilmeli, bütünleme işini de bırak kenara, o tarihlerde hepimizin notlarını görmeye hakkı var. Serzenişte bulunan insanlar sizin gibilerin samimiyet ve mağduriyet testlerinden geçmek zorunda olmamalı şu platformda.

Çok basit iki şey var, insanlar bütünlemelerinden olabildiğince önce harf notlarını görüp ona göre hareket etmek istiyor. Bunun için de belirli bir aralık belirlenmiş, bu aralıkta da notların belirlenmesi gerekiyor. Bu aralığı da ben belirlemiyorum, okul kendisi belirliyor. Nasıl ki ikinci vizeler sırasında ders yapılacak dendi ve yapıldı, onun gibi okul bölüm her kimse onlar belirliyor bunu. Ben de bu belirledikleri tarihe uymalarını istiyorum, bütünlemeye kalmasam da bunu isteme hakkım var. Becerilemiyorsa, olmuyorsa farklı tarihler verip ona göre ilerleyebilirler, biz bütünlemelerden 5 saat önceye kadar notları açıklayacağız da diyebilirler. Ben buna bir şey yapamıyorum, ama kendi belirledikleri şeylere bari uysunlar ki en azından belli bir standardı olsun şu işin. Olay da bu iki şey, buna ya muhalifsindir ya değilsindir, basit bir şey. Ben küçümserim, kim mağdur olmuş haydi bir bakalım, bi takla atın da görelim muhabbeti sığ ve kof kalıyor, üzüyor.
ka-fa 1500
(17/01/2019 - 17:35)
Linç is loading..
fsociety
(17/01/2019 - 21:20)
Bu sitede öğrencilerin apaçık mağdur edildiği konularda inatla okulu savunmaya çalışan tipler var. Şu konunun bile hala neyine muhalefet ediliyor anlayabilmiş değilim.
oziman1925
(18/01/2019 - 00:45)
Burda mezun olmussun yararli iki soru cevaba yorum
yapip tecrubelerini yazmazsin ama fikrinin olmadigi okul islerine karisip millete salca olursun cok uzatma bos yorum yapma isteyen istedigi sifatla konusur.
Physical Graffiti
(18/01/2019 - 01:49)
@makinac,651 yazım şeklin bana tanıdık geliyor bir arkadaşa çok benzettim seni 3.sınıftan (o olmasan bile standart tiplersiniz zaten.) . Mezun olduysan durum çok daha vahim burda HABERİNİN bile olmadığı olay hakkında burada yazıp zaten kanser olmuş milleti çileden çıkarma. Git bu eleştiri kaldırmaz kişiliğini yakın çevrene göster onlar uğraşsın.

A305´i severim çünkü burada öğrencinin sesi çıkar, doğruya doğru ve eğriye eğri denir. Ama şu WhatsApp gruplarındaki eleştiri yapanı linç eden kanser kitleyi burada görmek beni iyice ayar ediyor. Arkadaşlar büte girecekler, notunu öğrenememişler ve burda son derece haklı bir şekilde medenice şikayet ediyorlar. Siz gelmiş " nerede mağdur oldun acabağğ" geç şimdi bunları.

Okulu eleştirtmemci tipler, OKULUN BU HALDE OLMASININ 1 NUMARALI SORUMLUSU SİZLERSİNİZ. Ağlamayan bebeğe süt vermezler. Sorunların çözülmesinin 1. adımı O SORUNUN VARLIĞINI KABUL ETMEKLE başlar. Biz okulumuzu gayet de seviyoruz ancak sorun olduğunda hakkımızı aramazsak işte asıl o zaman okulu sevmemiş oluruz. Ben bu okulu sevmesem ağlanacak halimize gülerdim yeri geldi ama burada her şeyi eleştirdim ve gerekli platformlara hep sesimizi duyurdum. Birçok kez de sağ olsun okulumuz şikayetlerimi dinledi ve çözüm buldu.

Okulu eleştirtmemci tipler, az ötede durun. Biliyorum pusudasınız, biriniz saldırsın hemen diğerleri arkadan gelip linç ediyorsunuz bizleri. Az ötede durun zaten bütler var zaten dertliyiz. Üniversite öğrencisi olacaksınız, biraz eleştirisel bakış, biraz mantık süzgeci.
makinaci651
(18/01/2019 - 01:53)
Arkadaşlar ben kimi neden linç etmek isteyeyim. Benim kabullenemediğim nokta şu akademik takvimde yazmış yönetmelikte işin tarifi yapılmış sözümona gelmişsin okumamışsın buraya yazıyorsun. Mağdur olduğunu düşünenlere gelince olabilir illa yanlışlık ben kimsenin avukatı değilim. Ancak burada yorum yazıp haksızlığa uğrayanların çoğunluğunun kaçı bölüme mağduriyetini dilekçe vasıtasıyla dile getirdi ben söyliym hiç kimse.E şimdi dilekçe yazmamışsın varsa mağduriyetin hakkını aramıyorsun burada insanlara yakınıyorsun. Ben boş yapıyorum tamam. Peki dilekçe yazmayıpta resmi kurumlarda hakkını aramayıp burada yakınıp duranlar ne yapıyor?(nerden biliyorsun diyenler bana hemen yazdıkların dilekçenin kayıt numarasını bana atsınlar söz onlardan özür dileyeceğim.)
makinaci651
(18/01/2019 - 02:01)
Physical Graffiti okul ile ilgili varsa şikayetin, yada düzelmesi istediğin durumlar hakkında kaç kere yazı yazdın. Ben yazdıklarım resmi yazıların dhepsinin kayıt numaralarını yollarım Ya sen neden bahsediyorsun kim neyi yalıyor ulan bu okulda intibak denilen birşey yapıldı çoğu adamın dersleri değişti benim dahil verdiğim dersler silindi almadığımız dersler sayıldı. Resmi evrakları (ki bunun kanıtı var bende) değiştirdiler kaçınız itiraz ettiniz kaçınız dilekçe yolladınız okula. Bakın mail yolladınız demiyorum DİLEKÇE diyorum. yok bölüme şikayet etmişte değiştirmişlermiş abi kayıtlı belge yolla bana.
Yararlı yorum isteyen arkadaşa yazıyorum. Ağlanmayın burda abi yazı yazın dilekçe yazın okula. Hakkınızı arayın. Bu yöntemle birşey değiştiremezsiniz.
Physical Graffiti
(18/01/2019 - 02:11)
öncelikle lafım sadece sana değildi yukarıda linç eden birkaç kişi vardı. Biraz yanlış konuştuysam da özür dilerim.

Şikayet edilmesi gerektiğini anladıysan durumun benim için sıkıntı yok anlatmaya çalıştığım şey buydu ve eleştirileri linç etmeseyniz daha iyi olur onu anlatmaya çalıştım.

Benim şikayetlerime geliysek. Bunu sormak için çok yanlış kişiyi seçtin. Yakın çevremde beni "çöpçüler kralı" filmindeki her şeyi dilekçeyle şikayet eden komşu karaktere benzetirler. Okulda ne olursa olsun her şeyi hem Yıldızlı Hat´tan, Hem CİMER´den hem arayarak hem de dilekçe örneğini gerekli yere vererek şikayet ederim. 2.vizeleri gece yarısı yaptılar. Sayemde YÖK´ün bile bundan haberi oldu emin ol. Çözüm bulamasak da en azından sorunu görmüş oldular ve eminim bir daha tekrarlamayacaklar. ve Eminim ki, herkes hakkını arıyor tek olduğumu kesinlikle sanmıyorum. Bu modern vatandaşlığın görevidir. Sorun gerekli mercilere şikayet edilir ve çözüm bulunur. Şikayetin başka insanları da etkilediği düşünülürse, diğer insanlarla konuşulur. Onlar da şikayet eder. Bizim yaptığımız da tam olarak bu burada.

Peki sen hiç okulu güzelleştirecek bir dilekçe verdin mi acaba?
lord baelish
(18/01/2019 - 02:24)
insanları akademik takvime bakmamakla suçlarken haksız olduğunu anlayıp konuyu dilekçe yazmıyorsunuz diyerek saptırmaktansa yanlış anlamışım sizi arkadaşlar kusura bakmayın demek bu kadar zor olmamalı
makinaci651
(18/01/2019 - 02:24)
Ben zaten eleştirilmesi gerektiğini biliyorum Benim anlayamadığım nokta şu her boka eleştiri var tamam ama eylem yok sorumluluk altına girmek yok isminle cisminle imzanla dilekçe yazmak yok. Sonra biz mağdur olduk yukardada sordum hangi hakkın yendi. Cevap ben mağdur oldum ne anladım ben bu işten. Sonra gelip ağlanıyorlar buraya kaldıki zaten yukardada yazdım akademik takvimde açık açık yazıyor 15-16 ocakta dönem geçişi olacak okulda bulunma yılı 2 seneyi geçik olan herkes sistemin kapanacağını bilir. Sırf bu boş meseleler yüzünden okula bok atmaya kimsenin hakkı yok. Başka meseleler yazın kabul edeyim ama cidden bu sebep yüzünden okula kolpa demek bana saçmalık geliyor. Benim fikrim bu varsa eleştirisi olan eleştirsin cevabını veririm. (sorduğun için söyleyeyim yazdığım dilekçelerin hepsi kayıtlı elden verdim aldılar değil hepsinin seri numarası var :)
makinaci651
(18/01/2019 - 02:27)
Lord ben kimseyi suçlamadım sen yanlış anlamışsın bu salak saçma durum yüzümden okuluma kolpa demeye kimsenin hakkı yok kusura bakma
lord baelish
(18/01/2019 - 02:37)
´´Benim kabullenemediğim nokta şu akademik takvimde yazmış yönetmelikte işin tarifi yapılmış sözümona gelmişsin okumamışsın buraya yazıyorsun. ´´

Bunu yazan kişi sen değil misin ?
Physical Graffiti
(18/01/2019 - 02:40)
Seri numara isityorsan bende de var. Sana laf anlatmakla uğraşmak boşunaymış ama amacım zaten sana laf anlatmak değil, diğer üyelerde farkındalık oluşturmak ve linç edicilere meydan vermemekti. Amacıma ulaştığımı düşünüyorum.

A305 üyelerinden bu kadar nefret ediyorsan, linç isteğinden gözün dönüyorsa ve -dedipin gibi gerçekten- mezunsan lütfen uzatma, terk edebilirsin forumu. Kimse istemiyor senin öfke nöbetlerini. Bu kadar nefret ettiysen okuma burayı, yazma.
lafili
(18/01/2019 - 02:51)
Ya hala gelmiş akademik takvim diyor 14 ocakta not girişinin son günü yazıyor nerde harf notları, haksız olduğunu anlayınca dilekçe bilmem ne demeye başladın. Insanlar şikayetini dile getiriyor gelmişsin ağlamayın diye boş yapıyorsun. Hiç bir işi tarihinde zamanında yapmayan okula isteyen kolpa der isteyen söver.
makinaci651
(18/01/2019 - 02:54)
ahahahahahaha şu son yazdığın saçmalık kimden ben neden nefret edeyim.
kimi neden linç edeyim.Neden öfke nöbetim olsun benim.
thingsweneverdid
(18/01/2019 - 03:11)
Olayı küçümseyerek "bir iki gün notlarına bakamadın ne var" diyen kişi, şimdi "e tabi dilekçe yazmanız lazım, hakkınızı aramanız lazım, böyle olmaz" kısmına geçmiş. Olayı anlattık, hak veriyor musun vermiyor musun, olay bundan ibaret. Burası gayriresmi bir platform, eleştiri yapan kişiler sana mağduriyetini kanıtlamak, sonrasında bürokratik tüm yolları tükettiğini de kanıtlamak zorunda değil. Okula kolpa denilmesine karşı çıkmak ayrı, "böyle bir mağduriyet yok, yalan, samimi de değilsiniz dilekçe vermediniz" diyerek olaya karşı çıkmak ayrı. Matbu dilekçeler dışında mesela şurada yazılan konular hakkındaki dilekçelerin umursandığını düşünmesin kimse, ne haklar yendi de dilekçeler işe yaramadı, arkadaş da dahil biliyorsunuz bunu. Bu konu hakkında da, hiçbir kanıt göstermek zorunda olmamama rağmen gerçekten istenirse istanbul´a döndüğüm gibi dilekçe veririm okula, sırf şu arkadaşa göstereyim diye. Yeterli olacak mı bu, sonra ne olacak, samimiyseniz dava açın o zaman inanırım mı denilecek?
makinaci651
(18/01/2019 - 03:40)
İlk yazdığım okulun kolpa denmesine karşı çıkmaktı.Verilen cevaplar doğrultusunda iş bu kadar amacından saptı bana yazılanları neden yazmıyorsun. Konuyu dahada saptırıpta işi şova dönüştürmeye hiç lüzüm yok kim kimin ne demek istediğini çok iyi anladı.Yok İstanbula döndüğünde geleceksinde dilekçe vereceksin ver abi yalnız memleketten kalkıp gelmeye o kadar bekleme postayla ptt kargoyla iadeli taahütlü yolla daha ekonomik olur hemde dilekçen kayda girer

Physical Graffiti
(18/01/2019 - 03:43)
Hala kendisiyle çekiliyor linçsever arkadaş. " her boka şikayet geliyor " diye burada millete saldırıyor. Sonra da "şikayet edin hakkınızı arayın"

İlk dedişi daha kötü. Ey arkadaşım, sana mı soracağız neye şikayet edeceğimizi? Kendini ne sanıyorsun da böyle üslup bozarak saldırıyorsun. İstemiyorsan bu kadar rahatsızsan git terk et forumu. Çık git madem istemiyorsun git. Çık git. Kimse seni istemiyor burada. Rahatsızlık veriyorsun, istenmiyorsun. Git.
makinaci651
(18/01/2019 - 03:46)
ya bana yazmış adam cevap vermeyecek miyim!
thingsweneverdid
(18/01/2019 - 04:38)
Arkadaşım, iki kere ikaz ettim hala aynı şeyi devam ettiriyorsun, öyle yap böyle yap diye direktif vermeye kalkıyorsun. Merak etme ben zaten geleceğim İstanbul´a, salı günü de dilekçeyi verip buraya atacağım. Üçüncü kere söylüyorum, kimse burada sana bir şey kanıtlamak zorunda değil. Sen istedin olayı kendi açımdan anlattım, sen istedin dilekçeyi de vereceğim, burada senin gibi düşünenlere örnek olsun diye yapacağım bunu. İster şov dersin ister bu sefer de şöyle böyle yap diye başka şeyler bulursun, işsiz falan dersin önemi yok. Okul belirlemiş akademik takvimde yazmış, bu tarihlere uyulsun, bunu istiyoruz, gerçekten küçük bir şey bile bu. Physical Graffiti veya hak veren diğer arkadaşlar, isterlerse ve müsaitlerse salı çarşamba okulda olacağım, görüşüp tanışmış oluruz, yine isterlerse dilekçe veririz beraber, özelden yazalım konuşuruz. Mezun arkadaşım müsaitsen seninle de tanışalım, diğer şeyleri boşver sadece olayda bizimle aynı fikirdeysen beraber de dilekçe verebiliriz istersen. Uzattık affola.
Physical Graffiti
(18/01/2019 - 05:04)
Bence de gereksiz uzadı o yüzden özür dilerim herkesten. Yazdıklarım kesinlikle kişisel değildi. Ben bu konuda daha önceden doluydum o yüzden biraz öfkeli yazmış olabilirim. Daha önce beni de terslemişlerdi böyle o yüzden içimde kalmıştı belki de. Neyse işte herkes kendi hatasını anlarsa sorun olmaz ne bilryim.

Neyse iyi günler herkese ben daha fazla uzatmayacağım. Kimi istemeden de olsa rahatsız ettiysem de özür dilerim. İyi günler
n\a
(18/01/2019 - 05:34)

Bura fena karışmış.
Sınav sonucunu bilmeden büte girip giremeyeceğini bilmeyen arkadaşlara başarılar dilerim. Çok zor bir durum. Valla Allah yardımcınız olsun. Benim de başıma gelse çok sinirim bozulurdu

Haydalarolsunhocam
(18/01/2019 - 11:20)
Okula kolpa denince neden kızar ki bir insan. Altı üstü bir okul fazlası değil isimlere ve binalara bu kadar bağlanmamali insan bence. YTÜ tek bir hamleyle nasıl teknik üniversitesi olduysa tek bir hamleyle tarihteki kapatılmış üniversiteler arasında yerini alır.
thingsweneverdid
(22/01/2019 - 12:13)
https://i.hizliresim.com/grWpr5.jpg
https://imgur.com/gRbKEsM

Bölüme bugün verdiğim dilekçe. Dilekçenin yeterince açıklayıcı olduğunu düşünüyorum ama bugün bölüm başkanlığında da belirttim, buradaki şikayet usisin kapalı kalmasıyla alakalı değil. Buradaki, a305´teki konu usis erişimiyle ilgili açılmış olsa da asıl serzeniş notları belirlenen tarihlerde görememek. Akademik takvimde 14 ocak not girişleri için son gün, notları kimler girip onaylıyorsa en son o gün not işlerinin bitmesi gerekiyor ki hem akademik takvime uyulsun, hem de usis ortalama hesabı için kapanmadan öğrenciler notlarını görebilsin. Ayın 14´ünün son saati not giriliyorsa da maille öğrencilere bildirim gitmesi gerekiyor, diğer türlü usis açıkken anca "ders mavi olmuş mu" kontrolü yapmamız gerekiyor, bu şekilde de yine harf notu görülemiyor. Bu yukarıdaki "zaten yapılması gerekenler" okul/görevli/hocalar artık kimlerse onlar tarafından bazen yerine getirilmiyor ki burada dert yanıyor öğrenciler. Akademik takviminde belirttiği tarihlere uyabilmeli bir üniversite, talep edilen şey bu.

Bu dilekçeyi iadeli taahhütlü veya cevap alacak diğer şekillerde bürokrasiye "daha uygun" verseniz bile umursamayacak kişi yine umursamaz, önümüzdeki dönem sonu yine benzer şey olur geçmiş dönemlerde olduğu gibi. Bürokratik, formel bir cevapla geçiştirirler sizi, bilinmedik şey değil. Daha amiyane tabirle dalayım, oğlum gitsen konuşsan veya formel bi mail atsan senli benli zılgıt yediğin üniversite burası, bu yani. İstiyoruz ki çözülsün, yapılması gerekenler yapılsın, bir de burada sırf derdini anlatana laf edenlerle uğraşıyoruz.

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.