usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
a305teyim
Arkadaşlar,,

Bence bu sitenin artık sadece makina fakültesi öğrencilerine değilde tüm yildiz öğrencilerine hitab etmesi gerekiyor...

Süper bir fikir olan HBB ve DBB sayfaları ile bu site bir yıldızlının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. yani bu site bile tek başına star fotokopi ve teknik servis 2'nin işlerine yeterince darbe vurmuştur. :) ayrıca bu sitenin tüm yıldız öğrencilerine açılması durumunda üye sayımızın yildizz.comu 3' katlayacağına ve alınan hit'in en az 10 katı olacağına şüphem yoktur.

Makina öğrencilerinin yaratmış olduğu fotokopi notlar tüm diğer bölümlercede benimsenecektir. mesela metalurji müh. veya matematik müh. gibi davutpaşadaki bölümlerde böyle bir olgu pek gelişmemiştir.

Artık A305teyim.com yıldızın en büyük öğrenci platformu olmalıdır. hatta fikir vermesi açısından adminimiz alta bununla ilgili bir anket düzenlerse süper olur.

Kalın sağlıcakla


gönderen: burakbaba - 18/08/2008 - 09:22
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
n\a
(18/08/2008 - 12:38)
yildizz.com gibi olursa bence hiç olmasın adamın canı sıkılıyo ota bk dır açıyo sitenin anlam kalmıyo o zamanda ama bilgi paylaşımı ve seviyeli bir ortam olursa güzel olur derim.
ytümakina
(18/08/2008 - 13:06)
bence bu ii bi fikir değil biz başkalarını yane en azından ben başka bölümdekileri burda istemiyorum zaten var başka bölümdeysen yıldızz.com a gir ayrıca burası ayrı ya ben böle ne bilim yıldızz.com gibi siteleri sevmiyorum çünkü bu sitelerin maalesef chat sitesine neredeyse dönüştüpünü görmekteyiz burası isse bazı şeyleri paylaşma yeri burda oradaki gibi art nietli yada başka niette insanlar yok sadece yardımlaşma var kusura bakma ama burası yıldız.com gibi olcaksa bidaha girmem buraya ben sadece makine fakütesi öğrencilerne ait ve hep öle olmalı
burakbaba
(18/08/2008 - 13:30)
yanılmıyorsam o dediklerine çözüm bulunabilir. kimse bu site amacından şaşsın demiyorki? Yıldızz.com gibi olsun diyen de yok... zaten o siteyi sanki eleman para kazanmak için yapmış gibi duruyor.

sadece hitap ettiği kesim genişlesin. tüm bölümlerin hoca bilgi bankası olsun ve üniversitedeki tüm derslerin notları bulunabilsin diyorum.

Öğrencilerin sırtından geçinen fotokopiciler avuçlarını yalasınlar diyorum o kadar.


ytümakina
(18/08/2008 - 13:44)
senin o sölediğin fotokopiciler halimiz benim gibi derslere girmeyen daha doğrusu okula sınavdan sınava uğrayan biri için çok çok önemli mesela benim yazıcım yok o yüzden burdan olmuyo gidip fotokopi çektiriyorum onlar olmasa bn hergün okulda not tutmak zorunda kalcam hea sadece kendim için konuşuyorum sanma benm gibi çok insan var ki bence sende onlardan birisin burası ii ama senin o dediğin starı koskoca yıllarnmış starı çökertmek yada işlerine balta vurmaya gücü yetmez ..ayrıca senin onlara gıcıklığın neden anlamış değilim o adamların bize fatdasından başka bişeyi olamaz şu dersleri geçiyosak onların sayesindedir burasının stara rakip olabileceğini düşünmek büyük saçmalık ve ütopyadan öte bişe olamaz aslanım..düşüncelerin korkarım bi hayalden ibaret
burakbaba
(18/08/2008 - 13:51)
yaw birader şimdi akıl vermek gibi olmasın ama. T bloğun altında daha ucuza internetten bilgisayar çıktısı alabiliyorsun bi kere. ayrıca ben bu sisteme karşı çıkmıyorumki.
Bak yazıyı dikkatli okursan tüm yıldıza yayılsın diyorum. ayrıca bu işin starla alakası yok. herkes her saatte ulaşabilir olacak notlara.. sınav sorularına.. hoca ne sorar falan...

n\a
(18/08/2008 - 14:30)
yıldızz.com u da a305 teyimi de nerdeyse her gun takip ediorum ve ikisinin de kendine göre özellikleri var bence a305 teyim çizgisini korumalı gayet seviyeli ve gerçekten iş gören bi site ciddi dırlar ve yorumlar oluo.bu haliyle seviorum.
sıla:))
(18/08/2008 - 18:23)
ya hayır aynı şeyleri yıldızz.com da falan yapsınlar bizim sitemizi rahat bıraksınlar burada ciddi sorular ve konular oluyor yıldızz.com daki saçma sapan yazılar orada kalsın a305teyim içerik olarak da hitap ettiği kitle olarak da iyi durumda

tabii yeni "makinacı" üyelerle daha da iyi duruma gelebilir
Larva
(18/08/2008 - 18:34)
Merak etmeyin Yeni Makineci Üyelerin Ardı Arkası Kesilmiyor :D

Burak ın demek istediği yıldızz.com gibi olsun değil. sadece makine değil diğer bölümlerede yayılsın.

Bence öyle bir şey olmasın,çok farklı bölümlerin sorularını nasıl yanıtlarız ortalık karışır biraz. baş edemeyiz

HBB ye de isteyen istediği hocayı ekleyip yorum yapar hakkında.


Burası Sadece Makine Fakültesinin Oldugu sürece Ciddiyetini Korur ve ilerler.
cakgül
(18/08/2008 - 20:27)
A305teyim.com 'un ilk amacı bence bu seviyeli çizgisini korumak olmalı. eğer bu siteye her bolumden kişi girmeye baslarsa kontrolu zorlasır ve yildizz.com gibi sacma bir hal almaya baslar.

Bu haliyle a305 cok guzel ve samimi
Larva
(18/08/2008 - 20:34)
FoRZa MaKiNe

Makine ci Olmak Bir Ayrıcalıktır:
n\a
(19/08/2008 - 01:33)
Arkadaşlar biz de isteriz bütün okula yayılmış bir site içeriği olsun. Ama bunu bizim yapmamız cidden zor. Ders notlarını taratıp buraya koymak ya da sınav sorularıydı, projeleri buraya koymak, HBB ve DBB gibi bölümleri kontrol altında tutmak cidden zaman gerektiren uğraşlar. Sonuçta biz profesyonel değiliz, burası için emek verenler de öğrenci. Onun için A305teyim'in makine mühendisliği bölümü dışında diğer bölümlere yayılma düşüncesi malesef yakın zamanda yok. Ama forzamakine'nin devri makine mühendisliği öğrencileri için her daim limitte olacaktır bundan kuşkunuz olmasın. Yeni dönem başlayınca bu devir bile aşılırsa hiç şüpheniz olmasın...

ForzaMakine
raufosman
(19/08/2008 - 22:43)
İstediğiniz özellikleri yıldızz'a ekletin burası böyle daha verimli
st.misery
(26/09/2008 - 10:37)
a305 makinenindir makinenin kalacak


Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.