usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
yüksek lisans
Çalışan arkadaşlar, yüksek lisansta kaç ders almak mantıklıdır? Etikte ve seminerde devam zorunluluğu var mıdır? İki zorunlu ders ve bu ikisini aldım ama devam zorunluluğu varsa gelmem mümkün değil haftada iki gün.


gönderen: hulaguhan - 15/09/2018 - 07:54
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
ozandm
(15/09/2018 - 08:03)
Bende 2 zorunlu dersi aldım ilk yıl 2+2 yeterlidir diye düşünüyorum. Seminer dersini almak için 1 dönem bitirme şartı var diye biliyorum.

Devam zorunluluğu durumunu bu dönem tecrübe ederiz :)
RHINO
(19/09/2018 - 06:20)
Hocalar bilindiği üzere oldukça anlayışlılar. Seminer ve etik derslerine devam zorunluluğu yok sadece son hafta sunum yapmanız gerekecek. Bu sunumlarda sizin istediğiniz herhangi bir konu üzerine olacak. Ayrıca derslerinde kredisi var gözükse de ortalamaya etkisi yok. Yani yeterli miktarda ders almışsın


Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.