usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
vitooo
Bu platform Vitonun değetini bilemedi.Küstürdünüz...


gönderen: hqn1 - 13/09/2018 - 12:43
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
n\a
(14/09/2018 - 02:48)

Estafirullah kardeşim. Biraz eski kafalılık yapıp böyle olmadık şeyler için insanları bozan ve bazen kalp kırabilen bir insanım, kabul ediyorum. Kimsenin gönlü kalmasın, hakkınızı helal ediniz. Ama her zaman herkese elimden bir şey gelse de yardımcı olsam diye bakmışımdır inan ki.

Bir de galiba şu kıvrık paçalı kot pantalonlara yavaş yavaş gözüm alışıyor:) Ama yine de yakışmıyor be gülüm. Öte yandan bunlar daha çok tutuluyor diye, mağazalar dar gömlekleri veya böyle dasdaracık zıpzıkış pantalonları satıyor; e haliyle kendime göre bir kıyafet bile bulamıyorum. Hele ki o ayakkabılar... Yahu nubuktan ayakkabı olmaz, su çeker. Deri olacak, dana derisi! Galiba İstanbul´da Nuri Leflef cilalarını kullanan bir ben kaldım çünkü artık bulamıyorum, memleketten gelirken kutu kutu alıp, bavulda İstanbula getiriyorum :)
(Bilmeyenler "Nuri Leflef kundura cilası" diye gugıldan aratabilir. Yanlız sarı kutu olan değil, siyah kutusu olan eskiden kalma kalitelisidir, ayrıca kokusundan da anlaşılır.) Hele bir de ayakkabı boyarken "Radyo Alaturka" açıksa çok keyfim yerinde oluyor anlatabiliyor muyum yani :D


Bir gün;

- Yerli malı deri ayakkabıların (tertemiz, boyalı ve cilalı),
- Kurşun kalemlerin,
- Masaüstü büyük siyah kalemtıraşların,
- Okullarda sivil kıyafet yerine kara önlüklerin,
- Defter ve kitapların kaplıklarla kaplandığı,
- Makine mühendisliğinde iklimlendirmenin sallanmayıp imalat ve konstrüksiyon gibi gres kokan o güzel bölümlerin,
- Ütülü boru paça pantolonların,
- "Plymouth" marka eski klasik otomobillerin,
- Aleyna Kurt´un ve TRT´de sabahın 06.30´ndan akşamın 23.00´ına kadar Cumhurbaşkanı´nın konuşması yerine, İzmir Marşı´yla konukların ağırlandığı programların

yine eskisi gibi moda olması dileğiyle... Cumhuriyet çocuğu olarak Mustafa Kemal Paşa´yla kalın, hoşçakalın.

n\a
(14/09/2018 - 02:49)

Lan gözümden yaş geldi, çok duygusal oldu :) Dur bir de bir şarkı patlatayım;

https://www.youtube.com/watch?v=YXuDFMB9xt8

n\a
(14/09/2018 - 02:57)

Bu arada artık akıllı cep telefonu köleliğinden kurtuldum ve tuşlu, kamerası bile olmayan bir telefon kullanıyorum. Sosyal medya kullanmıyordum zaten ama bir Facebook´um vardı onu da kapattım. Size de tavsiye ederim, keza sürekli telefona bakma veyahut da facebook´a veya instegrama girme gibi bir zorunluluk hissiyatından kurtulabilirsiniz.

Whatsapp da kullanmıyorum (düşünün sabah kalkıyorsunuz ve daha tek göz açık whatsappa bakıyorsunuz bir haber var mı diye ve aslında bu bir dürtü, istemsizce giriyorsunuz birçok kez). O yüzden benimle irtibata geçmek isteyenler bir zahmet direkt arama veya mesaj(sms) yoluyla ulaşabilirsiniz.

hqn1
(15/09/2018 - 16:31)
Vito buralarda kimse kalmamış, tenhalaşmış buralar.Neyse ne yaptın iş buldun mu yoksa askerlik falan?
The Godfather
(15/09/2018 - 19:02)
şu, hbb ye dbb ye bir giremedik, bunu bir çözümü var mı, admine yazıyoruz kimse dönmüyor.
n\a
(16/09/2018 - 07:19)

@hqn1 İş pek yok, aslında var da kendimi geliştirebileceğim işler değil(üretim planlama işi veya genelde slayt hazırlayacağım küçük mühendislik işleri). Para kazanayım derdinde de pek değilim; daha çok, kendimi geliştirebileceğim, yeni bir program veya teknik kapabileceğim ya da makale okuyabileceğim bir iş bakıyorum. E tabi böyle niş işlere başvurabilmem için en azından YDS (hatta IELTS), yüksek lisans(konstrüksiyon veya imalat çok isterim) gibi donanımlar eklemek lazım. Tabi bunlar da haydi deyince hasbelkader bir anda olmuyor. Evde veya kütüphanede kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Allah yardımcımız olsun; iyi bir mühendis olmak, teknoloji öğrenmek, çok okumak, alanında bilgin olmak, çok çalışmak lazım. Bazen çok bunalıyorum, kafam almıyor ama ne yapayım devam ediyorum. Arkadaşlarım da hep evleniyor(valla bende daha gelin aday adayı bile yok), birçoğu iş buldu çalışıyor; acaba hayata geç mi kalıyoruz bilmiyorum...

n\a
(16/09/2018 - 07:23)

@The Godfather nickname´in biraz çalıntı gibi olmuş veya benimki de öyle gibi :) Neyse, hbb veya dbb´ye erişim için önce siteye giriş yapıp daha sonra yeni bir sekmede google´dan ("a305 hbb" veya "a305 hbb" şeklinde) aratarak girebilirsin.

Yeni dönemde başarılar dilerim.

The Godfather
(16/09/2018 - 10:32)
benim sık kullandığım bir mahlas,

Hoca Bilgi Bankasý, YTÜ öðrencileri dýþýndakilere kapatýlmýþtýr. YTÜ tarafýndan verilen @std.yildiz.edu.tr uzantýlý mail ile üye olmanýz veya üyeyseniz mailinizi deðiþtirmeniz gerekmektedir. @std.yildiz.edu.tr uzantýlý mail adresi ile üye olduktan veya deðiþiklik yaptýktan sonra aktif üyeliðe geçmeniz 5-7 gün alabilir. Bu süre zarfýnda aktif üyeliðe geçiþ yapýp yapmadýðýnýzý anlamak için siteden çýkýþ yapýp þifrenizi tekrar giriniz.

benim aşamadığım hata burası hocam, uzun süredir üyeyim, fakat burası hep böyle,

*okul maili ile üye oldum,
*siteden çıkıp tekrar girdim,
The Godfather
(16/09/2018 - 10:33)
*sağol sana da başarılar @vito
n\a
(16/09/2018 - 13:44)

Allahalla ben az önce denedim oldu. Demek ki sistemsel bir hata yok da senin hesapla ilgili bir sorun var. İnşallah hallolur.


Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.