usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
yüksek için disiplin sicil belgesi?
Merhaba arkadaşlar, yüksek lisans için disiplin sicil belgesi ve transkript almam gerekiyor. Her ikisini de yıldız kampüsten mi alıyoruz? Davutpaşa´ya gitmeye gerek var mıdır?


gönderen: ozanyt - 17/05/2018 - 22:51
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
iturkmen131
(18/05/2018 - 11:14)
Disiplin problemi yaşayan birisi yüksek lisansa alınmıyor mu?
pack
(19/05/2018 - 00:58)
Disiplin sicil belgesi senin öğrenci belgende yazıyor. Tranakripti de Makine Fakültesi dekanlığından alabilirsin.
Ancak; mezun isen davutpaşaya gitmen gerekir.
n\a
(21/05/2018 - 23:22)

@itürkmen131 disiplinle ilgili şeyler öğrenci belgesinde son paragrafta yazıyor ama mezuniyet belgesinde yazıyor mu bilmiyorum. Yüksak lisansa başvururken filan diplomanın aslıyla başvurursan bir şey çıkmaz. Ama askeriyeden temyiz veya en azından iyi hal belgesi(okuldan ve daha önce çalıştığın bir yer varsa ordan) istiyorlar. Normal memuriyette istiyorlar mı bilmiyorum ama Savunma Bakanlığı istiyor ki başka yerler de isteyebilir, başvurduğun kuruma göre değişebilir yani Ama özel sektörde bakılacağını sanmıyorum. İçin rahat olsun adli sicil kaydın(mahkeme kararınca yaptırım veya ceza) temizse bir şey olmaz

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.