usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
yüksek lisans 16/17 bahar kayıtlılar!
Merhaba arkadaşlar geçen günlerde fbenin yayınladığı bir duyuru ile makine teorisi gibi alanlara zorunlu dersler getirildiği ve 16/17 bahar ve sonrası kayıtlılara bu durumun uygulanacağı duyurusu yapıldı. Ben güz kayıtlı olduğum için etkilenmedim fakat bu durum kabul edilir birşey değil. Hem çalışıp hem yüksek yapma ihtimalini sıfıra indiren bir uygulama getirmişler çünkü bu zorunlu dersler 3 farklı günde. Üstelik böyle bir kural olmadan okula kabul ettikleri öğrencilere de bunu uygulamaya çalışıyorlar. Bu durum tamamen hukuksuz sessiz kalmayın, biz de sizi destekleyelim sonuna kadar.

Ha buna karşı susarsanız, kusura bakmayın siz ezilirkn sesnizi çıkarmazsanız kimse de sizin hakkınızı korumak için çaba sarfetmez.[b]


gönderen: blackman12 - 05/02/2018 - 09:19
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
siyah_beyaz
(05/02/2018 - 13:35)
Bizim okulda yüksek lisans nasıl oluyor.Nereye basvurmamiz gerekiyor
oplusa
(07/02/2018 - 10:27)
Zorunlu 2 ders alsan yeterli şeklinde okuduk biz . Yani toplamda 8 dersin 2sini dalının zorunlu dersi olacak

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.