usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
kredi sayısı artıyor muymuş :)
Merhaba arkadaşlar

Bugün okula bi gittim acele acele
Bi de denk geldimki herkes okuldaki mukavemet 2 vb derslerin zorunlu olacağı,kredi sayısının artacağını filan konusuyor,bazi hocalar derste söylemiş galiba

Bizim durum ne olacak şimdi 2. sınıflar,3. sınıflar tekrar mı alacağız secmeliyken zorunlu olacak dersleri

Bu konuyla ilgli bilgisi olan var mı,hocalar nelerden bahsetti

Cevaplar icin simdiden tesekkürler


gönderen: defansagel - 28/11/2017 - 15:37
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
alylmzdsk
(28/11/2017 - 15:54)
Genel olarak girdiğin yılın haklarına sahip olursun olumlu değişikliklerden faydalanır olumsuzlardan faydalanmama hakkına sahipsin diye bilgim var. ( Genel kanı da böyle )
ksmerdm
(28/11/2017 - 16:39)
Kredi artırımı olacak ama sadece yeni gelecek öğrenciler için geçerli olacakmış
n\a
(28/11/2017 - 17:52)
Bence çok iyi oluyor. Mukavemet 2 Termo 2 ve temel derslerin hepsi; üstüne elektronik ve kontrol derslerinden Endustri 4.0 a yönelik dersler olacak. Tesisatta hijyenle okul bitirmek yok artık(hijyen diye ders mi olur allasen). Yildiz makinanın artik eskisi gibi yıldızı parlasın. Yunus Çengel gibi amerikan mantığı kalmasın.


Hatta az bile. Ben dekan olsam ASKERİ ders de koyarim. Saat 4 e kadar normal akademik ders, 4 ten sonra da savaş ve beden eğitimi dersi yaptiririm. Derslere de bizzat, bendeniz efendim, Bölük Komutanınız olarak girerdim. Ben Piyade Yüzbaşı Vito Corleone, aslen eğitim ve harekat subayı olarak görev yapardım. Bedenini eğitemeyen bir insanın beynine oksijen daha az gider. Bu yüzden de okuduğunu daha zor anlar. Sıcak yerlerde uykunuzun gelmesinin sebebi de budur. Keza sıcak havada oksijen daha az çözünür. Hatta bunu soğuk su balıklarının iri olmasından da anlayabilirsiniz...

Pazartesi sabahları ve cuma akşamları boru-trompet bando eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı´mızın ardından, Yıldız Teknik Makine için bir marş yazılsın ve bu marş okunsun (Dalga geçtiğimi sanıyorsunuz ama eskiden makinecilerin bir marşı varmış. İçinde piston, biyel filan da geçiyormuş, hatta bunu en çok Beşiktaş maçına giderken söyleyenlerden biri de Ford Türkiye CEO´su olduğunu duymuştum.)

Yok size özgürlük mözgürlük. Adam gibi oturup ders çalışacaksınız. Sorular zorlaşsın veya sınavlarda ters köşe sorular sorulsun demiyorum; hatta her sene aynı soruların sorulması taraftarıyım. Ama gerekirse cevabı 2 sayfa süren işlemlerle dolu, ezber olacaksa da ezberlenmesi gerçekten gereken(kıl tüy, tüy yumak gibi köşelerde kalmış gereksiz yerlerin olmadığı) yerlerin sorulduğu bir sınav yapısının taraftarıyım.

Hepiniz tertemiz çıta gibi olacaksınız. Ense traşlarınızı tek tek kontrol edeceğim. Öyle saçı uzatıp, çöp poşeti gibi arkadan top yapıp bağlamakla olmaz bu işler süslü nuriyeler... Uyumayacaksınız. Aklı hür, vicdanı hür; dimdik, aslan gibi olacaksınız. Adam gibi besleneceksiniz. Bunun için yemekhanenin yemekleri düzenlenecek. Gerekirse yemekhane firmasının anlaşması iptal edilip yeni firmayla anlaşılacak. Kantinde veya cafede şekerli içecekler ya da pisküvit misküvit satılmayacak; çay kahvenin yanına sıcak çorba ve meyve satışları başlayacak. Ayrıca patlıcanlı ve kuşbaşılı yemeklere ağırlık verilecek. Bakın o zaman 6 aya hepiniz her yönden zımba gibi olursunuz. Dikkaaayyyytt
tep3shir
(28/11/2017 - 18:53)
Allah işsizlikle sınamasın kimseyi.
n\a
(28/11/2017 - 19:33)
Birader ben bugün okuldan sonra 7 saat ders çalıştım. Bir dersimi en baştan başlayıp bütün konularını tekrar ettim. Birazdan da yatacağım. Sen neyin işsizliğinden bahsediyorsun? Bilip bilmeden ne karalıyorsun? Konu başlığı belli, varsa bir yorumun yaz, okuyalım. Onun dışında ikili sataşmaya girip, tartışma yaratacak kadar işsiz olan sensin gibi görünüyor.
klarya
(28/11/2017 - 21:40)
Güzel yorum vito , bir solukta okudum..
bakaramakara
(29/11/2017 - 02:23)
Bir daha yorum okumicam, nerden ve ne zaman geleceğini bilmemek acı. Hazırlıksız yakalandığım için üzülüyorum. İçimi tuhaf bi hüzün kapladı. Eminim bir çok kişi bu siteyi bir daha kullanmayacaktır. Kendinize iyi bakın.
mühendisparçası
(29/11/2017 - 07:10)
Vito ara ara sana TDK sözcük tanımları gönderildi ben ve birkaç kişi tarafından hiçbirini anlamadın, bir de şu kanalları deneyelim bakalım bundan anlayacak mısın

https://eksisozluk.com/herkesi-kendi-gibi-yapmaya-calisan-zihniyet--2601199

https://www.uludagsozluk.com/k/herkesi-kendine-benzetmeye-çalışmak/

İçerisinde kendinden bir şeyler bulacağını düşünüyorum

Dipnot: İyi ki dekan değilsin, umarım hiçbir zaman da olmazsın
myman
(29/11/2017 - 09:15)
Vito sana ne aga ya milletin saç şeklinden, rahatlığından. Her şeyi bi sen biliyorsun
KBLYMN
(29/11/2017 - 10:16)
okudunuz mu cidden o yazıyı .d
maxwell
(29/11/2017 - 20:17)
Yazıyı okuyanlar, robot musunuz testini geçemezler kesin.
dfm
(06/12/2017 - 18:11)
Beyler etmeyin eylemeyin gençsiniz daha bırakın basmakalıp zırvayı yaa. düşünüp araştırıp bolca kitap okuyalım yoksa tuğla gibi formül bankalarından fayda yok...

ObiWanUmudi
(06/12/2017 - 18:23)
şu yazısına kadar vito´nun gerçek olduğunu düşünüyordum. artık troll olduğunu düşünüyorum
n\a
(12/01/2018 - 15:52)

@myman evet her şeyi en çok ben bilirim, en çok ben! Bencil değilim, benciyim ben.

Sizin asıl sorununuz; haftasonları avm´lerde sıcak sıcak esen boğuk havada, hamburger-patates-kola üçlemesi şeklinde hayatınıza idam ettirmeniz.

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.