usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
vito yanlız değilsin
Vito kardeşim sen yanlız değilsin. Bizim okul senin gibilerle dolu maalesef :(


gönderen: ka-fa 1500 - 13/10/2017 - 05:04
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
myman
(13/10/2017 - 06:23)
ABİ SABAH SABAH GÜLDÜRDÜN DASFSGFH
chkdska
(13/10/2017 - 11:58)
´yalnız´
ka-fa 1500
(13/10/2017 - 15:29)
@chkdska kardeşim doğru diyorsun. Biz de yapıyoruz arada böyle hatalar..
n\a
(13/10/2017 - 19:02)
Bizim dönem hababam sınıfı gibiydi. Herkes ayrı bir tipti. Ben ayrı bir tiptim, Enes ayrı bir manyaktı, Ali´nin başka özellikleri vardı. Hele bir Ömer´im vardı, babası yarbay. Ben kurban olurum o gardaşıma. Hepinizi toplasak, Ömer etmezsiniz. Aselsan´da yolu izi açık olur inşallah. Yani çoğu mezun oldu gitti. Alt dönem de iyiydi. Yani şuanki 4. Siniflar. Çoğu çiçek gibi çocuklar.

Ama iki alt dönem ve sonrası bozuk. Avm´lerde büyüyorlar ondan oluyor. Z jenerasyonu deniyormuş buna. Mezun olan arkadaşlardan okula uğrayanlar oluyor, okula nolmuş diyorlar. Bakın okula mankenlik ajansı gibi; güzel giyinen, ruju yoğurt gibi bulamaçlı hanımlar, kıvrık paçalı, dasdaracık pantalonlu, düdük gibi herifler. Beyinler bomboş. Varsa bana benzeyen(iç-dış farketmez) gösterin biz de görelim. Görelim de yardımcı olalım zira asimile olmasın.

Şimdi biri başlık açmış, birini kötüleyecek ama "yalnız" yazmayı bile beceremiyor. Derdini anlatacak ama nasıl anlatacak, daha kendi dilini bilmiyor. Bakıyorum "-de"ler "-da"lar hep bitişik ya da hep ayrı yazılıyor. Soru edatı "mısın, misin, musun, müsün"ler hep bitişik... Dil bu be adam dil, insanı insan yapan yegane şey. Öğren artık şunu
ka-fa 1500
(13/10/2017 - 20:28)
Sen gittin ya vito, herkes sana benziyo. Ondan olacak ki ´okulda senin gibilerden çok var´ imajı oluşmuş. yoksa tabi ki senin yerin ayrı. Dahi anlamındaki -de de ayri. Zaten sizin dönem hep dahi anlamındaki -de leri ayri yazardı. Bi de şey diyolar; eskiden A bloğun önünde takım elbisesiz çay içilmezdi. Şimdi kisa donla geziyor millet.
laylonstaj
(14/10/2017 - 08:14)
@Vito Corleone : şuanki ------>yanlış , şu anki ------->doğru
Kullanmayı bilmek lazım dediğin gibi...
n\a
(14/10/2017 - 12:19)
@laylonstaj haklısın doğru, pardon
KBLYMN
(14/10/2017 - 13:31)
çılgın yıldızlılar TDK´yı coşturuyor :)
myman
(15/10/2017 - 12:56)
Allahım, deliriyorum galiba
bakaramakara
(16/10/2017 - 02:54)
Boş muhabbetlerimiz bile dolu doluydu... yazık ki ne yazık...
Vito kardeşim maalesef erkeklerimiz dahi dar ve fiziklerini daha iyi yansıtan kıyafetler giyiyor. Gidip fitness yapıyorlar, saç kesimlerine özen gösteriyorlar, sakallar desen bir çogu sekil veriyor her gün tıras olmuyor pislikler, parfüm sıkıyorlar. Ya inanabiliyor musun sabahları duş alıyorlar hem de her sabah. Su israfını düşünebiliyor musun? Gidip güzel kıyafetler alıyorlar kendilerine. Şort giyiyorlar ya düşün artık ne raddeye gelmiş. Kızlar desen ayrı bir alemde. Rujunu mu anlatıyım makyajını mı; kuaforlere ve kıyafetlerine harcadıkları paraları mı. Sanki okula değil mankenlik ajansına geliyorlar. Seninde dediğin gibi bunların hepsi tam d*d*k. Kendilerine saygıları var, çevrelerine saygıları var ya düşün. Bir de ne var biliyo musun onlar senin benim gibi toplumun gerçek bireylerini eleştirmiyorlar, arkalarından sallamıyorlar. Hele ki yüzümüze söylemiyecekleri şeyleri gelip burdan atıp tutmuyorlar. Bu kadarına da pes dimi böyle terbiyesizlik olmaz. Ama salla aselsandaki ömerin tırnağı etmez hiçbiri gardaşım.
Dilden önce insanına saygın olsun düdük türkçe bir kelimedir. Bunu doğru yazabiliyorsun diye mensubu oldugun aile fertlerine karşı kullanma hakkın yok. D*d*klemek fiili cinsel bir fiildir. Kullanmış oldugun yakıştırma ise ahlaksızca bir yakıştırmadır. Burdan a305 yetkililerine şikayette bulunuyorum. Banlayın şu adamı. Yoksa içinde sinkaf geçmeyen ahlaksızca argo kelimelerin hepsini bu çocuga söylerim. Terbiyesiz herif. Sen kime d*d*k diyorsun. Yorumunun ekran görüntüsünü aldım ve şikayette bulundum. Sürecin takipçisi olucam.
mühendisparçası
(16/10/2017 - 05:52)
TDK demişken bunu da buraya bırakayım

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_bts&view=bts&kategori1=veritbn&kelimesec=348187
teyteytey
(16/10/2017 - 19:06)
Efsane komutandan bir söz ile nokta koyayım kardeşim.´´Ülken için bir şey yapmadıysan sen hiç yaşamamışsın demektir.´´ Manyak olmamız lazım kardeşim tam anlamıyla manyak. ´´O iş orada olurmu, o malzeme orada nasıl kullanılacak oğlum, orada sızdırmazlık sağlanırmı sen delimisin´´ cümlelerini duyarak aynı okulda yaptığımız kimsenin cesaret edemediği şeyleri Allahın izni ve inayetiyle inşAllah buralarda da devam ettireceğiz...

Rabbim seni korusun. Herşeyi gönlüne göre versin. Gel de ODTÜ nün egoistleriyle değil yıldızımızın vatanseverleriyle yapalım şu işi...
n\a
(17/10/2017 - 06:41)
Aynen öyle. İlk stajımı sızdırmazlık üzerine yaptım(mekanik salmastra, conta) "Orada sızdırmazlık sağlanır mı sen deli misin" çok duydum, Mercedes´te " O malzeme orada nasıl kullanılacak oğlum" lafını çok duydum, Toyota´da çok kaizen vardı "O iş orada olur mu" lafını da çok duydum. Yani tamamen haklısın.

Kurban olurum ben sana adamın hası. Saolasın inşallah geleceğim. Daha çok çalışmam lazım, öğrenecek çok şeyim, okumam gereken bir sürü sayfa... Hazırlanıyorum ve hazır olduğumda kamuflajımı giyip, palaskamı takıp, postallarımı tekrar boya-pasta-cila yapıp öyle geleceğim. Allah ım yolumuzu açar, hepimizin yar ve yardımcısı olur inşallah. Şuanda Davutpaşa kütüphanedeyim akşama kadar çalışıp eve öyle giderim. Evde yemek yok, yapmaya vakit de yok, yemekhanede yerim diye geldim. Sabah yine harbiye marşıyla hazırlandım. Saç ve sakal traşımı oldum. Üzerimde yeşil polar, yeşil komuflaj, postacı pantalonum, subay tören geçiş ayakkabılarım var. Otobüse biniyorum, insanlar uykulu gözlerle uyuz gibi kaşınarak bakıyorlar. Elinde ayfonuyla kafasını telefonuna gömmüş herif, ayağıma basıyor ama zahmet edip ayağını bile çekmiyor. Çok moralim bozuluyor, çok daralıyorum...

"Ordumuz Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş bir ifadesidir." Mustafa Kemal ATATÜRK

n\a
(17/10/2017 - 07:48)
bu alın.bak bunu buradan alın!!

https://www.youtube.com/watch?v=bufmGntSCRQ
n\a
(17/10/2017 - 09:17)
hahahaha evet bu sahneyi çok seviyorum :)

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.