usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
zorunlu olmayan staj
2.sınıfım ve kısa dönem staj yapmak istiyorum ama genelde firmalar sigortası okul tarafından karşılanacak öğrenciyi istiyor, bizim okulda böyle bi uygulama var mı zorunlu olmayan stajın sigortasını karşılarlar mı?


gönderen: Esef - 22/08/2017 - 23:08
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
laylonstaj
(23/08/2017 - 13:22)
Kardeşim merhaba, öncelikle bu hevesinden ötürü seni tebrik ediyorum fakat gönüllü olarak yaptığın stajın sigortasının okul tarafından ödenebilmesi için evvela zorunlu olan stajlarını yapman gerekiyor. Bir büyüğün olarak tavsiyem ara dönemde bir tornacıda çalış, diğer tüm stajlarından daha verimli geçecektir ama unutma önce iş güvenliği..
n\a
(30/08/2017 - 19:40)
Ben yaptim. Ek staj kapsamına aldırıyorsun. Şoyle ki; 3 stajimi da tamamladım. Mesleki alan 2 stajim için 2 firmayla da anlaşinca once birini yapip stajlarimi tamamladim. Stajdan dolayi donem uzatma da olmadiğindan ek staj maddelerine uyumlu hale geldi;

Yani normal stajlarin tamamlanacak
Ek staj yuzunden okul uzatmamiş olacaksin
Ve en az 7. Yariyili tamamlamiş olacaksin

Bu sartlari yerine getirince normal staja basvurur gibi basvuruyorsun ve okul sigortani yapiyor. Ek staj kapsaminda defter de yazmiyorsun. Rahat rahat stajini yapiyorsun sonra stajini bitirince okula ne belge ne de staj defteri vermeden rahatça CVne burda da staj yaptim diye yaziyorsun

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.