usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
290 bin euro maaş
işten atılıyorsunuz ve firma bu maaşı işsizlik maaşı olarak size ödüyor nasıl olurdu hayat


gönderen: talisca - 01/08/2017 - 17:52
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
sadbutnot
(04/08/2017 - 11:39)
çok güzel olurdu. hatta benden sonra teklif götürülen adama da derdim sen de sözleşmene madde koydur kerizzlik yapma diye. ama nerde gittiği her yere güneş saçan filozoflarda o yürek.
bakaramakara
(05/08/2017 - 01:32)
talisca hocan baskanın az vatansever olsaydıda su 4 mac için takımın basına geçseydi. Yapamaz diyenler için futbolcularınızıda milli takıma göndermeyin aynı anda hem orda hem burda nasıl oynayabilirler, ki teknik adamlıktan bashediyoruz allah aşkına.

Adamların aldığı paraları sorgulamayın büyük pasta büyük dilim. Sözleşmesi simdi yapılmadı o zaman sesi çıkmayanların neden şimdi çıkıyo sesi.
hh_can
(06/08/2017 - 09:53)
isteyen istediğini sorgular hele birde ortada yanlış varsa sorgulamak hakkıdır , sen yenilen kul hakkını mı savunuyorsun? @bakaramakara
bakaramakara
(06/08/2017 - 11:07)
Hangisi kul hakkı? Senin vergilerinden mi gidiiyo sanıyosun o paralar. Özerk bi kurum gelir giderleri potansiyel hacmi belli olan bir kurum. Kendi sponsorları yayın gelirleri gibi bir çok gelir kaynağı var. Tff nin gelirlerini bi araştırmanı tavsiye ederim.
Futbol endüstrisi kendi hukuk kurallarının ekonomik kurallarının, kendi mahkemelerinin kendi cezai sistemlerinin olduğu apayrı bi dünya ve ekonomik hacmi çok çok fazla. Demek istediğim pasta büyük ve ağır adamlar büyük dilimler yer. Ama nedense fatih terim olunca sözleşmeler basına sızdırılır kamuoyunda karalama kampanyaları paşlatılır. Orda bir futbolcunun aldığı maç başı primi var ya 2 yıl çalışsanız kazanamazsınız. Konuşun bunuda. o paralarla bu vatana millete hayırlı şeyler yapılamazmı.
hh_can
(06/08/2017 - 21:56)
Haklısın bütçelerini doğrudan devletin vergilerinden sağlamıyorlar ama dolaylı olarak devletin havuzunu kullanarak kamunun malını işletiyorlar bu da onları kamuya karşı sorumlu yapar. Aldığı verdiği paranın hesabını vermek zorunda veriyor da zaten. Bahsettiğimiz olay herhangi bir prim aylık vs. değil işsizlik maaşı işsizlik. Benim eleştirim parayı kimin aldığı paranın nereye gittiği değil böyle astronomik rakamların komik gerekçelerle hiç edilmesine. Senin de dediğin gibi komiklik yapacaklarına hayırlı işlere harcayabilirlerdi.
bakaramakara
(07/08/2017 - 07:25)
yahu adam tazminat maddesi koydurmuş. Daha cebine bir kuruş bile girmeden 5+2 yılın sonunda alıcağı toplam bütçe planlanmış. Adamın yıllık sözleşmesi 3.5 milyon euro. Adına ne dersen de işsizlik garanti güvence. 4.5 milyonluk sözleşme yapsaydı ne diyebilicektin. Vergiden kaçmak için bile bir çok takım buna benzer şeyler yapıyo.

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.