usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ısı proses vs enerji
Ders seçimleri öncesinde tecrübeli arkadaşlardan yardımlaşma bekliyoruz


gönderen: pgsg18 - 26/08/2016 - 22:02
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
bakaramakara
(27/08/2016 - 06:33)
Ben şöyle bir insan görmedim ki enerjiden ders alıpta hocasına küfretmesin. Mükemmel bi dal. Okulda en az dal belgesi veren anabilim dalı olduğunu düşünüyorum :) veriyomu hala da şüphelerim var.
epicfailer
(29/08/2016 - 14:14)
enerji dalında biri olarak dersler aslında söylendiği kadar zor değil. şöyle derslerin konusu birbirine benzer ve birini anladıktan sonra diğerlerinde zorlanmıyorsun. termodinamik bilgin özellikle çevrimler hakkındaki bilgin iyiyse zorlanmadan verirsin dersleri. Hocalara gelirsek hasan hüseyin erdem dışındaki tüm hocalardan ders aldım. Genelde dersler güzel geçiyor karşılıklı diyalog halinde. Özellikle ahmet dağdaş ve recep öztürk ün ders işleyişi mükemmeldir. Ama ahmet dağdaş sınavları efsane zor yapar tavsiyem ondan ders alma ama bi dersine mutlaka git. şükrü bekdemir, zehra yumurtacı ve burhanettin çetin soruları zor sorar ama derste anlatıkları dışında bir soru sormaz ve her sene genelde aynı soruları sorar. az bi çalışmayla geçer not alırsın.
bakaramakara
(29/08/2016 - 15:45)
Burhanettin hoca notları acıklamıstı enerji ekonomisinde sorularda önceki yılın aynısıydı üşenmedim baktım 12 girişlilerde 40 ın yukarında not vermemişti.Derside efsane anlatırdı elinde bi kağıt derse girer başlardı yazmaya konuşur ama sadece kendi kendine heralde bide yoklamaya çok fazla takardı.Sınıfın yüzde kacı kalmıstı allah bilir
mevlutacar
(30/08/2016 - 17:22)
Isı´dan şaşma kardeşim. Hocaların çoğu gayet güzel ders anlatır. Öğrenirsin.
kenblock
(01/09/2016 - 09:51)
Ben butun secmeli derslerimi enerjiden aldim. Epicfailer in dediklerine tamamen katiliyorum. Ayrica Hasan Huseyin Erdem´den iki ders ve bitirme projesi aldim. Sevmeyeni coktur. Ama kimse dersi kotu anlatir ogretmez diyemez. Ben sahsen kendisinden cok sey ogrendim. Disiplinli ve durust davranirsan H.H. Erdem´den cok sey kaparsin.
frankgallager
(01/09/2016 - 23:53)
Seçmeli derslerimi enerjiden almış biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Epicfailer ve kenblock a katılıyorum. Termodinamik bilgimiz olduktan sonra tüm dersler tekrardan ibarettir. Hocalar müthiş bir şekilde piyasaya hakimdir. Hangi termik santralin ne zıkkımı varsa bilirler ve aktif olarak piyasayla ortak projeler yaparlar. Beklentiyi çok yükseltmek istemem ama otomotivden sonra sanayi-üniversite birlikteliğini en iyi sağlayan ABD dir. Sınavlarda direkt olarak piyasaya yönelik sorular sorulduğunda zor olabilir ama bi kere mantığı kaptın mı soruları çözmek sadece kalem oynatmak ve hesap makinesi kullanmaktan ibaret.

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.