usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
30 yasinda okuyabilenlere ?
Merhaba canlar,

Uni biteli 4 yıl oldu amma içimdeki kardelen sağ hala.

30lu yasa ramak kalmışken, 98 li arkadaşlarla tekrar aynı sıralara oturmak nasıl olur acaba .

İçinizde illa bu ahvalde olan vardir.

Tecrübelerini bekleriz,

Not: 1 DGS ile fakülteye geçme hakkım var gibi,
2 Okutacak bölüm hukuk olacaktır,




gönderen: _ - 11/07/2016 - 19:59
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
sadeceokur
(11/07/2016 - 20:35)
hukuk mu kolay gelsin :D
liplip_163
(12/07/2016 - 15:36)
denemeyi bile tavsiye etmiyorum.
_
(12/07/2016 - 19:31)
Neden ?

Kurs gibi olacak benim için ,hali hazırda mesleğim olduğundan kaybedecek pek bir şeyim yok.

Hukuk alanında bir yıl dahi universitede kalmak çok şey kazandırmaz mı?
8741
(13/07/2016 - 09:22)
Hukuğa ilgi duyuyorsan; işini, vaktini ayarlayabiliyorsan neden olmasın?

Hayaller peşinden gitmek içindir!
RHINO
(13/07/2016 - 10:45)
ben anlamadım hukuk a 1. sınıftan başlamayacak mısın ? eğer harbiden başlayıp sırf heyecan için okula gidip gelip sonra iş ciddiye binip okulu bırakınca ne kazandıracak sana. Hangi bölüm mezunusun ? Yaptığın iş ile alakalı olarak mı tekrar okul istiyorsun yoksa başka sebep mi? O kadar zamanı nasıl bulacaksın? Evlilik falan yok mu ? Yoksa nasibinin peşinden koşmak için mi istiyorsun? amaç ne anlat bir detayını merak ettim.
jamalgod
(14/07/2016 - 11:11)
Hakkında en hayırlısı olsun
_
(14/07/2016 - 20:59)
Hukuka daha doğrusu sözel alana ilgim var harhangi bir konunun eksisini artisini doğrusunu yanlışını tartışmayı seviyorum bu sebeple ya felsefe ya sosyoloji ya da hukuk olacakti.

Normalde mühendisim, hali hazırda adalet okuyorum ve şirketim sağolsun eğitim için bir gün izin alabiliyorum. İleride kendi şirketimi kurma hayallerim de var bu açıdan Hukuk alanında bilgi sahibi olmanın nimetlerini toplarim mezun olamasam dahi.

Çalışan arkadaşlar bilir müdür dediğin çok konuşur . Gelecekte o mevkilere gelirsem çok konuşmak yanında boş konuşmamayı da sağlamak istiyorum. Bu bağlamda herhangi bir konuya en geniş açıdan bakabilme yetisini kazandıracağını düşünüyorum hukukun.

Evlilik konusuna gelince bir çok arkadaşım evliyken yüksek lisans yapıyor, kimisi lisans eğitimi yaparken evli. Bu açıdan bir gün izin ve biraz ders çalışmak aşkı oldurmez sanırım

Savci avukat arkadaşlarım var hiç birisi , yukarıda kurduğum cümleler kadar dağınık konuşmaz belki biraz da bu teşvik etti beni :)

Sorun 18 21 yaşında gençler içinde bulunan arkadaşlar bu sizde nasıl bir etki yapıyor ? Çekingem budur. Bir de işin su boyutu var o fakülteye ben girersem başkasının hakkına girmiş olur muyum?
RHINO
(15/07/2016 - 05:47)
Bence okumak istiyosan oku durma. Sana iki örnek vereyim birimcisi ÖzTiryakiler şirketinin sahibi var ismini unuttum adam koskoca şirket sahibi. O bile mühendis sıfatı taşımak için senelerce git gel yaptı okula sınavları kaçırmadı derslere yanımızda çalıştı arkadaşlar kopya verdi adama hatta sınavlarda, adam azmetti bitirdi benimle helal olsun.

Birde ben birinci sınıfta 55 60 yaşlarında belki daha fazla bir amca görüyordum adam 3 4 sene aralıksız neredeyse her derse geldi elinde çantasıyla son sınıftayken derste fenalaşıp vefat ettiğini duymuştuk çok üzülmüştük.

Bu arada yukarda anlattıklarım makine mühendisliğinde okudular.Bunları niye anlatıyorum okumak için yaşa bakmamak gerekir diye düşünüyorum. Seviyosan git oku bence !!!
_
(16/07/2016 - 23:50)
Seviyosan git oku bence !!!

Kilit kelime bu olsa gerek,

Eger ki kazanirsam DGS yi o bir kişi yüzünden fakülteye giremeyen arkadaş hakkını helal et .

İyi olan kazansın ;)
bizon
(06/08/2016 - 06:23)
Bu yaz 2 haftalık bir eğitimde 18 yaşındaki insanlarla baya bir haşır neşir oldum. Ben de 21´im. Biraz sığ geliyor çoğu belki muhabbet etmek biraz sıkabiliyor ama 2 hafta için çok da şikayetçi olmadım ben. İçlerinde yaşımdan dolayı nispeten üstün bir konumda olup saygı görmek hoşuma bile gitmişti hatta. Kızlar da fena değildi ayrıca. :D

Bence oku. Bir adamla tanışmıştım gıda müh. idi 30 yaşında arkeoloji okuyup akademisyenliğe geçiş yapmıştı ve gördüğüm kadarıyla şu an gayet halinden memnun.

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.