usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ahmet celik hocaymis
Evet arkadaslar Ahmet Celik. Bu adam hakkinda bu sitede bir suru yorum bir suru baslik bulmak mumkun. Ben de kendi goruslerimi yazacagim. Malum bolumde kati kurallari olan hocalar sevilmiyor. Ogrenciler fikir alis verisi yaparken, sadece hocanin tavrina gore ders secimine gidiyolar. Elbette doneminde alinan derste bir hocadan kacmak icin ingilizce yada Turkce alip kuralci,zor hocadan kacmaya calisiyolar. Yada dersi donem disi alma yoluna gidiyolar. Ornegin, Hasan Huseyin Erdem hoca.. Kimse okulda muh ekonomisini Turkce almak istemez, yada Turbo makineleri. Cunki Hasan hocaya denk gelmemek icin. Kendisi asiri kuralci ve zor bir hoca. Fakat su var, dersi de cok iyi anlatir (bana gore). Gel gelelim Ahmet Celik e. Bu adam da asiri kuralci, fakat dersi anlatamaz. Surda bu dersi bu adamdan alanlar arasinda bir anket yapsam, hocanin kisiligini goz ardi edip, anlattigi ders, ders ici lakayit tavirlari, bos konusmalari, sinavdaki soru tarzi vs hersey hakkinda 1 tane olumlu dusunce bulamazsiniz. Ogrenciye gerek yok, herhangi bi hoca bu adamin dersini dinlese, nasil bi komik tavir verecegini gormeniz mumkun. Bizim okuldaki %60 dan fazla hoca Ytu Makine lisans mezunu olarak baslayip buralara kadar gelmis. Su anda yrd doc olup da , ahmet celik denen adami taniyan, ders alan hocalar da var. Bu hocalarimiz dahi bu adamin ne kadar laçka oldugunun farkinda. Tum okulda adi cikmis, kimse ne maktas alir ne tez alir ne de ders almak ister. Bi sekilde farkinda olmadan, yada tecrubesiz olan arkadaslar ders aldiginda sinifta dersi gecme orani, basari orani ortada. Bu durumda bölum yetkililerine de kizasim geliyor ama onlarin bu konudaki yetkilerini bilmiyorum. Mukavemet dersi, makel 1-2 yi bagliyan onemli bi ders. Dersi alicak olanlar, bu adamdan ders almayin, sistem sizi otomatik atsa dahi BENCE derse gitmeden dersi birakin. Neden mi ? Aldiginiz tum dersleri, moralinizi de olumsuz etkilicek. Bu donem bu adamdan ders alan bir cok arkadasin diger dersleri yuksek not, muk a cok daha fazla calismasina ragmen kaliyor. Herkese basarilar dilerim.


gönderen: Faster - 24/06/2016 - 06:56
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
bakaramakara
(24/06/2016 - 17:16)
iyi anlatır öğretir ama geçirmez demişlerdi
Sana hitap etmiyor demekki anket yaparım demek biraz iddalı kaçmış.
farah
(24/06/2016 - 20:48)
iyi anlatıyor öğretiyorda ama gecirmiyor üzüyor be
pack
(24/06/2016 - 21:50)
Eleştireceksen de güzel eleştir be kardeşim, boş yapma yani. Eğer hoca seni dersten geçirmiş olsaydı, dunyanın en iyi hocasıydı. Ayrıca biraz üslubunu düzeltmelisin dostum, yoksa hayattan da kalırsın...
Faster
(24/06/2016 - 22:14)
@pack ben mezunum cocuk :) bana uslup dersi vermeden once, daha cok elini tasa vurman lazim. Bana bos yapma diyene kadar, varsayim uzerine konusan sen, yada ezbere gider yapan sen, ne kadar dolu oldugun apacik. Dahasi bak orda Hasan hoca da var, ve en az ahmet celik kadar sevilmez. Onu da ornekledim ve Hasan hocadan 2 kere kaldim laf etmedim, mukavemeti de ilk aldigimda verdim. Yigidi oldur hakkini yeme. Ben ki bu bolumde taniyosam 100 den fazla kisi, bu yazdiklarimla ayni goruste.
sinan123xx
(24/06/2016 - 22:15)
nerdeyse her ders anlattığı hikayeler ile dersin 3 saatini doldurur ve tam saatinde bırakır.(bu boş hikayeler ile zamanı öldüren bir ahmet çelik.....)
deumdiabolum
(24/06/2016 - 23:00)
Bu hayatta en önemli şey insanın önce kendini bilmesi. Bir hoca dersi adam akıllı anlatamıyorsa sınavda da zor sormaya hakkı yok arkadaş. İlaveten üniversite sistemi tamamen saçma. Akademisyen olmak başka bir şey öğretmen olmak başka bir şey. Nasıl ders anlatacağını öğrencinin nasıl anlayacağını bilmeyen insanları sen hoca diye başımıza dikersen o adam da sevilmez. Nettir bu. Bir de 23 yaşına gelmiş adamlara sınıfta gelip ben size güvenmiyorum, rapor alıp da gelmeyin mazerette bırakırım diyen hoca var (HHE). Yönetmeliğe sözde bağlılığını iddia eden şahıs devamsızlıktan bir saat gecikmiş öğrenciyi sınıfta bırakıyor. Peki sormak isterim mazeret sınavı benim yönetmelikte olan hakkım değil mi? Hoca olunca yetkin olunca yönetmeliği kendine göre yorumlama hakkını sana kim veriyor. İşte insanlara kaldıramayacağı yetkiler ve sorumluluklar yüklerseniz, sorumlu olduğu kişileri ezer nerdeyse hakarete varacak cümleleri daha ilk dersten kurarak rencide eder. Çok düşündüm rektörlüğe veya bölüme şikayet etsem mi diye ama sonra kimi kime şikayet edeceksin dedim kendi kendime...
deumdiabolum
(24/06/2016 - 23:17)
şunu da ekleyeyim. hep şu hoca kötü bu hoca kötü diyoruz ama güzel insanlardan hiç söz etmiyoruz.
Bu okulda bir Hakan Yazıcı var ki öğrencisine kendini kıymetli hissettirir. Karşısında meslektaşı varmış gibi ders anlatır. Anlattığı dersin de hakkını sonuna kadar verir. Bu dönem Hakan Yazıcı´nın verdiği Otomatik Kontrol 1 den kaldım ama kendi çalışmamamdan. Kendisine sonsuz teşekkürler.
Bu okulda bir Erhan Altan var ki anabilim başkanıdır ama öğrencisine sonuna kadar vakit ayırır. Dersi kafanıza kazır tabiri caizse. Dersten çıkarken vay be dersiniz. Kendisine sonsuz teşekkürler.
Bu okulda bir Alpay Oral var ki öğrencisine saygılı davranır. 23 yaşındaki insana hakaretamiz hitaplar şöyle dursun ´siz´ diye hitap eder. Bu okulda bana küfür eden hoca bile varken Alpay Oral elleri öpülesi baş üstünde gezdirilesi bir hocadır. Kendisine sonsuz teşekkürler.
glenglen
(25/06/2016 - 00:17)
Ahmet çelik 3 saatlik dersin 2,5 saatinde bos hikaye anlatir.Derste formulü yazar birakir soru çözmez.Ögrenciye gereksiz boş bilgiler anlatır.Yoklamaya gelince de saati saatine yoklama alır sanki bir halt anlatiyormus gibi bos beles lakayit muhabbetlerini millete dinlettirmek için sabahın köründe İzmitten geliyormuş birde(Ders arasinda bunu anlatiyodu bi ara )Kısacası egosunun altinda ezilmiş bir hocadir.
madnesses
(26/06/2016 - 06:07)
ahmet çelik efsanesi hala sürüyor demek ki
ObiWanUmudi
(26/06/2016 - 17:45)
90. gazi koşusunu kazanan Jokey
Haydalarolsunhocam
(28/06/2016 - 00:07)
komplekslerini aşamamış, takıntılı, bunaltan dersi anlatamayan bi şekil çizicem diye boş boş 5 farklı renk kullanarak çizen, 3 saatin 1 saati özet 1 saati boş muhabbet 1 saati kötü bir ders anlatımıyla geçen türk sabah dizileri seviyesinde bir adam hoca olmuş gerçi bu ülkede eski hayvanat bahçesi müdürü tübitak ın başına geçtiği için şaşırmıyorum. (kızgınım; neden adam tutmuş yanımdaki arkadaşım bana tahtadaki bir şeyi sorduğu için ona bir şey anlatırken kocakarı gibi arkada konuşuyorlar diyebilmiş düşük seviyeli küçük bir insandır.)
demrkran
(29/06/2016 - 02:22)
asıl mühendisler ortaya çıkmaya başlamış, bozuk bir egıtım sıstemı var , hersey ogrencıler ıcın var ama cogu sey ogrencı alehıne. nasıl duzelır ? duzelır mı bilmem ama.önce bireysel farkındalık şart...
Fonfon
(29/06/2016 - 13:27)
derse girmeden bırakın. çekilecek çile değil.
proleterya
(01/07/2016 - 17:18)
Ahmet Çelik adlı hoca dersi anlatmaz daha doğrusu anlatamaz çünkü derste aklınıza gelmeyecek çok absürd bir şeye takar ve onunla ilgili gereksiz bir muhabbet açar zor anlaşılan dersi size daha da zorlaştırır.Yani şöyle söyliyim, yahu bi insan mukavemette atalet momentinden karadenizlilerinin sinirli olduğuna ve ordan eski bir öğrencisinin dersleri astığı konusuna nasıl gelebilir ? Ayrıca derslerde hiç bi zaman çözülmesi gereken örnekleri çözmez.Mesela çözdüğü örneğin zorluk derecesi 2 dir ama sana sınavda bi soru sorar onun zorluğuda 12 dir.Aynı saatler içerisindeki başka bi hocanın dersinede gidemezsiniz devamsızlığa bakar ve emin olun aşarsanız kalırsınız.Bu arada vize notlarınıda geç okur ki zaten kalmışsınızdır.
İşin ilginç tarafı birebir soru sorduğunuzda seve seve anlatır çok iyi bi insandır ama işin soununda siz gene çok yüksek ihtimalle o dersten kalacaksınızdır.
lord baelish
(01/07/2016 - 20:48)
Boşa uğraşmayın salın dersi çektirdiklerine değmez bu hocanın
n\a
(11/07/2016 - 06:57)
bende kendisinden ders aldım ve kaldım. Yazılanların bir çoğuna maalesef katılıyorum. Umarım hoca burayı okuyordur ve hakkında yapılan yorumları dikkate alarak gereğini yapar. Bence Ahmet Hoca´nın sorunu; ne kadar zor soru sorarsam ve ne kadar fazla kişi benim dersimde kalırsa, o kadar iyi hocayım demektir algısı var kendisinde. Yarbiste duyurular kısmında yazdığı bir duyuruyu hatırlıyorum; not açıklamış ve final sonuçlarına göre herkes mukavemetten kalmıştır gibi bir şey yazmış. E hocam tamam zor ders kesinlikle katılıyorum ama anlattıklarınızı 1 kişi bile anlamamış mı? 1 kişi bile dersinizden geçecek performansı gösteremişse şapkayı çıkartıp önümüze koyma vakti gelmemiş midir? bir hocanın bilgisini ve öğretmenlik yeteneğini eleştirmek ve sorgulamak ne hakkım ne de haddim ama şunu söylemeye hakkım var; bir konuyu çok iyi bilmeniz çok iyi anlatıyorsunuz anlamına gelmez. hatta değiştirip şöyle de diyebiliriz; anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır hatta ve hatta şunu bile ekleyebiliriz; yada neyse ya yeter bu kadar

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.