usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
site yönetimine
Bu siteye bi mezunlar bölümü ekleme zamanı gelmedi mi?Hem mezunlar siteyle bağlarını koparmaz hem de herkes merak ettiklerini sorar piyasayı yakından tanır.

Birde herkesin şikayet ettiği hoca-öğrenci ilişkisi üzerine hocaların öğrencilere karşı tavırlarıyla ilgili(özellikle ders dışı ve ders dışı konularla ilgili) puanlama şeklinde yada yorum şeklinde bi bölüm açılırsa hocalar da biraz utanıp kendini düzeltir belki (çoğu hoca bu siteyi az çok takip ediyor)

Bu ikisi gerçekleştirilirse yıldıza her fırsatta laf atmaya çalışanlar azalır belki


gönderen: atkn - 14/05/2008 - 21:51
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
ytümakina
(14/05/2008 - 22:05)
bencede böle bi bölüm olabilir böle bişe olursa bizde onlara merak ettiğimiz herşeyi sorabiliriz dolayısıla ben böle bişeyi destekliyorum..
emre d.
(15/05/2008 - 01:56)
a305'in son çalışması mezunlar ile ilgili olacaktır. yalnız bunun için yeterli ortamın oluşması gerek. mezunlar ile ilgili bir oluşumun başarılı olabilmesi için bir çok faktörün örnek vermek gerekirse; mak.müh.odasının, makine teknolojileri kulübünün, öğrenci temsilcisinin, hocaların, öğrencilerin ve mezunların belirli düzeyde bu oluşuma katkı sağlaması gerekli. bu zaten uzun zamandır düşündüğümüz bir olay, meydana getirmek açısından kolay ama hedeflenen duruma getirmek açısında zor bir iş. bunun için en başta öğrencilere iş düşüyor, türkiyede en fazla mezunu olan bölümüz (YTÜ makine müh. olarak) ama mezunlar ile ilgili bir oluşum yok. demek ki kimse ihtiyaç duymamış bugüne kadar.

garip yani
atkn
(15/05/2008 - 22:43)
Başlarda çok birşey beklememek gerekir zaten tek tük kişiler yazacaktır çoğunun bile haberi olmayacaktır boyle birşeyden ama zamanla yerine oturur bu sene mezunlarıyla az çok birşeyler olacaktır.Eski mezunlara bir yolla duyurulursa onlarda birşeyler yazmak isteyeceklerdir tek sorun onlara ulaşmak
nry
(16/05/2008 - 12:15)
olacak olacak inş

buraya yazıyorum deler ya hakkatende buraya yazıyorum bu site sayesinde bizim o piyasayı dört bir yandan kuşatmış binlerce mezunumuz ve bir gün bizde onların arasında olacağız bu sitenin önderliğinde sonunda çok büyük bir buluşma olanağı bulacak ama zamana ihtiyaç var ve tabi sizlerin desteğine

YTÜ makinalı olmak ayrıcalıktır
ecko
(17/05/2008 - 17:50)
makına muh odası gıbı bır oluşum olcaksa yapmayın daha ıyı.....

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.