usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
asistanin teslim edilen sınav kağıdına bakıp omuz
Başlık karakter sınırına takıldığı üzere eksik açılmıştır efendim. Esasen "asistanin teslim edilen sınav kağıdına baktıktan sonra teslim eden öğrencinin omzunu sivazlamasi" olacaktır.

Dersleri düzenli takip etmemiş, not tutmamış, düzenli çalışmamış öğrenci sınavdan önceki gece saat 3´te vicdanıyla baş başa kalır ve oturup çalışmaya başlar. Çalıştıkça kendine güveni artar, kendine güveni arttıkça 5 saat sonra gireceği sınavdan not beklentisi artar.

Birkaç saatlik uyuklamadan sonra telefon alarmı acı acı otmeye başlar, olum marşı gibidir mübarek. Gözlerden hayrat misali boşalan uykuyla birlikte evden çıkılır. Yoldaki zaman boş gecirilmemek adına not elde taşınsa da binilen ilk toplu taşıma aracında uyuyakalinir.

Gidilen yol boyunca yağdan bulaniklasmis camlara kafa dayamak suretiyle uyunur. Otobüsten içildikten sonra usul usul kampuse ve sınıfa geçilir. Lakin sınıfa geçilmeden önce bir stres sigarası yakmak da ihmal edilmez.

Sınıfa girildiğinde herkesin son anları harıl harıl değerlendirilmesi gorulur. 5 saat öncesindeki guvenden eser kalmamıştır azizim. Temenniler "lan bi 40 alsam finale de biraz baksam DC alır veririm" şeklindedir.

Sınav kağıtları dağıtılır ve sınav başlar. Sorulara bakmadan evvel inançsız olunsa dahi olası Tanri´ya methiyeler duzulur, şükranlar sunulur, adaklar ithaf olunur.

Kağıda ilk bakışta her şey yolundadır. Uç sorunun ikisi kesin birisi ise yarım olacaktır planlara gore.

Kalem oynattikca hesapların tutmayacagini anlayan zavallı öğrenci kişisi soğuk terler dökmeye başlar. Beklentisi 30 puanlara kadar duser.

Bu esnada gururun gucsuz varlıklarda zuhur eden bir erdem biçimi olduğunu düşünen zavallı öğrenci kağıda iyice sacmalamaya başlar.

Olmadık işlemlerle olmadık sonuçlar tureten gariban öğrenci, sivadikca sıvar. Kağıdın sonuna düştüğü "hocam son dönemim :(" notuyla da üzerine tüy diker tabiri caizse.

İşin en acı tarafiysa kağıdı teslim ederken zuhur edecektir. Zira en önde oturan öğrenci kişisinin her işlemini adım adım takip eden asistan öğrencimizin ne derecede sacmaladigini merak etmektedir.

Asistan kişisi merakını gidermek üzere kağıdı açıp baktıktan sonra öğrenci kişisine bakıp güler ve omzunu sivazlar.


İşte o an, sictiginizin resmidir arkadaşlar. Evet!


gönderen: hulaguhan - 06/05/2016 - 13:28
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
RHINO
(06/05/2016 - 19:33)
Beyler korkmayin ben buna ragmen mezun oldum. Ingilizce ogrenin yeter .Yahu sanki kendim yazmisim yukardaki yaziyi bu kadar ortusen birsey olamaz.Tesekkurler.
n\a
(06/05/2016 - 20:47)
cool story bro :) . bu tasvir yeteneğine bu bölüm yanlış zaten ;)
Manu del Moral
(06/05/2016 - 22:06)
valente +1
hulaguhan
(07/05/2016 - 22:12)
Yorumlara sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :(

Üzüleyim en iyisi :(

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.