usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
bahar şenliği
http://www.yildiz.edu.tr/duyurular/Üniversitemiz-Bahar-Şenlikleri--Hakkında/5486

Arkadaşlar umarım gerçekten yönetim bu hassasiyetleri gözeterek iptal etmiştir. 23 Nisan´ı iptal edip Kut´ül Ammare kutlaması gibi bir örnek varken önümüzde pek samimi gelmiyorlar.


gönderen: kasva. - 02/05/2016 - 18:53
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
kasva.
(02/05/2016 - 18:57)
Peşin edit: bu yazdıklarımdan lütfen vefat eden insanlarımıza vefasızlık anlamı çıkmasın. Hepsinin ruhları şad olsun.
sensation
(02/05/2016 - 19:11)
seneye de iptal ederlerse şenlik göremeden mezun olucam işe bak.
kptn
(02/05/2016 - 19:16)
Geçen senekini ertelediler güze, yine yapmadılar. Bu da iptal
Alperen34400
(02/05/2016 - 19:23)
Hayırlısı
Greg.
(02/05/2016 - 19:34)
koyun olmak istiyorsanız "hayırlısı" diyebilirsiniz.

insanların ölmesi falan kimsenin umurunda değil, birbirimizi kandırmayalım. zira eğer insanların ölmesi (kimine göre şehit olması) birilerinin umurunda olsaydı, bunu önlemek adına rasyonel öneriler öne sürerlerdi. yani en yüksek makamlar tarafından "son terörist temizlenene kadar operasyonlar devam edecek" gibi fantastik ifadeler kullanılmazdı. (özellikle ortadoğu´nun mevcut yapısı göz önünde bulundurulursa daha iyi anlaşılabilir.)

diğer yandan rejim kabuk değiştiriyor ve laiklik potada. cumhuriyetin tüm değerleri ve kazanımları teker teker sindiriliyor. öyle ki atatürk ismine bile tahammül yok (neredeyse her şehirdeki "atatürk" ismindeki stadların yıkılması ve son olarak atatürk havalimanının kapatılması şu an aklıma gelen birkaç basit örnek) tabi sevgili chp´liler iş son raddeye geldiğinde bunu anlayacaklar. benim için o kadar da mühim bir mesele olmamasına rağmen, olayın kapsamını ele almak bakımından bu örneği verdim.

dolayısıyla şu anki ortam için winter is coming diyebiliriz. ve emin olun hiç abartmıyorum. ayrıca azor ahai´nin geleceğini düşünenler büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaklar.
heisenberg
(02/05/2016 - 19:35)
Konunun haberi de burada yapılmış.

http://www.ytuhaber.com/ortabahce/son-dakika/senlikler-iptal
zucuruk
(02/05/2016 - 19:50)
Bana pek inandırıcı gelmedi. Şehitlerin arkasına sığınıyorlar bence. Tabii ki zor günler geçiriyoruz, tabii ki hasas olmamız gerekli ama kasva. ve Greg.´e katılmamak elde değil.

´Bizim şenlikte canlı bomba tehdidi var.´ deseler daha mantıklı bir sebep olurdu.

Şimdiden not düşeyim tarihin tozlanacak sayfalarına : Seneye de yine iptal edilecek olmasın şenlikler??? Who knows? Bekleyip görelim ama sessiz de kalmayalım.
GiveMeFuel
(02/05/2016 - 20:38)
Bu ülkede yıllardır insanlar ölüyor. Şimdi mi akıllarına geldi üzüntüye boğulmak? Bir hafta sonra şenliği iptal etme kararını verenlere, iptal etme kararı almalarına neden olan patlamaların nerede olduklarını ve bu patlamada kaç insanın can verdiğini sorsanız cevap alabilir misiniz sizce ki 1 ay sonraki şenlikleri iptal ediyorlar?
pack
(02/05/2016 - 22:13)
Bu şenlikleri yapan yönetim kim arkadaşlar ya ne yapıyor ne halt yiyorlar ya bunlar? Yeter artık!!! Bizler ses çıkarmadıkca, herkes yolunu bulur oldu. Kimse kusura bakmasın ama ben bu olayın kesinlikle kılıf olarak kullanıldığını düşünüyorum. Yoksa kimse kimsenin umrunda değil...
sadeceokur
(02/05/2016 - 23:31)
tamamen uydurma bir kılıf madem güvenlik sorunu diyosun dışarıya kapalı şenlik olur herkes öğrenci kimliğiyle giriyor zaten kapıdada arama yaparsın olur biter biz bize de eğlenirdik içerde.
Alperen34400
(02/05/2016 - 23:48)
@Greg. He biz koyunuz bi tek sen biliyorsun herşeyi hee.
sensation
(03/05/2016 - 01:36)
Danıştay basıldı, Mustafa Yücel Özbilgin öldürüldü, herkes Kocatepe Camisi’ne gitti, asrın lideri cenazeye katılmak yerine, Antalya’ya Ak Gençlik Şöleni’ne gitti.

Aktütün basıldı, 15 şehit vardı, memleket yastaydı, cenazelerin toprağa verildiği gün, akp milletvekili oğluna stadyumda sünnet düğünü yaptı, akp’nin ulaştırma bakanı kirve oldu, akp logolu pasta kesip, davul zurnalarla halay çektiler.

Afyon’da cephanelik patladı, 25 şehit vardı, şehitler henüz morgdayken, akp’nin valisi akp’nin generaline törenle sucuk hediye etti, “hayat devam ediyor, acımız var diye ara mı verelim” dedi, akp’nin sözcüsü destekledi, “yadırganacak bir şey yok, lokum bile ikram edilir, kahkahalarla gülselerdi yadırgardım” dedi.

Akp milletvekili takvimde başka gün kalmamış gibi, oğluna 10 Kasım’da düğün yaptı. “11 Kasım’da akp kongresi var, 12 Kasım’da boş düğün salonu bulamadık” dedi.

Reyhanlı havaya uçuruldu, tarihimizin en ağır terör saldırısıydı, 53 insanımız hayatını kaybetti. O gece… Akp milletvekili oğluna düğün yaptı, tbmm başkanımız, bakara makaracı bakanımız ve anayasa mahkemesi başkanımızla birlikte 1500 davetli katıldı. Akp milletvekili duygularını twittera döktü, “yaşanan olay düğünümüzün tadını kaçırdı” diye yazdı.

Soma’da tarihimizin en ağır maden katliamı yaşandı, 301 işçimiz hayatını kaybetti, milletin ağlamaktan gözlerine kan oturmuştu, cenazeler toprağa verilirken, akp’liler akp milletvekilinin kızının düğünündeydi, akpli çevre bakanı twitter adresinden düğünün fotoğraflarını yayınlayıp, “kadim dostumuz muhyettin beyin mutluluğunu paylaştık” diye yazdı. Memleket karalar bağlamışken, mutluluk paylaşıyorlardı. Düğün fotoğraflarının başköşesinde -bilmiyorum mutluluk gözyaşı döktü mü- bülent arınç vardı.

Gazze’de kan gövdeyi götürürken, Filistin devlet başkanı Mahmud Abbas, Türkiye’ye geldi. Adamı kolundan tutup, asrın liderinin iftarına götürdüler. Bülent Ersoy, Işın Karaca, Alişan, Ece Erken, Soner Sarıkabadayı, Metin Şentürk, Orhan Gencebay, Mustafa Sandal, Cengiz Kurtoğlu, Yavuz Bingöl, Sinan Özen, İzzet Yıldızhan’la birlikte oturttular. Gazze’de ölü sayısı iki bini geçmişken, Bülent Ersoy’la yan yana poz verdirdiler, kahkahalar eşliğinde selfie çektirdiler.

Askeri konvoya pusu kuruldu, 10 şehit vardı, cenazelerin toprağa verildiği gün, asrın lideri cenazelere katılmak yerine, atladı uçağa, eşini, kızlarını, damadını, Ajda Pekkan’ı Sertab Erener’i Muazzez Ersoy’u yanına aldı, Somali’ye gitti, “burada insanlık test ediliyor, vicdanlara sesleniyorum” dedi, Ajda’yla Sertab Erener apronda “moral dansı” yaptı… “Mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca bas bas bağırmayacaksın” diyen, kanaat önderi(!) akp türkücüsü Nihat Doğan da oradaydı.

Taziyeye gidip, cenaze sahiplerini yumruklayan dünyadaki ilk ve tek kişide malumunuzdur.


tek üzüldüğüm nokta akp iktidarı kaybettiği gün şu an erdoğanı akp yi gözü kapalı savununlar benden daha çok sövecek arkalarından, hiç oy vermediğini savunacak. o gün hepsinin suratına tek tek tüküremeyeceğime yanarım.
Alperen34400
(03/05/2016 - 02:07)
Akpyi bitim kadar sevmem Çok şükür bugüne kadar oy da vermedim vermem.Ama Ülkenin gerçekleri var Hergün şehit verirken,Kilis´e hergün bombalar düşerken,insanlar canlı bomba korkusuyla yaşarken Bahar Şenliğinin iptal edilmesine karşı çıkmak ne kadar ahlaki?
hrus
(03/05/2016 - 05:23)
Bu ortamda yapılmasına ben de karşıyım ama arkadaşlar 2015 temmuz ayından beri güneydoğuda çatışmalar var ve güvenlik güçleri şehit oluyor.Peki şimdi mi akıllarına geldi ertelemek.Onun yerine en başından olmayacağı söylenebilirdi.Birilerine yaranmak için yapılmayacak dendiği aşikar. Yoksa çok duyarlı olduklarını düşünmüyorum.
kasva.
(03/05/2016 - 05:54)
@Alperen34400 bir kere sitede birine küfür etme hakkını sana vermez. Eğer toplumsal olarak tepki vericeksen iptal et herşeyi ülkede. Ama millet avm´ye gitmeyince tutusuyorlar aman gidin aman bilmem ne. Bu adamlarin kafasi kokusmus anladin mi? Bahar şenliğini alkol ve seksten ibaret görüyorlar. Cunku yasamadilar. Genclikleri kapali evlerde 10 erkekle mahzen gibi evlerde geçti. Gorucez bakalım Sumeyye Erdoga´nin dugununu 14 Mayis´ ta? Zaten @sensation herseyi ozetlemis. Eline saglik
Greg.
(03/05/2016 - 08:33)
@alp3400: akp´ye bugüne kadar oy vermemiş olabilirsin ama akp´nin stepnelerinden birine verdiğine eminim. yani akp´ye oy vermedim diye sevinme boşuna. dolaylı olarak vermiş oluyorsun zaten. ayrıca sözüm senin gibi fantastik bir dünya aleminde yaşıyanlara değil (bana göre umutsuz vakasınız zaten.), tamamen pasifleştirilmiş chp gençliğineydi.


@sensation: +


Alperen34400
(03/05/2016 - 12:16)
@Greg. sende bana göre umutsuz vakasın.
@kasva. haklısın küfür için.Ama geri kalan herşeyde haksızsın.Şimdi sana uzun uzun anlatırdım yukarda arkadaşın Yılmaz Özdil paylaşımı gibi ama işte vaktim yok.Şunuda belirteyim Rektörlük sonuna kadar haklı geç bile kalındı iptal için.´´Hayırlısı´demeklede koyun olunmuyor Allah(c.c) hakkımızda iyi olanı hayırlı olanı versin demek oluyor.Ağzına hayatında Allah kelamı almamış,duyduğunda buda onlardan koyun gibi bir anlayışla insanları damgalayanlar en umutsuz vakalardır. Allah(c.c) ıslah etsin.
kasva.
(03/05/2016 - 12:30)
Amin.
sensation
(03/05/2016 - 14:51)
@alperen bir önceki yorumumu okudun mu? bu akpli vekilleri de ıslah hatta helak etsin mi Allah(c.c)?

´´Allah(c.c)´´ veya ´´hayırlısı´´ yazınca sorunlar çözülmüyor. mesela ben hayırlısı diyen her şehit haberinde yasa boğulup üzülmenin yeterli olduğunu düşünen biri olmak istemiyorum. akp li vekiller gibi hayatıma devam edip kınanMAmak istiyorum. düğüne tam gaz devam edenler kınanmıyorsa bende mezun olmadan 1 kez şenliğe katılıp 1 gün olsun eğlenmek ve kınanMAmak istiyorum.

yas tutacak evinde ağlayacak olan katılmasın kardeşim şenliğe ancak katılmak o gün hayatına devam etmek istenleride müslümanlığını sorgulamak sizin haddinize değil!

birilerine yaranmak için 30.000 öğrencinin düşüncesini göz ardı edip sürekli şenlikleri iptal edince yalaka olursun benim gözümde.

bakaramakara
(03/05/2016 - 15:06)
bu ülkede her gün kaç insan ölüyor ve ne acılar yaşanıyor ülkeyi geçtim dünyada neler yaşanıyor.Bu acılar yaşanırken ülkedeki eğlence, sosyal ,kültürel aktiviteler yapılmaya devam etmiyormu.Acıyı hissedebilmek için kendimizden bi parça bulup empatimi yapmalıyız.Eleştiriyosunuz ya bu kadar üzgünken biz böyle eğlenenler varya diye az biraz kendinize bakın.Dünyanın çektiği acılara bakın acı sadece kimlik kazandığı zaman mı benim insanım benim coğrafyam diye yada bi kisve altında olduğu zaman mı terör afet canilik gibi sizi etkiliyor.Diğer acılar yaşanırken gülmek haram mı size yada bu acılar yaşanırkende gülüp eğlenmezmisiniz.1 şenlik yapılmasına karşı çıkan insanların eğlenebilmesi herangi bir şeye çok manidar.2 g.t korkusu var ama okula alkol bile sokamayanlar için nasıl bi tehlike yaşanabilir okul içerisinde onu anlamak gayet güç.
Greg.
(03/05/2016 - 15:56)
@alp3400: seni de nietzsche ıslah etsin, ne diyeyim :)

şu an ülkenin içinde bulunduğu duruma zaten üzülüyorum, üstüne senin gibileri de görünce tamamen kahroluyorum. belki de iyi birisindir ama bu seni bitkiler ve hayvanlardan farklı kılmaz. dolayısıyla bu konularda sorgulamalı ve allah´ın (küçük harfler tanrıyı küçültmez, tabi varsa) verdiği şuuru (tabi eğer yoksa, vermemiştir de) kullanmalı insanoğlu.
ObiWanUmudi
(04/05/2016 - 09:48)
geçen sene terör, soma gbi insanları ikna edecek bir sebep bulamayıp sınav haftasına yakın olması sebebiyle "ÖĞRENCİLERDEN GELEN YOĞUN İSTEK ÜZERİNE" iptal edilmiştir demişlerdi. Zeka seviyemizle alay eden bir okul yönetimi ve buna destek veren klüpler birliği var. böyle bir zihniyetle ne bu okuldan ne bu ülkeden hiçbirşey olmaz.
omer_usak
(04/05/2016 - 22:24)
Merakla bekliyorum bakalim neler olacak.


https://twitter.com/kuluplerytu/status/727946238969188354

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.