usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
Sitenin kullanımı hakkında
Arkadaşlar bu site makine fakültesi öğrencileri için yapılmış bir paylaşım sitesidir. Bu sitede ödevlerinizi projelerinizi hocalar ve derslerle ilgili bilgilerinizi vs vs paylaşabilirsiniz. Beğendiğiniz eğlendiğiniz yazıları paylaşabilir arkadaşlarınıza takılabilirsiniz. Herkes fikrini beyan edebilir ama kimse kimsenin yaşam şekline hakaret edecek şekilde yazılar yazamaz onu iyi kötü ahlaksız ahlaklı şekilde kategorize edemez, etmemeli. Biz kimseyi hoşumuza gitmeyen birşey yazdı diye engellemeyiz isteyen yukardaki toplumsal kurallara uyarak istediğini yazabilir ama hakaret içeren her türlü yazı için de gerekli işlem yapılır.


gönderen: Comandante - 07/04/2008 - 19:32
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
hik
(08/04/2008 - 00:02)
3uncu defa kovuldu heralde username:D
baloonist
(09/04/2008 - 15:44)
Buraya kimse kişisel problemlerini getirmesin lütfen. Paylaşılacak bilgi varsa paylaşılsın ama insanlara birşey kabul ettirmeye çalışmayın..

Egonuzu başka yerde tatmin edin.
ytümakina
(09/04/2008 - 20:23)
bence o username midir nedir kendisini çok iyi tanımamakla birlikte o adamı beğenmediiği,mi ve yazılarını çok saçma bulduğumu sölemek isterim bu adam bu şekilde yazılar yazarak benim sinirlerimi bozamaz bu kadar saçma şeyler yazılmaz bide üstüne üstlük kendini bişe sanıyo bu şekilde yazmaya devam edese kesinlikle bi daha girememeli.yukarıda baloonist in dediği gibi egonu git başka yerde tatmin et senin saçma sapan laflarını dinlemeye mecbur değilim hadi bunada cevap ver baklalım da görelim seni bu adam bence boş deneke..
ytümakina
(13/04/2008 - 01:00)
ne diyosun sen bea hala saçmaladığının farkında değilsin sen zaten bişeylerin farkında olsan böle şeyler yazmaz burada siyaset yapmazsın senin bunuda anlamanı beklemiyorum zaten nese istersen bunada cevap ver de görelim ayrıca rica ediyorum hakkkımda bi hakaret falan yazarsa bu adam silmeyin kalsın ki yazar ben bundan beklerim üsttede eminim yazmıştır yeni gördüm yazıyı nese deneke fazla konuşma siteninde bozulmuş havasını iyice bozma
hik
(13/04/2008 - 15:14)
bos adamsin muco bosss:) aslinda kendine gore burdakilerin alayi bos adam bi sen dolusunda iste işin aslı pek ole deil benden sana solemesi=) he sen bunada bi cvp bulursun bi kulp takarsin. sendenmi ogut alicam fln diye:) rahat ol kimseye ogut verme derdinde deilim. ayni okulda okudugum bi insansin arkadas tavsiyesi diyelim . birak bu isleri sen yada kendi capinda devam ettir buraya yazacagin yazidan etkilenecek adam yok:)
baloonist
(18/04/2008 - 20:10)
Gereksiz Şeylerle Uğraşmayın yahuu.. :

Ase
Aea

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.