usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
mmo kendine gel..!
Sözde "mühendislik" odamız aslı görevinden uzak pkk-hdp-tkp ortaklığına hizmet eden bir kurum haline gelmiş durumda.
Ne "Şehitlerimiz" için bir başsağlığı mesajı nede pkk ya karşı yaptıkları "hanlikleri" dışlayan,karşı çıkan ve kınayan bir açıklama yokken, pkk-hdp-tkp şeytan üçgenine gelen her türlü zarara karşı çıkışları aşikar.
Makine Mühendisi arkadaş Odana sahip çık ve bu yapıdan kurtar senin olan "odanı". Ya MMO tarafsız ve bilim eksenli bir yere dönüşecek yada ...


gönderen: MihendisBey - 15/08/2015 - 20:15
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
Platon
(15/08/2015 - 21:20)
tamam.
talatabi
(16/08/2015 - 00:39)
mmo ne zaman bir mühendislik odasıydı ki zaten ?
mmo yu her gördüğümde aklıma eskiden oynadığım darkorbitteki mmo (mars mining operations) gelir zaten
MihendisBey
(16/08/2015 - 07:22)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
serxun
(16/08/2015 - 08:50)
Cümlenin sonunu tamamlamamışsın. ´´ ya Mmo tarafsız bilim eksenli bir yer haline dönüşecek yada...´´ yazmışsın.
Devamınıda yazsana bi merak ettim.
mühendis1453
(16/08/2015 - 19:44)
Ben yazdıklarına katılıyorum,önce ülkesini savunacak insan,her şeyden geçtim kendi insanını savunacak,annesi babası kardeşi akrabaları bu ülkede yaşıyor,o sokakta fikrini rahatça haykırsın diye mehmetçik ana ocağından uzakta belki 30 belki -30 da ...mmo (savunduğu gibi) tam bağımsız olmalı
MihendisBey
(16/08/2015 - 23:10)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
ozankuyucu
(17/08/2015 - 13:00)
"Şehitlerimiz"... pkk-hdp-tkp şeytan üçgeni... solcular...

bırak şu sloganları. bunların hepsi tüh kaka oğullarının %87´si çürük, %13´ü bedelli olduğu halde ´´gençlerimiz canlarını feda etmeye hazır´´ ayrıca ´´3-5 kellenin de hesabını yapacak değiliz´´ deyip savaşı başlatan akp melek...

makine mühendisleri odası yapısı gereği mühendisini koruması gereken bir kuruluştur. sosyal hak talep etmesi, çalışma şartlarının iyileştirilmesini istemesi, çalışan maaşlarının arttırılması, iş güvenliği talebi, işçiden yana çıkması haliyle hepsi solcu gözüküyor bu ülkede.

50 000 tl maaş alan sendika başkanlarının başbakanın yanında sırıta sırıta 949 tl bence gayet yeterli diye beyan verdiği düşünürse mmo´yu öp de başına koy.
MihendisBey
(17/08/2015 - 13:21)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
rivian
(17/08/2015 - 16:53)
MMO´yu ´Siyaseti bırak!´ diye eleştirirken siyaset yapmanı ilgiyle takip ediyorum. Ek olarak başlığı açtığında gündemdeki olaylara karşı MMO´nun net bir siyasi tavır alması gerekliliğini anlatırken son entry´de ´MMO siyaseti bıraksın işine baksın´ demen troll olduğunu açık bir şekilde ifşa ediyor. Bari her gün üçer beşer abilerimiz kardeşlerimiz ölürken trollük yapmayın artık.
Platon
(17/08/2015 - 18:04)
gerekli cevabı @rivian arkadaşımız güzel bir şekilde vermiş. ben olsam susup otururdum yerime. fakat @mihendızbey pes etmek yerine -yine ve yeniden- desteksiz ve primitif düşüncelerini cevap niyetine sunacaktır. umarım bu sefer beni yanıltır ve kabullenme aşamasına doğru yol alır.
MihendisBey
(17/08/2015 - 19:05)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
rivian
(17/08/2015 - 19:36)
konuyu saptırmak derken;

----- alıntı -----

"Mmo siyaseti bıraksın da 1 haftalık verdiği eğitim için "yeni mezun" mühendisten 700 lira istemenin utancını yaşasın. çalışanın hakkıymışta felan filan bunlar boş kelamlar ağızlarında geveledikleri. iştir aynası kişinin lafa bakılmaz derler atalar 1 haftalık eğitimlerden 700 tl talep eden bir kurum ne hak biliyordur ne hukuk. Diplomaları boşa alıyoruz değil mi "

----- alıntı -----

Terörü kınayacağız da terörün kaynağını araştırmak için bir komisyon kurulacaktı reddedildi, olayları çıkaranı öğrenemedik. Kimin kimi kınayacağının bilinmediği garip bir dönemdeyiz kaldı ki meslek odalarının işi sağı solu kınamak değil artık bu mevzuyu da tartışmayalım burada hepimiz üniversiteliyiz.
MihendisBey
(17/08/2015 - 20:24)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
n\a
(19/08/2015 - 06:57)
Türkiye de herkes kendi iişi hariç her türlü naneyi yediğin için şahıslar ve kurumalr kendi asli görevlerinden uzak maalesef..
MustafaC
(22/08/2015 - 09:55)
Herkes nasılda tersine çekmiş mevzuyu. Mihendisbey´de anlatamamış tabi çark etmiş.

Arkadaş durum şu, MMO olarak internet anasayfasına kocaman harfler ile ´SURUÇ KATLİAMINI KINIYORUZ´ yazılmıştı. Buna kimsenin itirazı yok, herkes kınıyor. Bunu MMO´nun internet sayfasında yazmasında da hiçbirşey yok. Son derece insancıl birşey.

Ancak ters olan şu; MMO neden ölen şehit askerler için böyle bir başsağlığı yada kınama yapmıyor ? Niye bu çifte standart? Ölen askerlerin canı can değil mi ?

Suruç katlimanı için ölenlere rahmet diliyoruz, aynı zamanda ölen askerlerimiz içinde rahmet diliyoruz.

Taraflı, ırkçı ve yandaş faşist kürtler burada toplanmış, tek kelime ile saçmalamışlar.

MMO nun nasıl bir çifte standart yaptığı açıkca ortadadır.

@tugrulbey gibi yoz fikriyete sahip insanları saymaz isek; tüm insanların ortak düşüncesi Suruc katliamınıda kınar, şehit askerleride.
n\a
(22/08/2015 - 10:15)
Yoz fikirli olanlar sizlersiniz,klavye milliyetçiliği yapıyorsunuz..
Adam olun da adam gibi kınayın birçok konuyu,faşizan zihniyette olmayın...İnsanlara ön yargılı yaklaşmayın..
MihendisBey
(22/08/2015 - 11:18)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
MustafaC
(22/08/2015 - 11:20)
@tugrulbey Bir insanın ülkesini savunması faşistlik değildir.

Bize faşist diyenler; atasını, ceddini, ecdadını bilmeyen ; emperyalizme, kafire uşaklık yapan ´Soysuzlar´dır.

Okudum senin diğer yazılarını. Tarih bilmiyorsun, yorum yapıyorsun. Geçmişi bilmeyen bugün hakkında yorumda bulunamaz. Akla mantığa aykırı.

Akp zihniyetinin nasıl politikalar izlediğini biraz aklı olan herkes görüyor. İç ve dış politikada yaptığınız hain iş birlikleri yüzünden ülke bu noktaya geldi.

Amerika ile işbirliği yaptınız, Türk askerinin başına çuval geçirttiniz, sesinizi çıkarmadınız.. 2002´de tamami ile bitmiş, sıfırlanmış Pkk ile işbirliği yaparak onları eskisinden de daha güçlü hale getirdiniz. Hiç mi vicdanınız sızlamadı?

Dış politika zaten sıfırlandı, tüm komşularımız ile düşmanız. Sizin hangi politikanız başarılı? Tek başarılı olduğunuz nokta vardı; ABD ile işbirliğiniz sayesinde ekonomi düzeldi. Onuda çökerttiniz. Bittiniz siz. Laf oyunları ile ayakta kalıyorsunuz.

Türkiye tarihine en büyük ihaneti Pkk değil, AKP yapmıştır. Ülkeyi her yönden büyük ve onarılamaz bir zaafiyete uğratmıştır. Ülkede onca hırsızlığa rağmen ahlak kalmamıştır. Bu toplum hırsızlık yapılınca, askerlerinin başına çuval geçirilince, Pkk´lılar ile kucaklaşılınca sesini çıkarmamıştır. AKP´nin işlediği cinayetlerin haddi hesabı yoktur. Milletin beynini yıkadınız yalanlarınızla.


AKP´nin bu yaptıkları yanına kalmayacak. Elbet birgün hukuk önünde hesap vereceksiniz.

Kenan Evren gibi yargılanacaksınız, Adnan Menderes gibi olacak sonunuz. İşlediğiniz hiç bir suç ve hainlikler cezasız kalmayacak. Bunu böyle bilin...

Son olarak; AKP´nin işlediği suçlar, yaptığı hatalar; asla TÜRKİYE devletini bağlamaz!

Devlet değil, AKP suç işlemiştir. Sorgulanması gereken, cezasını çekmesi gerekende AKP´lilerdir. Herkes bunu böyle bilsin
MihendisBey
(22/08/2015 - 12:45)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
rivian
(22/08/2015 - 13:18)
@MihendisBey kardeşim anladığım kadarıyla sen sağcı bir arkadaşımızsın. Dünyanın her ülkesi hem sağ görüşlü hem sol görüşlü vatandaşlara sahiptir. Hatta belki inanmazsın, sağ ve soldan başka görüşler de dünyanın her köşesinde bulunmaktadır, buna Türkiye´de dahildir.

MMO´nun sol görüşlü olduğunu, bundan rahatsız olduğunu söylüyorsun. Sana bu konuda hak veriyorum, bence de bir meslek odasının siyasetle işi olmamalıdır. Fakat sana ülkedeki durumu da biraz izah edeyim. Bu gün Türkiye´de siyasete bulaşmamış hiç bir kurum kuruluş kalmamıştır, kalamamıştır. Bunun sebebi ise sağcı iktidarlardır. Özellikle de AKP´dir. Kamplaşmadan sağladıkları faydayı gördükçe her kurumu ve kişiyi politize edici siyaset izlemişlerdir. Sonucunda da şu anda karşı karşıya olduğumuz, birbirine tahammül edemeyen vatandaşlara sahip bir ülke ortaya çıkmıştır.

Şimdi benim sana bir sorum olacak. MMO´nun solcu halinden şikayetçisin. ama bu ülkedeki çoğu kurum ve de devletin kendisi bizzat sağcıdır. Sen ufak bir meslek odasının senin görüşüne aykırı olmasından oluşan rahatsızlığını düşünüp de sağ görüşe sahip olmayanların yaşadıkları zorlukları hiç anlamaya çalıştın mı? Bu yaşadığın durum empati yapmana olanak sağladı mı? Eğer bunlar yerine sadece daha fazla nefret dolmaktan başka bir şey yapmıyorsan da merak etme, bu ülkede ancak MMO gibi saçma sapan bir kurum ancak solcu olur, onları da numune niyetine gösterip ne kadar demokrat ülkeyiz diye mastürbasyon yapmaya devam edersiniz.
MihendisBey
(22/08/2015 - 13:46)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
rivian
(22/08/2015 - 15:29)
----- alıntı -----

"İlim ilim zemininde din din ekseninde, teknik teknik zeminde tartışılır, ama biz hepsini siyasi zeminde tartışıyoruz, emep tkp ve türevleri partilerin kankisi durumunda olan mmo ortak zemini teknik olan sağcı mühendislere ne sunuyor? sağcı mühendislerde iktidarlar gibi düşman kefesindemidir? mmo´nun bana bakışı teknik açıdan mı yoksa siyasi açıdan mı olacak bunun güvencesini verebilecek pozisyonda mı? yoksa sağcı iktidarları suçladıkları gibi kadrolaşmaları tüm sürat devam ettirdikleri mmo yu teknik zemine çekeceklermi siyasi kaygıları değil teknik sorunları ön plana alarak. Ben pek ihtimal vermiyorum karşı tarafı suçladıkları tüm eylemleri kendileri de yapıyor çünkü, karşı tarafı dinlemekten yoksun, kendi düşüncelerine sahip bir kadro inşaa ederek yerlerini sağlama alıyorlar onlarda.

Ben hiçbir kurumun siyasi bir görüş sergilemesini istemiyorum zaten, bu yönetim mmo da kalsın hiç sorun ama sol çizgisini insanın gözüne sokarak değil yaklaşımlarını mühendisçe siyasi hiçbir tavır sergilemeden yapmasını istiyorum. Benim amacım şurası bizim olsun demek değil herkes durması gerektiği yerde dursun, zaten vıccık vıccık siyasetin içindeyiz heryerde sokakta evde arabada kahvede siyaset konuşuyoruz fazlasıyla politizeyiz. Bırakalım da mühendislik odası mühendislik yapsın, diyanet din işlerini halletsin, yargı adli sorunlara çözüm üretsin, polis hırsızları kovalasın. Benim gayem bu yoksa kimsenin yaptığı gibi mastürbasyonlarımız başka siyasi görüştekini ezerek, karşı çıkarak bildirilerini yırtarak olmadı, zaten bu cehaleti yerine getirenler var biz "üniversiteli" olarak katile katil hırsıza hırsız haksıza haksız diyebilelim."

----- alıntı -----

Bu dediklerinin altına imzamı atarım. Yukarıdaki paragrafta ´MMO´ yazan yerlere devlet yaz ve bir daha oku. İşte bu ülkedeki insanların büyük bir kısmı o okuduğunu yaşıyor. Bu tarz ayrımcılıklar tepeden aşağı doğru biter. Ben böyle düşünüyorum çünkü bu ayrımcılık geçmişte tepeden aşağıya doğru yayılmış. Devletten vatandaşına eşit olmasını talep edip buna uymasını sağlayabilirsek sanırım daha huzurlu bir hayat yaşayabileceğiz.
MihendisBey
(22/08/2015 - 15:38)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
n\a
(23/08/2015 - 07:30)
MustafaCsözlerinden dolayı yargılansan yeridir,çok ağır kelimelerle insanlara hakaret ediyor adeta kendinden geçiyorsun,birçok suç içeren kelime kullandığının farkında değilsin sanırım...Ona buna soysuz derken ilk önce sen insanlara karşı edepli olmayı öğren,faşizan militarist zihniyete sahip olma..İnsanları dini yahut siyasi görüşlerinden dolayı ayırma gruplaştırma,insanları aynı kefeye koyma..Senden olmayı vatan haini soysuz olarak nitelendirme,herkese kucak aç herkesi benimse Al bayrakta herkesin her etnik grubun kanı var,uzlaşma zeminini kolla..Öğrencilikten ziyade birçok olayı burada provake edip insanLArı birbirine düşürme,içten ve candan ol...

İLK ÖNCE KENDİNİ ÖĞREN SONRA ÖĞRET,KENDİNİ BİL SOYUNU BİL,İNSANLARIN MAHREMİNE LAF ETME,

ADAM OL Kİ ADAM GİBİ HÜRMET GÖRESİN....

AĞZINDAN,EDEPSİZLİK DEĞİL EDEP AKSIN KI EDEP GÖRESİN.
MustafaC
(23/08/2015 - 08:29)
@tugrulbey ; sen ki akp nin bir çalışanı olarak, beni bu tehditlerin ile ve şantajlarınla korkutamazsın önce bunu bir kafana sok

İnsanların ifade özgürlüğü ve eleştirme hakkı vardır. Akp zihniyetine sahip bir düşünce biçimini, edepli olarak eleştirmenin imkan ve mümkünü yoktur.

Ben asla ırkçılık yapmıyorum bu bir. Okuduğunu bile anlamıyorsun. Kürt,Türk,Alevi, Sünni, Hristiyan, Yahudi bu ülkede yaşayan her vatandaş benim gözümde aynı derecede insandır.

Benim sözüm, Türkiye Cumhuriyetini savunan insanlara, faşist diyen zihniyetedir. Üstüne alınıyorsan eğer senin sorunun. Ben asla kişileri hedef almam; genel bir zihniyeti ve kurumları eleştiririm. Lafı bir yerlerinden anlayıpda, tamami ile çarpıtıp bu kadar da Ak oyuncu olma. Sizin yöneticilerinizde aynen böyle. Laf oyunu ustaları sizi.

Maslaktaki AK trol şubenizi biliyorum. Seçim başladı yine internet propogandacılığına başladıınız. Oradakilere söyle önce sana bir okuduğunu anlama ve değerlendirebilme kapasitesi kazandırsınlar, daha sonra propoganda faaliyetlerine yönelirsin.


Türkiye tarihinin en büyük edepsizliklerini yapan AKP zihniyetine, hırsız bir partiye ve onun destekçilerine EDEP mi ? Asla...


Bizde askerin başına çuval geçirtene, ses çıkarmayana, hırsızlık yapanlara, ülkeye hiç olmadığı kadar bölüştürüp kardeşi kardeşe düşman yapana EDEP yok. Adamlık bunu gerektirir.

Son olarak sen YTÜ öğrencisi değilsen derhal bu siteyi terket ! Burası Ytü makine fakültesi öğrencileri platformu!

Git propogandanı başka yerde yap!
MihendisBey
(23/08/2015 - 09:19)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
n\a
(23/08/2015 - 13:31)
Bir gün bu okuldan mezun olduğunda ve iş aramaya başladığında ne kadar boş işlerle uğraştığının farkına varacak ve zamanını daha iyi değerlendirme yollarına gireceksin ve bu militarist ruhun hedeflere ulaşma noktasında ayağına köstek olacak ve seni engelleyecektir..

Sen,beni sorgulamayazsın bu senin haddin değil,ama ben senden her konuda tecrübeli olan biri olarak seni sorgular ve gelmen gereken ayara seni getiririm..Adam gibi okulundan mezun olur,askerliğini de umarım doğuda yaparsın ve dediklerimi o zaman anlarsın,burda yazmak çizmek kolay,askerde iken ve umarım kıta komutanı olarak yedek subaylığını yapar Türkiyenin gerçek yüzünü görürsün,bakalım gerçek hayatta bu dediklerinin onda birini yapabilecek misin orada ve reel hayatında..

Bu tartıştığımız siyasi mülahazaları iyice mütaala edemeden gerçek hayatta başarılı olabilecek misin endişeliyim,vurmakla kırmakla olmuyor,uzlaşmacı tavırla ağırbaşlılıkla tevazu ile oluyor artık,60 ları 70 leri 80 leri unut artık..

İnsanlara şu bucu bilmem neci diyerek ayırt etme,HERŞEYİN İYİSİNİ KALPLERDE SAKLI OLANI ANCAK ve ANCAK YÜCE ALLAH BİLİR.

Üslubu yerinde nezih bir tartışma ortamı olmadığı gerekçesiyle sözlerime burada son veriyorum..

Allah´a emanet olun,kalın sağlıcakla...
cro_magnon
(23/08/2015 - 20:53)
Arkadaşlar MihendisBey kod adlı politik arkadaşı fazla ciddiye almayın. Onun yegane işi siyaset yapmak. MMO üzerinden öyle bir siyaset yapıyor ki oda seçimlerine ülkücü listeye yandaş bulsun. Ben artık yazdıklarını ciddiye almayı bırakın okumuyorum bile. Arkadaşın problemi varsa demokratik hakkını kullanıp sandığa gelsin, mühendislerin iradesine saygılı olsun. Her şeçimde üçe dörde katlayarak kazanıyoruz (DemokratMühendisler) onun acısı bu. Muhtemelen ülkücü listededir kendisi. Seçimde özellikle bakacağım listelere. Demokratik hakkını kullan arkadaşım sandık Ocak ayında açılacak. :)

(Pek milliyetçi arkadaşlar henüz -de -da eklerini ayıramıyorlar ne ilginç.)
cro_magnon
(23/08/2015 - 21:16)
Burada açılan tartışmanın tamamen politik olduğu, ülkücü arkadaşların bu platformu provoke ettiği ortadadır arkadaşlar. Lütfen ciddiye alıp tartışmayın. Çünkü asıl amaçları eleştirmek, tartışmak ve doğruya ulaşmak değil, bir kurumu sürekli hedef gösterip buralardan siyasi rant elde etmektir.

Yoksa hepimiz sağcıyı solcuyu biliyoruz. Sözde milliyetçiler dün 6.filolara kendini siper edip vatan topraklarını Amerikan donanmasına peşkeş çekenlerdir. Emperyalist uşaklarıdır halk düşmanıdır bunlar. Bunlar ırmağının akışına ölürüz Türkiyem derler ama HES´lere karşı hiçbir şey yapmazlar. Bu memleketin havasına, suyuna, toprağına insanına sahip çıkmazlar. Aksine hep oralara nefret tohumu ekip memlekete sahip çıkanlara saldırırlar. Tanrı Türk´ü korusun diyenleri Soma için, Ermenek için sokaklarda göremezsiniz. Bunlar sadece sokaklarda Çinli avına çıkarlar. Masum insanları tehdit edip döverler. Başka icraatları yoktur.

MMO (TMMOB) ise bu memleketin havasına, suyuna, toprağına, insanına sahip çıkıyor ve sahip çıkmaya devam edecektir.
MihendisBey
(23/08/2015 - 23:24)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
cro_magnon
(24/08/2015 - 07:13)
Seni ciddiye almamam ve böyle bir tavsiye vermem gayet normal. Şu platformdaki benzer tartışmalar incelendiğinde arkadaşlar anlayacaktır sen ve senin gibilerin politik rant peşinde olduğunuzu. O yüzden hiçbir şekilde cevap verme gereği duymuyorum, çünkü tekrara düşmekten hoşlanmıyorum. Sen pek hoşlanıyorsun. Hani bir söz var ya "bir lafa bakarım laf mı diye..." sonunu hakaret içermesin diye getirmiyorum. O yüzden okumuyorum ve "yav he he" diyerek konuyu kapatıyorum.

Yoksa sana burada ülkücülerin kimler olduğunu, nasıl vatanlarını sattığını sabahlara kadar anlatırım. Solcuların kim olduğunu da ülkücülere anlatmaya değmez, mazlumlar iyi bilir. Sana bir de tavsiyem var, madem yukarıda anlattığın kadar delikanlısın öyleyse gariban çocukları zorunlu askerlik safsatasıyla canlarını vermek zorunda kalmasın, ülkücü arkadaşlarını topla askerlik şubesine git. Savaşa göndersinler sizi diyeceğim ama sizde o yürek olduğunu sanmıyorum. Klavye başında vatan kurtarılmıyor malesef. İcraat, icraat...
MihendisBey
(24/08/2015 - 08:48)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
rivian
(25/08/2015 - 14:26)
@Tuğrulbey1299 nickinizden ve tecrübenize, görmüş geçirmişliğinize olan güveninizden anlıyorum ki zat-ı aliniz 1299 doğumlusunuz. Sizin gibi büyük tecrübeye sahip bir haşmetlümüzün dönüp dolaşıp "SEN ASKERDE ÇOK DAYAK YERSİN, HER ŞEYİ BİLEN ALLAHTIR, ALNIMIZDA NE YAZDIYSA O!" diyerek tartışmayı noktalamasına anlam veremediğimi üzülerek belirtmek isterim. Tecrübenizi bizimle paylaşabilirseniz bize çok büyük faydası olacaktır, inanıyorum ki diğer arkadaşlar da bu fikirdedir.

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.