usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
2 polisimiz şehit oldu!!!!!!!!
Kardeşlerim bu vatan hainleri 2 polisimizi şehit ettiler lanet olsun doğdukları ana yere Allah hepsinin belasını versin yazıklar olsun bu şerefsizlere ekmek su verene


gönderen: ksvdnn5 - 22/07/2015 - 11:10
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
MihendisBey
(22/07/2015 - 11:36)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
jud
(22/07/2015 - 12:16)
yıllardır aynı muhabbet. hala anlayamadınız mi sizin devletiniz katil?
ksvdnn5
(22/07/2015 - 12:25)
@jud sen nasıl bi zihniyetsizliktesin sana ait olan hakkını verenlere seni koruyan devletine katil diyorsun o şehit polisler seni ananı babanı bacını çolugunu çocugunu korumak için ordalar bi düşün niçin doğuda görev yapmak istemiyor işte senin gibi yüzsüz nankör utanmazlar yüzünden işte canını veren polise bile katil diyorsun katil olan sen ve senin zihniyetindeki insan olduğunu sanan mahluklar ve bizim devletimizse defol bu ülkeden ben arnavutum ve bu ülke ve bu insanlar için canımı veririm ama senin gibi zihniyeti bozuk mahlukata bin canım olsa birini vermem Allah türk milletini ve türkiyeyi sizlerden korusun amin.
pr_spartacus
(22/07/2015 - 13:09)
Evet ölen polislerimiz şehit ama öldüren devleti yönetenlerin kirli oyunları.. Genetik açıdan da yetiştirilme açısından da %100 türk kanı taşıyorum. Ama at gözlüğüyle dolaşmaya gerek yok. Bu ülkede gündem yaratmak için sürekli birileri öldürüldü her iki ırktan da, devlet tarafından.. bi yerden sonra insanlar silahlandı. Söyle bana gezi olayları yatışmasa devam etse bi yerde sen de silahlanmaz mıydın. Ha bu arada sadece medyadan duyduklarımızı biliyoruz değil mi? Penguen her yerde penguen.. Ölü kıyaslamayı bırakın ve koltuk sevdası için insan öldürülmesin daha fazla...

VALİLİK´TEN AÇIKLAMA: KAPIDA ZORLAMA YOK
Şanlıurfa Valiliği tarafından bir yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada polis memurlarının kaldığı evin kapısında herhangi bir zorlama tespit edilemediği vurgulandı. Valiliğin açıklaması şöyle:

"Bugün saat 10 civarında Ceylanpınar İlçesi Bahçelievler mevkiinde 2 polis memurumuz ikamet ettikleri evde ölü olarak bulunmuştur. Biri Terörle Mücadele Şubesi diğeri Çevik Kuvvette görevli olan polislerimizin evlerinin kapısında herhangi bir zorlama tespit edilmemiştir. Olayın aydınlatılmasına yönelik savcılık ve güvenlik güçlerimizin incelemeleri devam etmektedir."
8741
(22/07/2015 - 13:27)
"2 polis öldü"
"3 asker öldü"

Böylesi haberler geldiğinde ben şöyle düşünmüyorum; "Halkına hizmet için öldüler."
Ben şöyle düşünüyorum; "Sistem, yine kendini korumak için birkaç emekçi çocuğunun daha ölümüne neden oldu."

Bu tüm ülkelerde ve tüm sınıflı toplumlarda böyledir. Egemenler, kendilerini ve düzenlerini koruma altına almak için egemen olmayan sınıftaki insanlardan oluşan kolluk kuvvetleri oluştururlar.

Bunlara bir zarar geldiğinde "vatan için gazi oldular, şehit oldular" ya da "şehitler ölmez" şeklinde ajitasyon içeren sloganlar atılır.

Bundaki amaç kolluğu takviye etmek kaygısıdır. Sonuçta, kollukta boşalan yerlere yine ezilen kesimlerden insanlar getirilecektir, ezenlerin düzenini ayakta tutmak için.

Boşlukların egemenlerin çocukları ile doldurulacak hali yok ya.
ksvdnn5
(22/07/2015 - 14:11)
http://www.haberler.com/2-polisin-sehit-edilmesini-pkk-ustlendi-7530668-haberi/
MihendisBey
(22/07/2015 - 14:43)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
ksvdnn5
(22/07/2015 - 15:03)
İnşaAllah @Mühendisbey kardeşim Allah senin gibi kardeşlerimizin eksikliğini göstermesin
kasva.
(22/07/2015 - 15:11)
@MihendisBey çok güzel yazmışşın ayetlerden örnekler vermişsin fakat ilk yazdığında ´´Kahpece öldüren kahpece ölmeyi hak ediyor´´ cümlesini kurmuşşun. Benim bildiğim ve inandığım islamda bir insanın ölmesini hak görmek diye bir şey söz konusu değil. Şehitlerimize ben de üzülüyorum Allah gani gani rahmet eylesin kim yaptıysa Allah belasını versin. Ama güzel kardeşim sen kimseye ölmeyi hak ediyorlar gibi birşey diyemezsin çünkü ayetlerinden örnek verdiğin İslam dini bunu söylüyor. ´´Kim bir cana kıymamış ya da yeryüzünde bozgunculuk yapmamış bir kimseyi öldürürse, bütün insanları öldürmüş gibidir. Kim de onun hayatını kurtarmak suretiyle yaşatırsa bütün insanları yaşatmış gibi olur.´´(Maide-32) Dün ki suruçta eğer tek bir kişi bu tanıma girmiyorsa sen de ölmelerine hak görerek ortal olmuş oluyorsun.
MihendisBey
(22/07/2015 - 15:41)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
myman
(22/07/2015 - 15:58)
Dünyada kimse ölmeyi hak etmiyor. Ne hakla olursa olsun. Ölen askerlerimize ve Suruçta ölen sivil vatandaşlarımız için başımız sağolsun
kasva.
(22/07/2015 - 16:20)
Suriyede katledilen Türkmenler için yürüyüş düzenleyin elimde pankart Türk bayrağı ile geleyim. Beraber bagiralim onlar içinde. Aynı şeyi söylüyoruz ama sen kabul etmişsin ayrılığı ben kabul etmiyorum sana rağmen senin elinden tutucam ben. Hatirlarsan başka başlık altında fırat için ilk ben yazdım. Ölümünü değil kız arkadaşının elini tutamamasini söyledim. Bu ülkede herkes zulüm gördü. Bunlari kiyaslayarak acı yarsitirarak biryere varamayiz. Einstein in dediği gibi ancak aptal insanlar aynı şeyi deneyip farklı sonuçlar bekler. Biz yeni şeyler söylemeliyiz.
MihendisBey
(22/07/2015 - 16:34)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
kasva.
(22/07/2015 - 16:50)
Bak terörun her türlüsünun Allah belasını versin. Ama sen insanların ideolojilerinden fikirlerinden dillerinden irklarindan cografyasindan dolayi ölmeyi hak edip etmediklerini söylersen olmaz. Sen licede dogsaydin belki Önder Apo diyecektin bunu bilemezsin. Böyle düşün bazı şeyleri de. Sen sürekli ensesine sıkılan astsubay Firat ..... sayiyorsun. Ben de sana tecavuzleri faili mechulleri sayayim? Eger kan duracaksa sayalim abi. Canakkalede selanik yazan mezar taşının yanında siirt yazıyor. Bu ülkede gazi unvanını antep kahraman unvanını Maraş aldı. Sen anlayacaksin beni ben seni anlayacagim. Yara kaşımak 30sene bi işe yaramadı. 15 sene sonra da hala terörden bahsetmek istemiyorsak uslubumuzu duzelticez abi. Eyvallah
MihendisBey
(22/07/2015 - 17:10)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
MihendisBey
(22/07/2015 - 17:41)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
Platon
(22/07/2015 - 19:01)
yine "şehitler ölmez vatan bölünmez" diyen savaş çığırtkanları doluşmuş. yazık gerçekten. tabi ateş düştüğü yeri yaktığı için sana "şehitler ölmez vatan bölünmez" demek çok basit geliyor demi. aferim sana. o ,üstünde insan olmadığı sürece hiç bir şeye yaramayacak vatanı, kurtardın !

neyse konuya dönelim. ne olması bekleniyordu çok merak ediyorum. yani çözüm süreci rafa kaldırılmışken, ateşkes olmasına rağmen pkk´ye karşı operasyonlar yapılırken, daha dün devletin gözü önünde onlarca sosyalist genç öldürülmüşken bu örgütün eli armut mu toplayacaktı.

"ya ben sana tokat atacağım ama sen bana bir şey yapma taam mı.. ihihih!" demekten ne farkı var bunun.

@ksvdnn5 - "seni koruyan devletine katil diyorsun" demiş. valla koruyan hali buysa üstü kalsın. daha dün 32 öğrenci öldürülmüşken, böyle bir laf etmek tam bir komedi. bir de "ben arnavutum" demiş. bölücülük yapma kardeş. hani hepimiz türk idik.

@mihendisbey - tamamen ezbere konuşan cahil bir kardeşimiz daha. çok fazla efsane dinlemiş. bu kadar irrasyonel yorumlarda bulunması da bu yüzden.
bir sürü şey yazmış ama en son mesajından bir şeyler paylaşacağım. nitekim daha fazla deşmeye gerek yok:

+"şu an pkk kadar başıboş bir örgüt varmı?"
- bilmem var mı? ne kadar saçma bir soru lan bu. örgütün başı boşu, başı dolusu mu olur. yada sen başıboş olmamasını mı istersin? vallahi güldürdün beni :).

+"İstanbul İzmir antalya gibi şehirlerde onlara haraç vermeden kaç esnaf iş yapabiliyor."
- kaç esnaf la? say bakalım. iddianı ispatlamakla mükellefsin.

+"Simitçisinden dolmuşçusuna kadar neden bir türk esnaf görememeye başlıyoruz?"
- bu sorudaki ırkçılığı bir tarafa bırakıp soruya gelelim. sanki simit satmak, dolmuşçuluk yapmak çok matah bir şeymiş de bu beyefendi rahatsız olmuş bu durumdan. ben diyeyim nedenini; senin "türk" esnaf olarak tanımladıkların şu an simit tezgahında simit satmak yerine "simit sarayı" açıp dünyanın paralarını kazanıyor ya da sabahtan akşama kadar istanbul trafiğinde dolmuş sürmek yerine şoför kiralayıp oturduğu yerden günde 300-500 lira cebe indiriyor.
MihendisBey
(22/07/2015 - 20:02)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
ksvdnn5
(23/07/2015 - 07:22)
@platon sen nasıl bir hainsin ya yazık senin gibi mahluklara örgütün eli armut mu toplayacak he vallahi yazık sen utanılacak bir şeysin
ksvdnn5
(23/07/2015 - 07:29)
ve @platon bölünme yapma diyorum vatan hainliği yapma diyorum yani kürtsen kürtsün türksen türk arnavutsan arnavut vatan sever olun bölücü olmayın kimse sana aslını inkar et demiyor ama vatan bütünlüğünü bölmeye ve kürt faşizmi yapanlara ve pkk terör örgütünü destekleyenlere ve mensuplarına lanet okuyorum yoksa biri kürt türk çeçen ne fark eder hiçbir ırkın üstünlüğü yok bu yüce kitabımız Kur´an da böyle der ama artık madurum diyenler tam barbar işte kürt faşizmini yapanlar barbar ve emin ol bu ülkeyi senin zihniyetin bölüyor senin gibi düşünenler bölmek aslını inkar etmek demek değil dağa çıkıp askere saldırmak pusu kurup haince can almak @platon sen anla artık dediklerimi kimse geçmişini inkar etmesin hürce söylesin ve yaşasın ama bölücülük yapamaz elbet bir gün bedelini öderler
yıkılanCbloğunhayaleti
(23/07/2015 - 07:50)
düşünce özgürlüğü tabi ki olacak olmalı ama platonun düşüncesi bu sitede kabul edilemez.

admin göreve, pkk´lı bir insanı sitede kimse görmek istemiyor!!!
MustafaC
(23/07/2015 - 08:21)
@jud ve @platon Sizin gibilerin derdi HALKLARIN KARDEŞLİĞİ falan değil. Bunlar tamamen KÜRT MİLLİYETÇİSİ, ırkçı, faşist olmuşlar. Artık tüm kürtler aşırı milliyetçidir. Sizler sol görünümlü sağcılarsınız.

Bunlar, Türkleri ve Kürtleri birleştirmek için çabalamıyorlar. Aksine, bölmek için uğraşıyorlar. Tek dertleri bağımsız Kürdistanı kurmak. Bunu defalarca açıkca ifade ediyorlar.

Pkk kadar dünya üzerinde korkak bir örgüt yoktur. Ancak ve ancak pusuya yatarak yada haince, korkakça arkadan vurarak birşeyler yapmaya çalışırlar. Sırtından vurmak değilde, yüzyüze adam gibi çarpışmak yemez. Hani savaşında, öldürmeninde bir ŞEREFİ olur. Bunlar en ŞEREFSİZCE, ALÇAKCA, KORKAKÇA öldürüyorlar.

Şimdi çıkıpta devlet yaptı diyorlar bu patlamayı. Yahu arkadaş devlet niye yapsın kendini bu kadar zora düşürecek bir şeyi? Açıkca IŞID yaptığı belli olduğu halde neyin davasını yapıyorsunuz?

Amaç belli. Her ne olursa olsun, herşeyi devletin üstüne atarak, TC yi zor durumda bırakmak ve bölünmek. Bu kadar aşağılık olunmaz. Bu devletin okulunda okuyorsun, yemeğini yiyorsun, sonra da

Dünyanın neresinde görülmüş, sen git Almanya´da iki polisi öldür bakalım. Dünyayı başına yıkarlar. Yada herhangi bir ülkede. Adamın nefesini keserler.

Biraz DÜNYA STANDARTLARInda düşünün. Diğer ülkeler de durum nasıl ise, bizde de öyle olması gerekiyor.

Bizim ülkemizde neden şuanda burada olduğu gibi TERÖRİSTLERİ, TERÖR ÖRGÜTLERİNİ savunan İTLERE bu kadar taviz veriliyor ?

PKK tüm dünya ülkelerinin kabul ettiği bir TERÖR örgütüdür. Sen kimsinde TSK ile PKK yı aynı kefeye koyup da kıyaslıyorsun ?

İşte AKP zihniyetinin bizi getirdiği nokta bu. 10 yıl öncesinde normal olarak teröristler ağzını bile açamaz iken, şimdi şu hale bak.

Arkadaş, dünyanın neresine gidersen git asker ve polisi öldürmek kıyamet koparır, savaş ilanıdır. Şuanda olağanüstü hal edilip operasyon yapılması gereken bir durumdur.

Dünyanın neresine, hangi ülkesine gidersen git, terörist bir örgütü desteklemek kanunen suçtur. Hapis cezası vardır. Bizde de öyle olması gerekiyor.

Böyle aşağılık teröristlerin hapise atılmaları gerekiyor.

Bu ülkeyi beğenmiyorsanız, yolunuz açık olsun gidebilirsiniz.

´Buralar bizim siz gidin diyeceksiniz´ kesin. Arkadaş yok öyle bir dünya. Biz buraları 1071´de Muş Malazgirtte, Bizanslılara karşı savaşarak, kan dökerek, şehit vererek aldık.

Sizde bizden ancak ve ancak savaşarak bu toprakları alabilirsiniz. Anladınız mı? Bunun başka yolu yok, örneği yok dünyada. Referandum ile oylama ile ayrılamazsınız.

Her ana vatanında bağımsız olmalı mantığına göre, sizin mantığınıza göre; AMERİKA 300 milyon nüfusu ile tamamen Amerikayı boşaltmalı. Orası Kızılderililerin anavatanı. Zorla gidip işgal ettiler.

Böyle bir mantık olabilir mi? Doğanın kanunu bu, tarihte hep böyle oldu. Sadece savaşıp kazanarak alabilirsiniz.


Ama savaşırken insanlarınız ölüncede, biz katliama uğradık, soykırım oldu, mağduruzda mağduruz gibi edebiyat yapmayacaksınız..

Yada ikinci bir şık var, nedir o? Kardeşçe birlikte yaşayalım. Bölünmeyelim. Özerklik, Kürdistan istemeyin.

Kardeşlik ve barış deyip sırtımızdan hançeri vurmayın. Sol gösterip sağ vurmayın. Şerefsizce insanları kandırırak, arka plandaki hain emellerinize ulaşmaya çalışmayın. Bizi aptal yerine koymayın.

Hepimiz biliyoruz her Kürt vatandaşının, tek amacının bölünerek Kürdistanı kurmak olduğunu.


MihendisBey
(23/07/2015 - 09:01)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
kasva.
(23/07/2015 - 09:44)
@MustafaC ´´Hepimiz biliyoruz her Kürt vatandaşının, tek amacının bölünerek Kürdistanı kurmak olduğunu.´´ yazmışsın. İnsan bu kadar hadsiz bu kadar at gözlüklü olabilir. Kardeşim ben kürdüm. Senin ne haddine benim ne istediğimi hakkımda bu kadar kesin konuşmak. Bu sitede bana bir kere bile bölünmeyi istediğimi anlayabileceğin entrymi göster. Boş konuşmamak gerekiyor. Benim babam asker Şırnaktan tut Kulpa kadar görev yaptı. Sen ne hakla bunları söyleyebiliyorsun. Düşünerek konuş ki konuşabilelim.
talatabi
(23/07/2015 - 12:04)
Platonun hesabına girip yaptığı yorumlara, açtığı serbest kürsü başlıklarına bakarsanız az çok ne amaca hizmet eden bir hesap olduğunu anlarsınız, belli ki bu işler için kullanılmak istenilen bir hesap
boak
(23/07/2015 - 14:01)
Platon bildiğin terör destekçisi. Sorsan sosyal demokrattır, barışı sever ve en büyük ilhamı insanlıktır. Ancak düşüncelerini desteklemeyen herkese faşist der. Kendinden ölüm katliam, karşısında gördüğü adam öldürülünce "elleri armutmu toplayacaktı" olur. Platonu tanıdınız daha fazla konuşturmayın şunu admin.
MihendisBey
(23/07/2015 - 15:26)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
ytusis
(23/07/2015 - 15:39)
Filler tepişirken olan yerdeki çimlere oluyor.Allah rahmet eylesin.
Terörün pazarlığı olmaz.Büyük bir ihtimalle pazarlık yaptığımız terör örgütü saldırıyı gerçekleştirdi.
MihendisBey
(23/07/2015 - 17:16)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
MustafaC
(23/07/2015 - 17:20)
https://www.youtube.com/watch?v=tiGXw0aFoiA

Şu videoyu buradaki herkes mutlaka izlesin. Bölücü teröristlerde izlesin, kime hizmet ettiklerini.

Emperyalist Amerika´nın maşası olduklarını, ona hizmet ettiklerini biliyorlar elbette. Amerika ile kanka oldular. Hedef B.O.P projesi ve Türkiye´yi bölmek. Adım adım işliyor.

Amerika-PKK kol kola haince kuyumuzu kazıyorlar.

İşin ilginç yanı; bunlar solcuyum diyerek ahlaksızca milleti kandırıp oy topluyorlar. Gerçek amaçlarını inkar edip oyuna getiriyorlar herkesi.

Sizin ´Türkiye IŞID´e yardım ediyor´ diye attığınız iftiranın aynısını Amerika, İngiltere ve Avrupa basınıda atıyor. Amaç belli.

Biraz haber takip ediyorsanız, KOBANE saldırısı hemen öncesinde, AMERİKA´nın sözde yanlışlıkla IŞID´e nasıl uçaklardan silahlar attığını izlemişsinizdir.

Amaç ne? YPG ile IŞID savaşsın, YPG savaşı ABD yardımı ile kazanacak ve kahraman olacak. Suriye Kürdistanı kurulması için adımlar atılacak.

B.O.P tıkır tıkır işliyor öyle değil mi? Amerika ile kol kola verip bizi haince vurmanız işe yaramayacak. Bu oyunlarınızı bozacağız elbet.

Arkadaşlar, Türk olup HDP´ye oy veren solculara sesleniyorum. Yapmayın, etmeyin! Bunlar faşist ırkçı ve bölücü bir kafa yapısına sahip teröristlerdir.

Bakmayın inkar ettiklerine, böyle milleti uyutup oy topladılar. Kanmayın bu yılanlara asla!
frankgallager
(23/07/2015 - 23:10)



Yaşasın Halkların Kardeşliği

Bîjî Biratîya Gelan

MihendisBey
(24/07/2015 - 06:49)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
kasva.
(24/07/2015 - 12:17)
@Mihendisbey adam tek cümle yazmış siz gidin yazmışsın. Halklarin kardeşliği yazmış türkçe ve kürtçe. Neyine alindin neyine kizdin. Sen bu vatani sadece senin mi saniyorsun. Sen ve senin gibileri gordukce gerçekten vatanini sevmek bu mu diye düşünüyorum. Sen ve senin gibi siz gidin diyen ölü yaristiranlar gitsin. Siz gidin kardeşim. Kalleslik yaoan Kürtler gitsin. Ama ben halkların kardeşliğini isteyen kalsın. Elimizden tutan kardeşlerimiz kalsin. Sen git.
MihendisBey
(24/07/2015 - 17:39)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
MihendisBey
(24/07/2015 - 20:43)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
Platon
(24/07/2015 - 20:44)
bildiğiniz konuştuğunuza yetmiyor ama hepinize birkaç kelam edeceğim. bunu bir insanlık görevi olarak görüyorum. uyuşmuş beyinlerinize birazcık kan gitmesi adına. sizin gibi düşünmeyen herkesi terörist, hain, iş birlikçi vb. olarak yaftalamadan önce beyninize başvurun. nöronları yorun biraz. mühendis olacaksınız lan yazık gerçekten !

bir de siteden uçurulmamı isteyenler olmuş. sanırım devletin bekası için bu adımın atılması şart :). ama merak etmeyin artık pek yazmayacağım. nitekim hain planım ortaya çıktığı için kremlin sarayı´na geri çağrıldım. tengri rus salatasını yeşillendirsin.

gelelim bu bölücü, vatan haini, kürt faşisti platon´un savunmasına. sokrates´in savunması tadında olmayacak. kusura bakmayın artık.

@mihendisbey - senin için yapacağım hiç bir şey yok, maalesef. ama durumunu üstat sokrates ile görüşeceğim. şaka bir yana sana karşı yaptığım tek yanlış; takındığım üslup. bu yüzden seni kırdıysam özür dilerim. ama düşüncelerin tam olarak orta çağdan kalma, haberin olsun.

@ksvdnn5 - öncelikle "vatanın bütünlüğünü bölmek" değil "vatanın bütünlüğünü bozmak"tır o. türkçe konusunda çok hassas, faşist bir kürdüm, gördüğün üzere. bu arada "faşizm"in kelime anlamını bilmediğine eminim. ve seninle beraber buradaki pek çok "faşist"te bilmiyor. zaten bilmeden konuşma gibi bir hobileri var. sadece bol keseden konuşuyorlar.

eğer faşizmin anlamını bilsen "kürt faşizmi" gibi saçma bir ifade kullanmazdın. "neyse bilmemek değil öğrenmemek ayıptır" diyerek faşizmi biraz özetleyelim sana. en temel ifadesiyle faşizm; baskıcı devlet düzeni üzerine kurulu radikal bir milliyetçi yönetim sistemidir. ve bu sistemin savunuculuğunu üstlenen paramiliter kesimlere de faşist denir. anlaşılmıştır umarım. yazdığın diğer şeylere bakarsak, beni ve kürtleri "bölücü, barbar, hain" olarak nitelendirmişsin. tck 125´e göre suç işliyorsun. devletin hukuk kurallarına uymanı tavsiye ederim, sevgili tosuncuk.

@yıkılancbloğunhayaleti - "düşünce özgürlüğü tabi ki olacak olmalı ama platonun düşüncesi bu sitede kabul edilemez." demiş. sen beni güldürdün, allah da seni güldürsün emi :). bu arkadaşımız önce "düşünce özgürlüğünü" savunuyor, daha sonra " platonun düşüncesi bu sitede kabul edilemez" diyor. bu ne yaman çelişkidir :d. benim fazla bir şey dememe gerek yok, kendi kendini imha etmişsin zaten. daha sonrasında " admin göreve, pkk´lı bir insanı sitede kimse görmek istemiyor!!!" diye isyan çığlığını devam ettirmiş sevimli hayalet casper. sensin la pkk´li :). kendiniz gibi düşünmeyen herkesi düşman olarak yaftalamayı bırakın.

@mustafac - bu arkadaşın tutarsız ve ezberci laflarının sadece birkaçına cevap verecğim. baştan aşağı mantık dışı bir dil kullanılmasına rağmen cevaplamaya çalışacağım. çünkü en çok bunun yardıma ihtiyacı var gibi :d.

- "...artık tüm kürtler aşırı milliyetçidir. sizler sol görünümlü sağcılarsınız. "
+ "tüm kürtler aşırı milliyetçidir" demek, "tüm amerikalılar obezdir" ya da "tüm marslılar aslında neptün milliyetçisidir" demek kadar mantık dışı bir tespit. ve eğer bizler sol görünümlü sağcı isek, senin gibi sağcılarla aynı tarafta sayılırız. insan hiç yoldaşını böyle kötüler mi faşist kardeş :d.

- "bunlar, türkleri ve kürtleri birleştirmek için çabalamıyorlar. aksine, bölmek için uğraşıyorlar. tek dertleri bağımsız kürdistanı kurmak. bunu defalarca açıkca ifade ediyorlar. "
+ türkleri ve kürtleri birleştirmek için çabalamaya gerek yok. zaten birlik olan bir şeyi neden birleştiresin ki! bölmek için uğraşanlar ise, 6 milyondan fazla oy almış bir siyasi partiyi görmezden gelenlerdir. ve bunu her gün pişkin pişkin ifade ediyorlar.

- " pkk kadar dünya üzerinde korkak bir örgüt yoktur. ancak ve ancak pusuya yatarak yada haince, korkakça arkadan vurarak birşeyler yapmaya çalışırlar. sırtından vurmak değilde, yüzyüze adam gibi çarpışmak yemez. hani savaşında, öldürmeninde bir şerefi olur. bunlar en şerefsizce, alçakca, korkakça öldürüyorlar."

+ öncelikle öldürmenin şerefi olmaz. bunu o küçük kafana sok. savaş ile sokak kavgasını birbirine karıştırmışsın ayrıca. pkk gibi bir örgüt "yüz yüze adam gibi çarpışmaz" yavru kurt. daha doğrusu dünya üzerindeki hemen hemen hiç bir örgüt böyle bir şey yapmaz. biraz kafanı çalıştırırsan eğer, böyle bir harekette bulunmanın ne kadar ahmakça olduğunu anlarsın. türkiye (pkk) ya da ingiltere (ıra) gibi askeri envanteri son derece zengin büyük ülkelere karşı "haydin gelin ovaya, orada erkek gibi kapışacağız" demek, ancak bir ergenin söyleyeceği sözdür.

peki bu "delikanlı olmayan" örgütler ne yapar ? tabiki gerilla savaşı. yoksa ömürleri bir haftalık bile olmaz. peki gerilla şavaşı nedir? küçük ve gizli birliklerin düzenli bir orduya karşı yürüttükleri yıpratma savaşı taktiği, zayıf kuvvetlerin güçlüye karşı uyguladığı direniş savaşının unsurudur, gerilla savaşı ( from vikipedi). yani terörist de olsan, güçsüz bırakılmış sömürge bir devlet de olsan; senden güçlü unsurlara karşı en akıllıca taktik, gerilla taktiğidir. ben demiyorum bunu. beyin diyor. mantıklı düşünebilen herkesin hem fikir olabileceği bir konu. sen hariç.

- "amaç belli. her ne olursa olsun, herşeyi devletin üstüne atarak, tc yi zor durumda bırakmak ve bölünmek. bu kadar aşağılık olunmaz."
+ bu arkadaşın kafasında bölünme sanrısı öylesine büyük bir alan kaplamış ki, sayıları bile bölmekten korkuyordur garibim:). allah seni ıslah etsin emi. evladım kimsenin bir şey böldüğü yok, rahat ol.

-"işte akp zihniyetinin bizi getirdiği nokta bu. 10 yıl öncesinde normal olarak teröristler ağzını bile açamaz iken, şimdi şu hale bak."
+ yine beni terörist ilan etmiş bu yavru kurt.

- "dünyanın neresine, hangi ülkesine gidersen git, terörist bir örgütü desteklemek kanunen suçtur. hapis cezası vardır. bizde de öyle olması gerekiyor. böyle aşağılık teröristlerin hapise atılmaları gerekiyor."
+ merak etme bizde de öyle. terörist bir örgütü desteklemiyorum ama eğer bunu iddia ediyorsan, hemen yarın suç duyurusunda bulun. vatanı kurtar. birde beni "aşağılık terörist" olarak nitelemiş bu embesil herif. vallahi oksijen israfısınız.

- "bu ülkeyi beğenmiyorsanız, yolunuz açık olsun gidebilirsiniz.´buralar bizim siz gidin diyeceksiniz´ kesin. arkadaş yok öyle bir dünya. biz buraları 1071´de muş malazgirtte, bizanslılara karşı savaşarak, kan dökerek, şehit vererek aldık."
+ http://secim.haberler.com/2015/mus-secim-sonuclari/

-" sizde bizden ancak ve ancak savaşarak bu toprakları alabilirsiniz. anladınız mı? bunun başka yolu yok, örneği yok dünyada. referandum ile oylama ile ayrılamazsınız."
+ kimsenin böldüğü yok ama sen halen bölünme fobisi yaşıyorsun galiba. bu ülke bizim olduğu kadar sizin de. yani rahat ol :d.

geriye kalan diğer iddiaların hepsi saçma ve hakaret içerikli. bu yüzden cevap vermeye bile gerek yok.

@talatabi - bu arkadaş "ben bu oyunu bozarım" demiş ve benim gencecik beyinleri yıkayan sovyet ajanı olduğumu çözmüş. tebrik ediyorum kendisini. garibim fuatavni´den çok etkilenmiş galiba :d.

@boak - terör destekçisi ben değil, çözümsüzlüğü savunarak her gün asker cenazesi gelmesini isteyen senin gibilerdir. ayrıca suruç´ta 32 gencin öldürülmesi tabi ki katliamdır. 32 öğrenciden bahsediyoruz burada, 32 teröristten değil. pkk konusunda "elleri armut mu toplayacaktı" diyerek sadece rasyonel bir yorum yaptım. halen de arkasındayım.

son olarak;
biji bıratiya gele kurd u tırk
yaşasın türk ve kürt halklarının kardeşliği
ksvdnn5
(24/07/2015 - 21:10)
@platon belki senin kadar türkçem iyi değil kusura bakma ama dilini bile iyi konuşamadığım bu ülke için duyduğum saygı ve sevgi senin zihninin alamayacağı kadar büyük ve burda yaptığın yorumlardan sonra hepsinin üzerine
biji bıratiya gele kurd u tırk
yaşasın türk ve kürt halklarının kardeşliği
diye sempatiklik yapma yemez kimse bunu ben kürt düşmanı değilim devletiminde düşman olduğu pkk düşmanıyım faşizmi de iyi biliriz sağolun sizden öğrendik
MihendisBey
(25/07/2015 - 03:03)
Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde,
özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.

~ Charles Evans Hughes ~
boak
(25/07/2015 - 13:24)
@platon öncelikle "rasyonel" açıklamanı kullanarak bütün tarihi aklarım ben o yüzden yanıtı değiştir butonunu kullan.
İkinci olarak sözlerini alaycı ve "çok bilmiş, çok görmüş, hayatın anlamını çözmüş" tavırla söylemen üzerindeki militer faşist iddiasını çürütmüyor aksine güçlendiriyor. Herşeyi bilirim edalarınıda bir kenara bırak daha yiyeceğin kırk fırın ekmek var.
boak
(25/07/2015 - 13:30)
@platon ben suruç´ta yaşananlara katliam değil demedim, senin bir tarafı katliam, diğer tarafa "rasyonel açıklama yaptım" sözünü eleştirdim. Ölüm haberi duymaktan nefret ederim, son 3 yılda sözüm ona barış sürecinde de yeteri kadar şehit haberi duydum, hatta bir tanesi çarşıda giderken ensesinden vurulan bir memleketlimdi. O yüzden bana martaval okuma.
8741
(25/07/2015 - 15:44)
Seçim sonrası için Erdoğan´ın A, B, C planları olduğu seçim öncesinde söylenmişti.
Geçtiğimiz pazartesi günü öğle vakti gerçekleşen Suruç bombalaması.
Bu olayın üzerinden 5 tam gün dahi geçmeden dün gece yapılan hava harekatı.
Türkiye farklı bir geleceğe yöneliyor.

Seçenek 1: 5 gün içinde böyle önemli bir harekat planlaması yapan bir yüce devletimiz var.
Seçenek 2: Önceden kurgulanan bir plan devrede ve adım adım hedeflenene doğru gidiyor devlet.

Bu seçeneklerden sadece biri doğru olabilir.

Hedeflenen ne olabilir sizce?





Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.