usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
mezuniyet belgesi
merhaba arkadaşlar mezuniyet belgesini ne zaman alabiliriz diye öğrenci işlerini aradım. usis kapandıktan sonra dediler. ne zaman kapanır acaba dedim, okulun yuksek lisans kaydı için gerekli mezuniyet belgesi ve son kayıt tarihi 7 temmuz dedim, o zamana kadar alabiliriz di mi dedim. "temmuzun ilk haftası kapanacağını söylediler bize de" dedi konuştuğum kişi. herhalde okulun kendi kayıtlarına yetişir.

eğer mezuniyet belgesi almaya gidecek varsa gitmesin boşuna usis kapanmadan diye buraya da yazayım dedim.


gönderen: rubytuesday - 26/06/2015 - 09:22
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
n\a
(26/06/2015 - 13:09)
arkadaşlar ben kaydımı yaptırdım. eksik belge dilekçesi yazdım, 25 ağustosa kadar (tarihi yanlış hatırlıyor olabilirim) mezuniyet belgesi veya diplomamı götüreceğim.
rubytuesday
(26/06/2015 - 13:29)
@v bilgi için çok teşekkürler ben de mezuniyet belgesi olmadan yapılamıyor sanmıştım. pazartesi ben de gidip yaptırayım o zaman.
n\a
(26/06/2015 - 13:31)
hayırlı olsun
Hellscream
(26/06/2015 - 23:12)
ya beyler özür diliyorum konu dışı olucak ama bende yüksek lisans sınavlarına girmek istiyorum güz dönemi için soruları nerden çalıştınız ?
rubytuesday
(27/06/2015 - 14:57)
@hellscream hangi dallara başvuracaksın ona göre bir cevap verelim. ben mesela enerji ve imale başvurup kazandım. enerjide erzurum ve antalyaya aynı santral kuruluyor aynı yakıt kullanılıyor güç ve verimlerini karşılaştırıp açıklayınız, 1 tane carnot çevrim sorusu t-s, p-v falan da çizerek. 1 tane de nozül sorusu nozüle giren ve çıkan akışkanın kütlesel debi, hız, basınç vb. karşılaştırın diye. enerjide hidromekanik kısmının soruları bunlardı. otomotiv isteyenlere otomotiv soruları hidromekanik isteyenlere hidromekanik soruları verildi.

imalde ise kaynak, talaşlı, talaşsız, döküm, ölçme ile ilgili sorular vardı. her bir alandan 3-4 soru vardı dolayısıyla hatırlamıyorum pek. dökümde akıcılık nedir, ölçmede hata nedir vb. sorulardı.

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.