usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
ne bu ya?!!
ya nasıl bir sistemdir bu?baştan aşağı yanlış kurulmuş ve kimsenin müdahale edemediği!!!gecenin bir yarısına koyulmuş ders seçimi ne mantıktır?evinde bilgisayarı,interneti olmayan insanlar gece12de nereden yapar bu seçimi kimse düşünmezmi?!! peki ders için tek bir boş yer olmazken kontejan açmak için sebepsiz yere bekleyen insanlara ne demeli?!bizi gece yarısından itibaren bilgisayarın başına kilitlemek kimin hakkı?!!ve bu okulda yıllardır süren bu soruna niye hiçkimse el atmaz ne işe yarar bu öğrenci temsilcileri?seçim zamanı siteye ilan verip oy istemekle olmuyor bunlar biraz ses çıksın yeter!!!


gönderen: sıla:)) - 11/02/2008 - 13:45
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
Comandante
(11/02/2008 - 14:18)
ne öğrencisi ne temsilcisi yalan o bi kişi 1000 kişiyi nasıl temsil edecek kaçımızı tanıyo da sorunumuzu bilecek, yalandan okul seçtirio bi temsilci bu da ben temsilciyim diye geziniyo bu kadar yani :D

GoBLeTH
(11/02/2008 - 14:39)
vay bizi temsil ettiğini iddea eden biri mi var. şaşırdım. neden ben hiç göremedim acaba.
Comandante
(11/02/2008 - 16:07)
var tabi ya seçim zamanı ortaya çıkıolar ama sadece

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.