usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
site yönetimine
öncelikle bu konunun uzadığının farkındayım ama yeterince sabrettiğimi düşünüyorum.sadece benim emeğim değil başkalarının da emeği olduğu için süreci anlatmam gerektiğini düşünüyorum.

bu süreçte ilk önce admine ve http://www.a305teyim.com/iletisim kısmından attığım önemli mesajların %10´nuna anca cevap verildi.

yönetime mail atıyorum diyorum ki fikrim var ders notları böyle çok karışık.eğitim planına göre düzenlenirse çok iyi olacak diyorum.nezaketen yapamayız demiyorlar bile.sanki böyle maili atmamışım.

bunun üzerine ben kendim günlerce uğraştım eğitim planını yaptım burada biz başlattıktan önceki ve sonraki tüm ders notlarını,çıkmış sınav sorularını olabilecek en iyi şekilde düzenledim.

sonra 17 kasımda bunu google drive hesabı açıp yükledim ve yönetime yolladım ve dedim ki ben 2. vizelerden önce yetişsin diye sabahladım resmen.sonra yönetimden tamam sizin yolladığınız bilgileri aldık teşekkürler gibi bir mail gelmedi hiçbir şey de yapılmadı en sonunda konu açtım site yönetimine diye

pazar gününden itibaren sisteme yüklenecektir.denildi sonra yüklemediler ve sonra özelden mesaj geldi

gelen mesaj aynen şu

işlerimiz sebebiyle bu haftasonu yetiştiremedik ama arşivlerdeki notların tamamı bu haftasonu siteye yüklenecek, 2. vizeler başlamadan bitmiş olacaktır.

sınavlarınızda başarılar.



sonra 2. vizeler başladı bitti hala bir şey yapılmadı.en azından onlara yolladığım dosyaların tamamını paylaşmadılar nerede benim size yolladığım 3 gb DÜZENLİ arşiv.o kadar çok emek verildi ki düzenlemeye ve siz onu öyle paylaşmayıp 1 ay içinde sadece 30 tane ders notunu eklemekte mi zorlandınız yazık size işiniz gerçekten zormuş.


çok uzattım biliyorum ama hem emek verenlerin haberi olsun hem de 1 aydır yaşanan saçmalıklar duyulsun istedim.UZUN LAFIN KISASI BENİM YÖNETİME YOLLADIĞIM DERS NOTLARI AŞAĞIDADIR.FiNALLERDE HERKESİN İŞİNE YARAR UMARIM


https://drive.google.com/folderview?id=0B2W7BP3R5_GAVTFQN2RoQldoMjQ&usp=sharing

kolay gelsin.


gönderen: heisenberg - 23/12/2014 - 09:08
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
caydanadam
(23/12/2014 - 09:28)
You´re goddamn right
8741
(23/12/2014 - 09:28)
heisenberg!
Şimdiye dek toparlanmasında öncülük ettiğin ders notları tam bir arşiv niteliğinde oldu. Ellerine sağlık! Admine yönelik yazdığın onca mesajı gördüm. Bu arşivdeki belgelerin büyük kısmı "ders notları" bölümünde http://www.odun.net
linklerinde sunulmuş. Ancak bu linkler zaman içinde ölüyorlar. Google drive´da daha kalıcı olurlar diye düşünüyorum.
kptn
(23/12/2014 - 10:06)
helal olsun sana da , diğer emek verenlere de.böyle adamlar lazım, elinize sağlık
crazyboy_05
(23/12/2014 - 10:22)
a305 adam görsün adam...
Belize
(23/12/2014 - 10:27)
Bu adamın nickinin rengi mavi değil direk altın sarısı olmalı.Adını altın harflerle yazdırdı.
Manu del Moral
(23/12/2014 - 10:31)

RHINO
(23/12/2014 - 10:52)
gerçekten notları ben de bekliyorum acaba yüklendi ben mi bulamıyorum diycektim kimseden ses çıkmayınca..yönetim gerçekten çok ihmal etti bu konuyu.bunu yazcaktım ama banlanırım die korktum çünkü banlamak için gerekli vakitleri buluyolar.
kimikimi
(23/12/2014 - 11:29)
Arkadaşım emeğine sağlık..
tembelsirin
(23/12/2014 - 12:20)
Bu site yönetiminden çok da bir şey beklememek lazim zira hocanın suratına soylediklerimi aynen buraya yazdığım için hesabımı banlamislardi.biraz fazla hassas ve duyarlı arkadaşlar olduklarından banlanacak hesap aramaktan notları eklemeye zaman bulamamislardir.
northfront
(23/12/2014 - 15:13)
gerçekten mükemmel iş, yeni arkadaşlar şu linkle okulu bitirir.
admin
(23/12/2014 - 19:29)
merhaba arkadaşlar,

heisenberg´in elinde bulunan arşiv A305´in ders notlarından oluşuyor zaten. onların dışında kalan notları ise 2. vizeden önce 8 aralık 2014 tarihinde ders notları bölümüne ekledik.

http://www.a305teyim.com/dersnotlari

bu linke tıkladıktan sonra sağdaki ders notları bölümünde son eklenen 50 ders notunu görebilirsiniz. bunlardan son 35´ini 8 aralıkta 2. vizelerden önce eklemişiz. linkleri açıp tarihleri kontrol edebilirsiniz.

sitede zaten var olan notları 2. defa tekrar ekleyemeyiz. bizden tam olarak ne istediğinizin farkına varın önce.

siteye ders notu eklemek istiyorsanız ders notu ekle linkini kullanmanız yeterlidir. sürekli "yönetime", "A305e" gibi başlıklarla konular açıp şikayet etmek yerine not tarama projesi konusu altında yeni ders notunuz varsa oradan da paylaşabilirsiniz (ders notu ekle´ye alternatif olarak) ya da çıkmış soru paylaşacaksanız her sınavdan önce vize soruları ya da final
soruları başlığı altında paylaşım yapabilirsiniz.

----

@RHINO; neden kurallara uyan birini, sitenin işleyişini bozmayan birini banlayalım? bunda nasıl bir amacımız olabilir? site kurallarına uyduğunuz sürece, buranın sanal bir ortam olduğu hissiyle yanlış hareket etmediğiniz sürece her biriniz A305´in çok değerli birer parçasısınız.

@8741; ders notlarına kaydedilmiş bir döküman varsa bunun silinme ya da kullandığın tabirle ölme şansı yok. ayrıca başka bir siteye yüklenmesine de gerek yok ve üye olan, olmayan herkes istediği zaman bu dökümanları indirebilirler.

@tembelsirin; daha önce banlandıysan ve hala neden banlandığını anlamadıysan tekrar aynı durumla karşılaşmamak için site kurallarını okumanı tavsiye ederim.

----

konuyu kilitliyorum. sorunuz veya sorununuz varsa iletişim bölümüne, yeni ders notu paylaşacaksanız not tarama projesi konusu altına yazabilirsiniz.

iyi çalışmalar.

BU KONU KİLİTLENMİŞTİR!


 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.