usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
yenilenmeye çalışan ytü
Ilk once magdur durumdaki ogrencilerinizin durumlarini gozetin ki ogrenci yanlis zamanda buraya geldim demesin..
hep gelecek yillar icin konuşuluyor .şu olcak şu olcak diye.
bana gelmicekse bu yenilik kusura bakmayin destekleyemem

şu ing kredi yi tamamlamak icin verdigm dersleri tekrar aldim ve aldigim derslerden kalcam o kesin oldu
Kalmakla kalmicam okulum uzayacak
Bi kez daha lanet ediyom burda oldugum icin


gönderen: n\a - 19/12/2014 - 15:47
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
Gear up
(19/12/2014 - 20:31)
çok geçmiş olsun @aurora borealis
bery35
(20/12/2014 - 10:24)
Ben gidip hocalar ile konuştum bu durumu dönem başında. Bende aynı sıkıntıdan muzdaribim bana dedilerki ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyoruz. Bende hiç gelip konuşan olmamışmı diye düşündüm hakkaten hiç gidip konuşan oldumu ben gibi?
mühendis1453
(20/12/2014 - 16:41)
Keşke kendi okulunun öğrencileriyle ilgilenseler,Yıldızlıyız demekle olmuyor bu işler,sen öğrenciye değer vermeyip ´´benim öğrenciden daha önemli işlerim var´´ dersen niye akademısyen oldun kardeşim senın işin biziz !! Sorun bazı makam sahibi insanların kendi öğrencisine tepeden bakıp sorunlarını takmaması tabir caizse !
philippirrip
(20/12/2014 - 23:34)
yazsam mı yazmasam mı diye tereddüt ettim ama son entryi okuyunca düşünmeden yazayım dedim. üniversiteye bakışımız, yıldızı sürekli bi yerme arayışımız. yıldızın sorunlu bir üniversite olduğunu savunmamız...
öncelikle @ aurora borealis kardeşim bahsettiğin sorunsalın yenilenmeye çalışmaya tezat yönü nedir anlamadım ki bence aklı selim okuyan hiç kimse anlamayacaktır. bölümün %30 ingilizce olduğunu biliyordun ve ona göre geldin kaç girişli olduğunu bilmiyorum ama muhtemelen 2011 ya da 2010 olmalısın. bolognaya geçişte düşen kredilerle birlikte derslerini saydırdın ve ingilizceden dolayı mezun olamıyorsun. bak kardeşim yenilenmeye çalışan bir üniversitenin görevi kapısından giren adama 4 sene sonra diploma vermek değildir. ayrıca lanet etme bence yazsaydın ingilizce olmayan bi üniversiteyi okusaydın. diplomanı alınca ve diğer üniversitelerden mezun olan arkadaşlarınla (istisnaları ayırıyorum) karşılaşınca burda olduğuna lanet ettiğin günlere acıyarak bakacaksın. @mühendis1453 kardeşim sen lügatı ters tutmuşsun biri sana akademisyenliği yanlış anlatmış. akademisyenin işi öğrenci değildir. akademisyen bilim adamıdır ve öğrenci, yoğun çalışma hayatında zamanının bir kısmını ders vermek için ayırdığı öğedir. öğrenmek isteyenide geri çeviren bir akademisyen görmedim. ama akademisyenden kastın her geç kaldığında geç kağıdı yazan müşfik müdür muaviniyse bence sen yıldızlıyız deme. senin işin biziz kısmını okurken bir sonraki satırda ´sen bzim vergilerimizle maaş alıyorsun kardeşim senin maaşını biz veriyoruz´ ile karşılacağım diye ürktüğümü de belirtmek isterim.
philippirrip
(21/12/2014 - 10:31)
@caydanadam
Belize
(21/12/2014 - 14:16)
Hacı benim anlamadığım nokta şu;ing kredi tamamlamak için dersleri bir daha alıyorsan geçtiğin bir dersten nasıl kalıyorsun?Atıyorum mukavemet, yahu ders ing olunca formül değişmiyor ki eski defter notunu okuyup girsen bir şey değişmez.He ölçme alırsın imal alırsın sos1 falan vb sözel ders alırsın ona itirazım yok ama zaten böyle bir şey yapacak olan biri sayısalları ing alır.
komili
(22/12/2014 - 07:42)
2009 girişliyim, ingilizce zorunluluğum yok benim bile %30 ingilizcem doldu, bu sizinki nası bir ağlamaktır arkadaş, 2010 2011 girişlilerin hepsi sürekli bi ingilizcedir, ağlıyor. Vallahi bıktım lan, biz türkçe ders bulamıyoruz, adamlar ingilizce ders bulamıyor ne hikmetse. Sen yok bilmem ne dersi ingilizce açıldı onu almıyım bunu almıyım de de de, ondan sonra kredi dolmadı.

İngilizce tamamlamak için aldığın dersi tekrar almak yerine, direk baştan ingilizce alsaydın. Biraz plan program yapın arkadaş, bu ingilizce muhabbeti kimseye dayatılmadı, hata ben 09 girişliyim, bana yok, ertesi seneye olcak dediler, tercih yapanlar bilerek girdi sonuçta. Şimdi nedir bu zırtıllanma? Yüzde 30 ingilizce olan bölüme girip ingilizce konuşamayınca ya da ingilizce ders almayınca, doğal olarak o yüzde 30 dolmuyor.

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.