usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
bölüm ikinci öğretimleri muck muck
ya seçmeli 6 açtınız. hepsini denedim çoğu 1. öğretim zaten alamıyoruz. içinde bi kaç tane var dandik falan alabildiğimiz onlarında kontenjanı dolu.

dalga geçiyorlar resmen.

ver arkadaşım temel denizcilik bilgisini efendi efendi yıldızda alalım dersimizi, ne de olsa öğrenci işlerinin tek amacı öğrenciyi daha fazla nasıl mağdur edebiliriz olsa gerek


gönderen: yıkılanCbloğunhayaleti - 13/09/2014 - 23:33
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
MCsas
(14/09/2014 - 15:56)
evet katılıyorum. kontenjanın olmaması yine alışık olduğumuz bir durum ama ortada özellikle ikinci öğretim olanlara bir haksızlık söz konusu.

diğer bölümlerden almamız gereken dersler var. bologna listesinde açıkca yazılmış. ama o bölümlerin ikinci öğretimleri olmadığı için, ikinci öğretim makine öğrencisinin seçim hakkı yok burda. durumu farkedip farketmedikleri bile meçhul...

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.