usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
sosyal seçmeli karışıklığı
Birçoğumuz aynı problemi yaşamış ve hiçbir açıklama yapılmadı bu konuda ben de biraz kurcaladım usisi ve sorunun kaynağını buldum.

Şimdi hepimiz diyoruz ki önceki dönemlerde aldığım X dersi sosyal seçmeli-1 iken şu anda ders programında sosyal seçmeli-2 gözüküyor yada işte tam tersi. Ve 2. sosyal seçmeli dersimi alacağım ama hangi kategoriden alacağım bilmiyorum 1 mi 2 mi?

Aslında bahsettiğimiz o X dersi biz seçerken de sosyal seçmeli-2 idi hala sosyal seçmeli-2. Diceksiniz ki peki neden usiste sosyal seçmeli-1 olarak vermiş gözüküyorum. çünkü onun KODUNU değiştirmişler. Eğer usise girer öğrencinin aldığı dersler kısmından o derse bakarsanız kodu ITB değil de TB li birşey olmuş. Yine usisteyken fakülte kararları kısmından ders karar bilgilerine girin aha işte sorunun kaynağını orada göreceksiniz. Dersin gerçek kodu ITB bilmen ne ama sonradan TB yapmışlar.



Şimdi sorun çözüldüğüne göre gidin 2. seçmeliyi ilk aldığınız dersin olmadığı kategoriden seçin çünkü onun da kodunu değiştirecekler muhtemelen yine aynı hesaba gelecek. Daha da bununla alakalı soru sormayın kimse bilmiyor yanlış cevaplar çıkıyor sonra.


gönderen: Manu del Moral - 13/09/2014 - 22:50
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:

HİÇ YORUM YOK, İLK YORUMU SEN YAP!

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.