usis - mkm
ucuncubinyil.com
AnasayfaDers Bilgi BankasıDers NotlarıSohbetİletişim
kullanıcı adı:     şifre:    Beni Hatırla       
dönem dışı dal dersi
arkadaşlar hiç mi açılmaz dönem dışı dal dersi ya. sadece bu derslerim kaldı ve ne güzel mezun durumunda olacağım diye sevinirken bölüm son dakika golüyle hayallerimi yıktı resmen. 18 kredi kalan dersimden 6 kredi alabiliyorum sadece ve bunun için bir kamyon para ödeyeceğim.

mağdur durumda olanlar varsa ulaşsın bölüme uğrayıp konuşabiliriz


gönderen: yıkılanCbloğunhayaleti - 09/09/2014 - 20:37
 Konu Hakkında Yapılan Yorumlar:
yorum yapan(tarih) yorum
axaxi
(09/09/2014 - 23:00)
benim iki tane 8. dönem seçmelisi açılması lazım mesela.
başkasının 3 ü lazım birinin 6 . dönemlerdekileri eksik felan herkesi memnun etmek zor gibi dursada toplamda 5 ders açsa bölüm dier meslerle çakıştırmasa büyük çoğunluğun sıkıntısı çözülmüş olucak.
Ders beğenmeme dal problemi gibi sıkıntılardan bahsetmez kimse, beğenmeyen almaz ikinci dönem istediği dersi alır.
Millet okulu bitirmenin derdinde.
overlokmakinesiayağınızageldi
(10/09/2014 - 00:18)
Vallahi kardeşim ben de aynı dertten müzdaribim konu da açtım zaten Şaban hocaya mail attım döndü pek umutlu konuşmuyor. Başka okuldan ya da okul içi başka bölümden almak lazım ama nasıl olur bilmiyorum. Sabahtan beri başka bölümden ders bakıyorum ama bulamadım ya kredisi tutmuyor ya da ders saati sıkıntı yani :(

Yorum Ekle

 
a305teyim.com © 2007 - forzamakine tarafından hazırlanmıştır.
a305teyim.com YTÜ makine mühendisliği öğrencileri tarafından hazırlanmış olup, burada yazılan hiçbir içerikten sorumlu tutulamaz. yazılan her yorum kişinin kendisine aittir.
a305teyim.com üyelerinin kişisel verilerini saklı tutar, başka kurum ya da kuruluşlarla paylaşmaz ancak gerektiğinde yasal mercilerin istemesi üzerine bu bilgiler aleyhinize kullanılabilir.